Ben de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünküTopuzsuz olmaz topuz kırmızı çizgim birde beyaz elbise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünküTopuzsuz olmaz topuz kırmızı çizgim birde beyaz elbise
Teşekkür ederim . Yine yapamadım yavvMesajı yazarken önce üstteki noktalara sonra gülen yüze basacaksın. Çıkıyor orada
Eki Görüntüle 3094744
Bunlar acaba güven mi arıyor diye düşünmeye başladım ben. Gündüzleri acayip sık emmek istiyor
Canim zaten gelinlik giyiyorlar gibisi yok.Ben de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünkü
Eki Görüntüle 3094792
İfadelerin çıktığı ekranı gördün mü? Seçip sonra sağ üstteki çarpıdan kutucuğu kapatacaksınTeşekkür ederim . Yine yapamadım yavv
İyi işte gelinliğimi ara ara özlüyorum ben de zaten. Yeni bir tane diktiririm. Canım sıkıldıkça çıkarır "Oğlan doğurdum ben" der, giyerimCanim zaten gelinlik giyiyorlar gibisi yok.
Boyut olarak nasıl peki primada 3 alıyordum boyu büyük oluyordu ama bacakları sıkmasın diye öyle aldım buda aynı mıdir? En temiz yıkanan bezler aslında ama bu şekilde bile wc bile zor gidiyorum onu da yapsam halim ne olur bilemedimPure&soft'un içeriği daha temiz galiba. Ben de ilk maviyi kullandım, sonra bunu öğrenince buna geçtim ama sen biriyle daha teyit et, yanlış olmasın
Onları yıkamaya ben de yetişemem, mümkün değil. Prima - Molfix boy kıyaslaması yapamıyorum maalesef çünkü en son 1 bedenken kullanmıştım Prima'yı :/Boyut olarak nasıl peki primada 3 alıyordum boyu büyük oluyordu ama bacakları sıkmasın diye öyle aldım buda aynı mıdir? En temiz yıkanan bezler aslında ama bu şekilde bile wc bile zor gidiyorum onu da yapsam halim ne olur bilemedim
Pure&soft canım yapısı yumuşacıkBugün kızımın bezini değiştirirken köyü renk bir şey gördüm cisli bezdi, kan sandım, emmiş altta görünüyor bezi yırttım aman Allah im pamuk yerinde sepsert bir şey var, çocuğun bir yerine zarar verebilirdi, geçen gün sağlık ocağındaki hemşire de enfeksiyon olduk deyince beziniz prima ma prima yapıyor dediydi inanmadıydim ama bugün o çıkan şey korkuttu beni, o yüzden molfix denemek istiyorum mavi paketleyi mi puresoft serisini mi alayım
Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor
Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor
Google dan bakayim ona o zaman. Peki puresoft mavi paketten daha yumuşak miOnları yıkamaya ben de yetişemem, mümkün değil. Prima - Molfix boy kıyaslaması yapamıyorum maalesef çünkü en son 1 bedenken kullanmıştım Prima'yı :/
Dokusu yumuşak ama daha mı yumuşak onu hatırlamıyorum. İçi girintili çıkıntılı, poposu beze daha az temas etsin diye öyle yapmışlarGoogle dan bakayim ona o zaman. Peki puresoft mavi paketten daha yumuşak mi
E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?Sağol dünüşüm
Salça yapmak zor değil ki yahu seneye yazın sen de dene . Domates ve kırmızı koca biberleri ( kapya diyorlar ) bızzıtlayıp kocaman tencerede tuz ve yağ ile kaynatıp duruyorsun .
Ben en ucuzunu kullanıyorum bez ve daha hiç taşırma , pişik , sıkma vb. yapmadı . Pahalı markalara kanmaaayııınnnn
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesinBize bir dr tanıdık bir sağlık problemi yoksa erken sünnet yaptırmayın dedi. Kendi çocuğunu 8 yaşında sünnet etmiş. Aile Hekimi de hiç yaptırmayın dedi o deri herhangi bir kaza durumunda baya bir esniyormuş şu an cmi hatırlamıyorum alınıp kullanılabiliyormuş. Bu arada eşim tarafında düğün yapılır ben kesin sünnet anası olcam ama kendimce tabi
Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorumKizlar buvarada bebisler enfeksiyon olunca demir damlası kullanılmayacakmis mikrobu da güçlendirir dedi Dr, enfeksiyon olursa ben unutursam söylemeyi sen kullanmayı birakiyosun dedi
Geçmiş olsun tekrar. Hızla iyileşir inşallah o daKızlar çok teşekkürler Genel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun
Pure&soft canım yapısı yumuşacık
Sağ olun kızlarDokusu yumuşak ama daha mı yumuşak onu hatırlamıyorum. İçi girintili çıkıntılı, poposu beze daha az temas etsin diye öyle yapmışlar
anam bu nedir yaBen de beyaz elbise giyeceğim. Gelinlik gibi olacak çünkü
Eki Görüntüle 3094792
E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin
Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorum
Kızlar çok teşekkürler Genel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık Aile hekimi aradı, covid o
Bizde iki trafta seviyor böyle işleri yaparlar makst eğlenmek olsun bende gider eğlenirim
aa siz covıd mi oldunuz ben yeni okuyorum çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce atatırsınız yine hortladı şu salgın yaE sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun
Hayır kaynadıkça koyulasıp salça kıvamına geliyorE sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?
Bize gelince tencerede göstersene ben tam anlayamadım bu şekildeHayır kaynadıkça koyulasıp salça kıvamına geliyor
Üccc bej kilo domatis biber al bekle gösterticem ben sanaBize gelince tencerede göstersene ben tam anlayamadım bu şekilde
Kaynattıktan sonra güneşe koyuyor musunuz salçayı? Ben 1 hafta güneşte bekletiyorumHayır kaynadıkça koyulasıp salça kıvamına geliyor