2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi işte gelinliğimi ara ara özlüyorum ben de zaten. Yeni bir tane diktiririm. Canım sıkıldıkça çıkarır "Oğlan doğurdum ben" der, giyerim
Aa ben gelinlik giymedim sünnette giyerim. Boşa masraf olmasın gelinliğini versene bi günlük

Dur daha yapmadım ağustos sonu yapcam burası sıcak bozulurlar sana da göndereyim yaptıklarımızdan buzluğa közlemiş sebze falanda atcam nasip olursa
Hey maşallah
Ağustos ayı planlarım arasında çocuğu tek başıma yıkayabilmek var. Kısmet, bakalım
Aa ben gelinlik giymedim sünnette giyerim. Boşa masraf olmasın gelinliğini versene bi günlük
O da senin kendi ayıbın. Benimki kiralıktı. Giyindikten sonra geri iyade ettim. Sünnet için yenisini diktireceğim

Öyle de denerim
Çok ilginç şeyler yapıyorsunuz. Ben dün akşam banyo yapabildim. Sayılıyor mu o da
Ohoo şuan yapamam ki eskidendi o bu yaz anca gidip annemle yaparız belki kız orda uyurken

Çok geçmiś olsun canim,şimdi nasil oldunuz? Atlatabildi mi yavrucagizimiz da ateşi?

Arabadayken yaziyorum, başka sözüm yok sayin hakim

Bize heyecan gibi geliyor. Nörolog da heyecandan olabilir dedi ama kafamızda soru işareti kalmaması için EEG bakalım dedi. Bana bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama hayırlısı

Benim minik yavru da oyle titriyo, sinirlenince de oyle titriyo. Tepkisi oyledir diye hic şeetmedik. Soru işaretleriniz gülücüklü emojili cevaplanir insallah

Ekgidaya geçen arkadaşlar.bebeleriniz oturuyormu.bizimki oturmuyor daha.onun için bekliyorum daha geçemedik ek gıdaya.

Çok Geçmiş olsun bizde de el ayak titremesi oluyor biz heyecanlandığını düşünüyorduk çünkü oyuncak görünce heyecanlanıyor tutarken titreme yok kendi ellerini incelerken titreme yok şimdi sizin yazınızı okuyunca bende de bir şüphe oluştu sadece titreme için mi doktora gittiniz yoksa başka bir nedende var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…