2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Topuzsuz olmaz topuz kırmızı çizgim birde beyaz elbise :KK70: :KK70:
Ben de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünkü
8A3C936F-668E-4498-B380-4FF0CAC982BD.jpeg

Pure&soft'un içeriği daha temiz galiba. Ben de ilk maviyi kullandım, sonra bunu öğrenince buna geçtim ama sen biriyle daha teyit et, yanlış olmasın
Boyut olarak nasıl peki primada 3 alıyordum boyu büyük oluyordu ama bacakları sıkmasın diye öyle aldım buda aynı mıdir? En temiz yıkanan bezler aslında ama bu şekilde bile wc bile zor gidiyorum onu da yapsam halim ne olur bilemedim

Boyut olarak nasıl peki primada 3 alıyordum boyu büyük oluyordu ama bacakları sıkmasın diye öyle aldım buda aynı mıdir? En temiz yıkanan bezler aslında ama bu şekilde bile wc bile zor gidiyorum onu da yapsam halim ne olur bilemedim
Onları yıkamaya ben de yetişemem, mümkün değil. Prima - Molfix boy kıyaslaması yapamıyorum maalesef çünkü en son 1 bedenken kullanmıştım Prima'yı :/

Bugün kızımın bezini değiştirirken köyü renk bir şey gördüm cisli bezdi, kan sandım, emmiş altta görünüyor bezi yırttım aman Allah im pamuk yerinde sepsert bir şey var, çocuğun bir yerine zarar verebilirdi, geçen gün sağlık ocağındaki hemşire de enfeksiyon olduk deyince beziniz prima ma prima yapıyor dediydi inanmadıydim ama bugün o çıkan şey korkuttu beni, o yüzden molfix denemek istiyorum mavi paketleyi mi puresoft serisini mi alayım

Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor

Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor
Pure&soft canım yapısı yumuşacık

Sağol dünüşüm :KK45:

Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .

Ben en ucuzunu kullanıyorum bez ve daha hiç taşırma , pişik , sıkma vb. yapmadı . Pahalı markalara kanmaaayııınnnn
E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun? 🤤
Bize bir dr tanıdık bir sağlık problemi yoksa erken sünnet yaptırmayın dedi. Kendi çocuğunu 8 yaşında sünnet etmiş. Aile Hekimi de hiç yaptırmayın dedi :KK70: o deri herhangi bir kaza durumunda baya bir esniyormuş şu an cmi hatırlamıyorum alınıp kullanılabiliyormuş. Bu arada eşim tarafında düğün yapılır ben kesin sünnet anası olcam :KK70: :KK70: ama kendimce tabi:KK70:
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin🤣
Kizlar buvarada bebisler enfeksiyon olunca demir damlası kullanılmayacakmis mikrobu da güçlendirir dedi Dr, enfeksiyon olursa ben unutursam söylemeyi sen kullanmayı birakiyosun dedi
Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorum🤒

Kızlar çok teşekkürler♥️ Genel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim😅
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu🤦🏻‍♀️ sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek🤦🏻‍♀️ Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık😌 Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun🤷🏻‍♀️

Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu🤦🏻‍♀️ sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek🤦🏻‍♀️ Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık😌 Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun🤷🏻‍♀️
Geçmiş olsun tekrar. Hızla iyileşir inşallah o da

Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin🤣

Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu🤦🏻‍♀️ sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek🤦🏻‍♀️ Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık😌 Aile hekimi aradı, covid o
Bizde iki trafta seviyor böyle işleri yaparlar makst eğlenmek olsun :KK70: bende gider eğlenirim :KK70:

aa siz covıd mi oldunuz ben yeni okuyorum çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce atatırsınız yine hortladı şu salgın ya :KK43:

Hayır kaynadıkça koyulasıp salça kıvamına geliyor

X