2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak. Beyazkup Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını

Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak. Beyazkup Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını
O titreme heyecan değil mi daha mı değişik

Bize heyecan gibi geliyor. Nörolog da heyecandan olabilir dedi ama kafamızda soru işareti kalmaması için EEG bakalım dedi. Bana bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama hayırlısı
Öyledir merak etme , ben nöroloji doktorunun yanında çalıştım , eeg de çok çektim , bebek değil biraz daha büyük çocuklar . Hepsinin sonuçları da temizdi . Önlem amaçlı istemiştir .

Bugün kızımın bezini değiştirirken köyü renk bir şey gördüm cisli bezdi, kan sandım, emmiş altta görünüyor bezi yırttım aman Allah im pamuk yerinde sepsert bir şey var, çocuğun bir yerine zarar verebilirdi, geçen gün sağlık ocağındaki hemşire de enfeksiyon olduk deyince beziniz prima ma prima yapıyor dediydi inanmadıydim ama bugün o çıkan şey korkuttu beni, o yüzden molfix denemek istiyorum mavi paketleyi mi puresoft serisini mi alayım

Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor

Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor
Yaşasın aradığım cevabi buldum 🤣🤣teşekkürler

E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun? 🤤

Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin🤣

Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorum🤒

Kızlar çok teşekkürler♥️ Genel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim😅
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu🤦🏻‍♀️ sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek🤦🏻‍♀️ Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık😌 Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun🤷🏻‍♀️
Cok gecmis olsun.Allah güç kuvvet versin size.etrafta cok vaka var.Allah a emanetiz artık.

Sleepy çok fena iz yaptı. Molfix o kadar değil ama taşıyor. Goon Dalin serisi hayatımda gördüğüm en iyi bezdi ama o da artık piyasada yok 😔

Emekliye mi ayrılıyoruz o zaan?

Ben 4'e geçtim büyük dursun taşmasın diye ama yine taşıyor. Ballikko Ballikko 'nunkiyle kıyaslama sen. Onunki klasman dışı 🙃

Kabak, havuç ve yoğurdu atladın mı 🤪

Ah kuzum kıyamam. Bir çay kaşığı mı veriyorsun? Ne kadar veriliyor
Ayyy aşk olsun 🤣🤣 4 numara şuan azıcık sıkıyor cırtlıda. Ama külot bezde hiç olmadı. Bence külot bezlerde skıntı var🤣

güneşte kalınca kıvam alıyor. birde ben konserve domates yaptığımda onun kabuklarını da kaynatıp salça yapıyorum blender dan geçirip kaynatıp süzüp güneşe bırakıyorum yine baya çıkıyor
Çok ilginç şeyler yapıyorsunuz. Ben dün akşam banyo yapabildim. Sayılıyor mu o da

İnşallah temiz çıkar, bakalım
Canım senin bebeğinin göz dışında başka bir sorunu yok kalbini ferah tut diğer yapılan tetkiklerin hepsi önlem amaçlı benim oğlumda bir ara kendini sıkarak duruyordu hemen video çekip dr a gönderdim çok normal bu hareketler dedi seninki de refleks çıkacak sadece

Bugün kızımın bezini değiştirirken köyü renk bir şey gördüm cisli bezdi, kan sandım, emmiş altta görünüyor bezi yırttım aman Allah im pamuk yerinde sepsert bir şey var, çocuğun bir yerine zarar verebilirdi, geçen gün sağlık ocağındaki hemşire de enfeksiyon olduk deyince beziniz prima ma prima yapıyor dediydi inanmadıydim ama bugün o çıkan şey korkuttu beni, o yüzden molfix denemek istiyorum mavi paketleyi mi puresoft serisini mi alayım

Fotoğrafını çekip şikayet etsene bu nasıl bir şey ya :KK43:

Geçmiş olsun.

Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor

Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor

X