Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Evet ya bende şok oldum. Gerçekten doktor bulamıyorum şimdi tekrardan doktor bulmam gerekiyor… sonuçlara hiç bişey demedi ya bi daha kötü.. teşekkür ederim canım🙏🏻🙏🏻Bir yandan doktor bakıyorum. İstanbul Anadolu yakası özel hastane doktor önerisi alabilirim kızlar.
Canım ben kozyatağı acıbadem hastanesine gidiyorum dr cem öncüloğlu istersen internetten araştır her giden memnun süper hiç bir şeyi atlamıyor bir sorun olduğunda msj atıyorum hemen cevaplıyor

15 ay tedavi gördüm, 1 tane kaybım var hayatımı da hastalığımdan dolayı tehlikeye ata ata denedik tüm tedavileri. Hani bir ohhh çektirmez böyle insanlar. Kötü kalpliler işte ne diyim ailece kötüler.

Yaaaaaa amin amiiiiiiin sımsıkı sarılıyorum sana 🫂💖 Dimiiiii oğlum benim annesine güç veriylr her konuda. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.
Bütün bu yaşadıklarının mükafatını almana o kadar az aldı ki,o günleri de sağlıkla heyecanla geçir 🌸
Ben de sana sımsıkı sarılıyorumm ve seni anlıyorum kaybımdan dolayı.
Amiiinnn,kötü deneyimim de olsa,yüksek riskli gebe de olsam,korkularım,sıkıntılarım zaman zaman beni endişelere sürüklese de içerde bir ses asla bebeğim için olumsuz bir şey olmadığını,sürecin güzel sonlanacağını söylüyor ki ben çok karamsar bir insanımdır kendimle alakalı :D ama biliyorum,bebitolarımız bizi üzmeyecekler,yaşadığın her olumsuzluğu da unutturacak oğluşun ❤️

Başka ilaç vermedi mi ? Sonuçlar nasıl, kontrol arası çok uzun geldi. Belki enfeksiyon az diye böyle demiştir. Geçmiş olsun bende idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum bugün ilaca başladım yeni.
Hayır sadece dediğim ilacı verdi tek kullanımlık. Benim en başından beri kontrollerimi hep 5 haftaya 1 veriyorlar. Bir sonraki randevum normalde 21.hafta olmalıydı detaylı ultrason haftası. Radyologlar bakıyormuş ona da başka bir hastane ve doktora gideceğim mayısın sonuna aldım o randevuyu. Orada sadece detaylı ultrason yapılacak özel bir hastane. Detaylı ultrasondan 4 hafta sonra gel şeker yüklemeni ve enfeksiyonunu değerlendirelim üçlü tarama sonucuna da bakalım dedi o yüzden haziran sonuna doğru da yeniden kendi doktoruma randevum olacak. Aslında sabah batmalar geçmişti düne nazaran daha az ama arada yokluyor sanki. İlacın üzerinde de 10 gün geçmeden asla 2.dozu almayınız yazıyor. Bilemedim 10 gün sonra sağlık ocağına gidip idrar tahlili mi versem sağlık ocağında alıyorlar mı idrar tahlili onu da bilmiyorum ama

Hayır sadece dediğim ilacı verdi tek kullanımlık. Benim en başından beri kontrollerimi hep 5 haftaya 1 veriyorlar. Bir sonraki randevum normalde 21.hafta olmalıydı detaylı ultrason haftası. Radyologlar bakıyormuş ona da başka bir hastane ve doktora gideceğim mayısın sonuna aldım o randevuyu. Orada sadece detaylı ultrason yapılacak özel bir hastane. Detaylı ultrasondan 4 hafta sonra gel şeker yüklemeni ve enfeksiyonunu değerlendirelim üçlü tarama sonucuna da bakalım dedi o yüzden haziran sonuna doğru da yeniden kendi doktoruma randevum olacak. Aslında sabah batmalar geçmişti düne nazaran daha az ama arada yokluyor sanki. İlacın üzerinde de 10 gün geçmeden asla 2.dozu almayınız yazıyor. Bilemedim 10 gün sonra sağlık ocağına gidip idrar tahlili mi versem sağlık ocağında alıyorlar mı idrar tahlili onu da bilmiyorum ama

Her sağlık ocağında alınmıyor canım gitmeden önce arayıp sor istersen. Benim yaşadığım yerde alınmıyor ama alınan çok yer duydum, önceden sorarsan boş yere gitmemiş olursun

Ben sağlık ocağında yaptırdım canim

Bütün bu yaşadıklarının mükafatını almana o kadar az aldı ki,o günleri de sağlıkla heyecanla geçir 🌸
Ben de sana sımsıkı sarılıyorumm ve seni anlıyorum kaybımdan dolayı.
Amiiinnn,kötü deneyimim de olsa,yüksek riskli gebe de olsam,korkularım,sıkıntılarım zaman zaman beni endişelere sürüklese de içerde bir ses asla bebeğim için olumsuz bir şey olmadığını,sürecin güzel sonlanacağını söylüyor ki ben çok karamsar bir insanımdır kendimle alakalı :D ama biliyorum,bebitolarımız bizi üzmeyecekler,yaşadığın her olumsuzluğu da unutturacak oğluşun ❤️
Bizim bebişlerimiz çooooook güçlü çokkkk ben de hep buna inanmayı tercih ediyorum ve buna zorluyorum kendimi 😍😍😍 tüm acılarımız yerini güzelliklere bırakacak tamamiyle canı gönülden inanıyorum. Kimseler de üzmesin bizleri kolay anne olmuyoruz herkes kim bilir ne yollardan geçti de geldi buralara. Hepimiz çok mutlu olalım inşallah 😍😍😍❤️❤️❤️

Ben mi abartıyorum dedim dediği tek şey panik olma gittiğin yer tedavi versin… gerçekten doğru doktoru bulmak çok önemli
Kesinlikle doğru doktoru bulmak çok önemli. İlk oğlumda gittiğim ve doğum yaptığım doktorumu değiştirdim. O kadar güveniyordum ama bu gebeliğimde aklıma yatmayan cevaplar verdi anında başka bi doktora yöneldim.

Kızlar parol, migren taşı, sabaha kadar sıkıca tülbent bağlayıp yatma derken yok hiçbiri kâr etmiyor başım kopacak gibi. Başka öneriniz var mı bi parol daha içmek istemiyorum zaten hiçbir işe de yaramıyor 😭
Ilık duş , güzel ce kafaya masaj , ve soğuk kompres ben bunlarıda uyguluyorum canım çok geçmiş olsun 🥹

Back
X