2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak. Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını

O titreme heyecan değil mi daha mı değişik

Bize heyecan gibi geliyor. Nörolog da heyecandan olabilir dedi ama kafamızda soru işareti kalmaması için EEG bakalım dedi. Bana bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama hayırlısı
Öyledir merak etme , ben nöroloji doktorunun yanında çalıştım , eeg de çok çektim , bebek değil biraz daha büyük çocuklar . Hepsinin sonuçları da temizdi . Önlem amaçlı istemiştir .

Yaşasın aradığım cevabi buldum teşekkürler

Cok gecmis olsun.Allah güç kuvvet versin size.etrafta cok vaka var.Allah a emanetiz artık.

Ayyy aşk olsun 4 numara şuan azıcık sıkıyor cırtlıda. Ama külot bezde hiç olmadı. Bence külot bezlerde skıntı var

Çok ilginç şeyler yapıyorsunuz. Ben dün akşam banyo yapabildim. Sayılıyor mu o da

İnşallah temiz çıkar, bakalım
Canım senin bebeğinin göz dışında başka bir sorunu yok kalbini ferah tut diğer yapılan tetkiklerin hepsi önlem amaçlı benim oğlumda bir ara kendini sıkarak duruyordu hemen video çekip dr a gönderdim çok normal bu hareketler dedi seninki de refleks çıkacak sadece

Fotoğrafını çekip şikayet etsene bu nasıl bir şey ya

Geçmiş olsun.

Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor

Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…