Aa ben gelinlik giymedim sünnette giyerim. Boşa masraf olmasın gelinliğini versene bi günlükİyi işte gelinliğimi ara ara özlüyorum ben de zaten. Yeni bir tane diktiririm. Canım sıkıldıkça çıkarır "Oğlan doğurdum ben" der, giyerim
Eeeee oğlan doğurduk kolay mıBen de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünkü
Eki Görüntüle 3094792
Hey maşallahDur daha yapmadım ağustos sonu yapcam burası sıcak bozulurlarsana da göndereyim yaptıklarımızdan buzluğa közlemiş sebze falanda atcam nasip olursa
O da senin kendi ayıbın. Benimki kiralıktı. Giyindikten sonra geri iyade ettim. Sünnet için yenisini diktireceğimAa ben gelinlik giymedim sünnette giyerim. Boşa masraf olmasın gelinliğini versene bi günlük
Bunların tarihlerini paylaş hepDur daha yapmadım ağustos sonu yapcam burası sıcak bozulurlarsana da göndereyim yaptıklarımızdan buzluğa közlemiş sebze falanda atcam nasip olursa
Öyle de denerimgüneşte kalınca kıvam alıyor. birde ben konserve domates yaptığımda onun kabuklarını da kaynatıp salça yapıyorum blender dan geçirip kaynatıp süzüp güneşe bırakıyorum yine baya çıkıyor
Ohoo şuan yapamam ki eskidendi oÇok ilginç şeyler yapıyorsunuz. Ben dün akşam banyo yapabildim. Sayılıyor mu o da
Yapmaya başladığımda etiketlicem seniBunların tarihlerini paylaş hep
Anneme gidince maaile yapabildiğimiz tek aktivite kavga etmekÖyle de denerim
Ohoo şuan yapamam ki eskidendi obu yaz anca gidip annemle yaparız belki kız orda uyurken
Ben domatesi 10 kilo 10 kilo alıp parça parça yapcam tek seferde çıkaramam bu seneÖyle de denerim
Ohoo şuan yapamam ki eskidendi obu yaz anca gidip annemle yaparız belki kız orda uyurken
Çok eğlençeliAnneme gidince maaile yapabildiğimiz tek aktivite kavga etmek
Evet ama yenmiyor işte, o kötüÇok eğlençeli
E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin
Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorum
Kızlar çok teşekkürlerGenel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustusabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun
Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını
Bize heyecan gibi geliyor. Nörolog da heyecandan olabilir dedi ama kafamızda soru işareti kalmaması için EEG bakalım dedi. Bana bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama hayırlısı
mama sandlyesinde oturuyor sadece daha dik durmuyor. ben ufaktan tadım yaptırmaya başladım kaç gülük sizin bebeğinizEkgidaya geçen arkadaşlar.bebeleriniz oturuyormu.bizimki oturmuyor daha.onun için bekliyorum daha geçemedik ek gıdaya.
Külot bezde hep bi beden büyük alın diyorlar zaten canımHahahaaha ya benmkinin biraz kalçaları dolguncırtlıda 4 oluyor ama külot bezde 4 olmuyor . Totodan yukarı çıkmadı resmen
166 günlük. etrafını yastıkla desteklersem oturabiliyor.mama sandlyesinde oturuyor sadece daha dik durmuyor. ben ufaktan tadım yaptırmaya başladım kaç gülük sizin bebeğiniz
Çok Geçmiş olsun bizde de el ayak titremesi oluyor biz heyecanlandığını düşünüyorduk çünkü oyuncak görünce heyecanlanıyor tutarken titreme yok kendi ellerini incelerken titreme yok şimdi sizin yazınızı okuyunca bende de bir şüphe oluştu sadece titreme için mi doktora gittiniz yoksa başka bir nedende var mıydıHomosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek
İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak.Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını
Benimki de 154 günlük seninki gibi etrafı dstekli oturuyor bu ara öne doğru düşse de egzersiz yaptırmaya başladım otursun diye ççok zorlmadan166 günlük. etrafını yastıkla desteklersem oturabiliyor.