2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Arabadayken yaziyorum, başka sözüm yok sayin hakim 😑😑
😂
1,5 saat dolandık. Ayaklarım şişti, klimadan başım ağrıdı. Zaten üç saat hastanede sürünmüşüz amaaağn. Neyse uyudu diye şükrediyorum
Benim minik yavru da oyle titriyo, sinirlenince de oyle titriyo. Tepkisi oyledir diye hic şeetmedik. Soru işaretleriniz gülücüklü emojili cevaplanir insallah 🙏
Çok Geçmiş olsun bizde de el ayak titremesi oluyor biz heyecanlandığını düşünüyorduk çünkü oyuncak görünce heyecanlanıyor tutarken titreme yok kendi ellerini incelerken titreme yok şimdi sizin yazınızı okuyunca bende de bir şüphe oluştu sadece titreme için mi doktora gittiniz yoksa başka bir nedende var mıydı
Siz hiç tedirgin olmayın ya. Bizimki zaten nöroloji takibinde. O yüzden ekstra dikkat ediyoruz her şeyine. İnşallah bize de normal diyecekler diye düşünüyorum. Kendi ellerini incelerken falan titremiyor zaten bir şeye heyecanlanınca oluyor genelde

1,5 saat dolandık. Ayaklarım şişti, klimadan başım ağrıdı. Zaten üç saat hastanede sürünmüşüz amaaağn. Neyse uyudu diye şükrediyorum

Siz hiç tedirgin olmayın ya. Bizimki zaten nöroloji takibinde. O yüzden ekstra dikkat ediyoruz her şeyine. İnşallah bize de normal diyecekler diye düşünüyorum. Kendi ellerini incelerken falan titremiyor zaten bir şeye heyecanlanınca oluyor genelde
Öncesini bilmiyordum Tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonucunuz güzel çıkar 🙏🙏

Ates dusurucu verdiniz mi?
Vermediyseniz soguk ter atiyo mu?
Evet soğuk ter atıyo. Ne anlama geliyo?
Sanki öksürük de oldu ya☹️ Çok sık değil mesela yarım saatte bir iki kere öksürüyo☹️ Ay çocuğu şimdide üşüttük mü ateşini düşürcez diye😭 Ay hiç bişey bilmiyomuşum 😱 Bizim eşimle biraz burun akıntımız oldu ateş bitince. Çocuk da mı öyle oldu acaba ya 😶

Bize heyecan gibi geliyor. Nörolog da heyecandan olabilir dedi ama kafamızda soru işareti kalmaması için EEG bakalım dedi. Bana bir şey çıkmayacak gibi geliyor ama hayırlısı
Anamların yazlıktayız, maaile burdayız, haftasonları enişteler de geliyor cümbüş oluyor😏 kıza bi bakıyorum mememde bi bakıyorum yeğenlerim oyun halısının altını salıncak yapıp sallarlarken görüyorum. Ben ortada ‘şey oraya klima geliyor yalnız, yeleğini versem mi’ ‘ biberon almadığını söylemiştim zorlamasak mı acaba’ ‘ abla daha yeni emdi kusturtma’ diyerek dolaşıyorum. Tam bir deliler evi. Kızın öbür dişi de patlamak üzere,ailecek hepimiz parmaklarımızı ikişer tur kızın ağzına sokmak suretiyle teyit etmiş bulunduk. 5 dk mızıklanıyor, 10dk yeğenlerin şebekliklerine gülüyor falan. Denize 1 kez sokabildim, suyu seviyor ama soğuk sudan nefret ediyor😂 açıklayarak yavaş yavaş sokmaya çalışırken birden boyumuzu aşan dalga geldi, denize hızlı bir giriş yapmak zorunda kaldık🥵 tabi kıyameti kopardı. Olsun ağzına burnuna tuzlu su girdi diye avutuyorum kendimi. Tek korkum virüs ve ablamların ben uyurken kızımı alıp zorla denize sokup çıkarmaları. İşte böyle tehlikelerle dolu bi ev, sizi de çağırmak isterdim ama çocuğunuzu her an elinde bir külah çilekli dondurma yerken bulabilirsiniz, yine de gelmek isteyen olursa başım üstüne 😂
Bütün bunları niye yazdım
Eşim tutturdu burda da bi doktora götürelim çocuğu diye, kilo alıp almadığına baktıracakmışız. Tabi ben istemedim, keyfi yerinde, çiş kaka yapıyor çok şükür, doktorun istediği kadar almadı diye bi daha çocuğumu strese sokmak istemiyorum doktra götürüp. Gördüm ki sizde de hastalıklarla alakalı panik atak başlamış, çocuğunuzu yormayın, zaten sürekli doktordalar, heyecandan yapıyordur muhtemelen. Bizimki de 1 hafta önce sırt üstü yatarken yukardan bişey sallayınca heyecanlanıp 30 sn bi öğürüyordu. Önce korktum, sonra izlemeye başladım, su verdim, yastığa yatırdım kesildi, sonra bi daha bi daha yaptı, 2 gün devam etti kendiliğinden kesildi. Mümkün olduğunca az doktora götürmeye çalışıyorum çünkü doktora her gittiğimizde o gün çok asabi oluyor. Durduk yere yormaya gerek yok bebeleri

Sanki öksürük de oldu ya☹️ Çok sık değil mesela yarım saatte bir iki kere öksürüyo☹️ Ay çocuğu şimdide üşüttük mü ateşini düşürcez diye😭 Ay hiç bişey bilmiyomuşum 😱 Bizim eşimle biraz burun akıntımız oldu ateş bitince. Çocuk da mı öyle oldu acaba ya 😶
Menenjitten sonra ateşlendiğinde bizimki de aoğuk ter atmıştı, ateşini ölçtük 35 çıktı diye eşim panik oldu hipotermi geçiriyor bu çocuk diye, doktoru aradık da öyle sakinleşti, vücudu soğuksa ısıtmaya çalışın, ayaklara çorap, üstüne battaniye demişti doktor Beyazkup Beyazkup

Homosistinüri şüphesi olduğu için kanda ve idrarda aminoasit tahlilleri tekrarlandı. Sonuçlar 20 gün sonra çıkacak. Bir şey gördüğünde kollarını ve bacaklarını titrettiğini fark ettim. Genelde o şeyi tuttuğunda titreme geçiyor gibi. Yine de nöbet mi değil mi anlaşılması için 13 Temmuz'da EEG çekilecek

İdrar tahlili için poşet takıldı. Bezi açıp kontrol edip duruyorum ama çiş yok. Allah Allah çocuk susuz mu kaldı acaba dedim. Bir açtık poşet meğer alttan çıkmış, bütün çiş beze sızmış. Yeni poşet taktılar. Emzirdim, gittik kafeteryada kahve içtik, tekrar baktık, yok. Yedek poşet verdiler. Eve gidelim bari, yaparsa kutuya koyar getiririrz dedik. Yolda uyudu. Küçük Anadolu yakası turu yapıyoruz, eşimin toplantısı eşliğinde. "No need"lerle "recommended"leri dinliyoruz. Başım çatlayacak. Beyazkup Beyazkup online mısın kardeşim? Senin kızı da vereydin tek benzinle çıkarırdık aradan gündüz uykularını
İnşallah iyi sonuçlar gelecek 🥰

Külot bezde hep bi beden büyük alın diyorlar zaten canım 😂
Evet kışın artık külotluya geçerim ben de. Kışın karnını belini koruyor o lastik kısımı ama yazın iyi olmuyor terletiyor. Aldığım da sordum cırtlı ile aynı kiloda dendi. Bir paket ziyan oldu🥲

Öncesini bilmiyordum Tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonucunuz güzel çıkar 🙏🙏
Amin inşallah. Teşekkürler
Anamların yazlıktayız, maaile burdayız, haftasonları enişteler de geliyor cümbüş oluyor😏 kıza bi bakıyorum mememde bi bakıyorum yeğenlerim oyun halısının altını salıncak yapıp sallarlarken görüyorum. Ben ortada ‘şey oraya klima geliyor yalnız, yeleğini versem mi’ ‘ biberon almadığını söylemiştim zorlamasak mı acaba’ ‘ abla daha yeni emdi kusturtma’ diyerek dolaşıyorum. Tam bir deliler evi. Kızın öbür dişi de patlamak üzere,ailecek hepimiz parmaklarımızı ikişer tur kızın ağzına sokmak suretiyle teyit etmiş bulunduk. 5 dk mızıklanıyor, 10dk yeğenlerin şebekliklerine gülüyor falan. Denize 1 kez sokabildim, suyu seviyor ama soğuk sudan nefret ediyor😂 açıklayarak yavaş yavaş sokmaya çalışırken birden boyumuzu aşan dalga geldi, denize hızlı bir giriş yapmak zorunda kaldık🥵 tabi kıyameti kopardı. Olsun ağzına burnuna tuzlu su girdi diye avutuyorum kendimi. Tek korkum virüs ve ablamların ben uyurken kızımı alıp zorla denize sokup çıkarmaları. İşte böyle tehlikelerle dolu bi ev, sizi de çağırmak isterdim ama çocuğunuzu her an elinde bir külah çilekli dondurma yerken bulabilirsiniz, yine de gelmek isteyen olursa başım üstüne 😂
Eşim tutturdu burda da bi doktora götürelim çocuğu diye, kilo alıp almadığına baktıracakmışız. Tabi ben istemedim, keyfi yerinde, çiş kaka yapıyor çok şükür, doktorun istediği kadar almadı diye bi daha çocuğumu strese sokmak istemiyorum doktra götürüp. Gördüm ki sizde de hastalıklarla alakalı panik atak başlamış, çocuğunuzu yormayın, zaten sürekli doktordalar, heyecandan yapıyordur muhtemelen. Bizimki de 1 hafta önce sırt üstü yatarken yukardan bişey sallayınca heyecanlanıp 30 sn bi öğürüyordu. Önce korktum, sonra izlemeye başladım, su verdim, yastığa yatırdım kesildi, sonra bi daha bi daha yaptı, 2 gün devam etti kendiliğinden kesildi. Mümkün olduğunca az doktora götürmeye çalışıyorum çünkü doktora her gittiğimizde o gün çok asabi oluyor. Durduk yere yormaya gerek yok bebeleri
Oh oh yarasım hem tuzlu sular hem çilekli dondurmalar. Yok ya biz böyle karada iyiyiz, hiç gelip zahmet vermeyelim 🤣

Çok haklısın. Ne demek istediğini çok da iyi anlıyorum ama maalesef gittiğimiz doktorların hiçbirine gitmek, yaptırdığımız tetkiklerin hiçbirini yaptırmak bizim fikrimiz değildi (ilk teşhisin konması için şüphelenip götürmemiz dışında). Pazartesi gittiğimiz metabolizmacı ufak titremeleri olduğunu ve gelişiminin bulunduğu aya göre geride olduğunu söyledi. Bunlar tek başına olsa yine gitmezdik ama daha önce nörologun yaptırdığı tahlilleri metabolizmacıya götürmemizi çocuk doktoru söylemişti. Tekrarlanması istenen tahliller 15.000 tutunca yaptıramadık. Mecburen yeniden nörologa gittik. Gitmişken de o adamın söylediklerini söyledik. Aslında bize ilk teşhis konmaya çalışırken de EEG çektirmemiz gerektiğini söylemişlerdi zaten. MR temiz diye bulaşmamışlardı sonra ona. Neyse işte bakalım hayırlısı

Soguk ter atesi atlatiyo demekmis. Gruptan bir arkadaş da doktoruna sormus ondan ogrendim. Benim kizim da atesi gectigi gun derisi epey soguktu, cok kustu, üstünü ortmeden yatirinca kesin üşüttüm kuzumu dedimo snraki gun kalin giydirip iyice orttum toparlandi sukur.

Oksuruk icin doktora gitmenizi tavsiye ederim canim. Benim doktorum her oksuruk dedigimde mutlaka getir diyor. Üsütmenizdrn ziyade covid ciğerden temizleniyor da olabilir.. doktor gormeden bilemeyiz. Cok gecmis olsun 🙏

Oyle bi anlatmissin ki kendimi bi elimde cekirdek digerinde cilekli dondurma evin ortasinda cocuk gurultusunde buldum :KK45:
Cok guzel bi anlatimci olur senden, masallah :sampiyon:

Ama benden o ortamda sakin bi insan olamaz, cildirirdim kesin 😂😂

Yaaaaaaa çok eğlençeli bi yer biz gelelim nooolur gelelim :rolleyes:

Bez değiştirmeye çalışırken ben de bu karga gibiyim işte sak_ran sak_ran

Bu çok sakin bize hiç benzemiyor ben baya bildiğin çırpınıyorum. Kakalıyken ters dönüyor, Alt açma Örtüsünü çekiyor altından. Ağzına sokmaya çalışıyor. Sırtüstü yatırmaya çalışırken bir anda yüzüstü dönüp Emekleyip ilerliyor. Gerçekten tek başına altını değiştirmek mümkün değil

Mesajı yazarken önce üstteki noktalara sonra gülen yüze basacaksın. Çıkıyor orada
Eki Görüntüle 3094744

Bunlar acaba güven mi arıyor diye düşünmeye başladım ben. Gündüzleri acayip sık emmek istiyor
Bilmiyorum ya bende diyorum doymuyor mu acaba hani büyüdüler ya

Bu çok sakin bize hiç benzemiyor ben baya bildiğin çırpınıyorum. Kakalıyken ters dönüyor, Alt açma Örtüsünü çekiyor altından. Ağzına sokmaya çalışıyor. Sırtüstü yatırmaya çalışırken bir anda yüzüstü dönüp Emekleyip ilerliyor. Gerçekten tek başına altını değiştirmek mümkün değil
Emekliyor mu :KK57:

X