2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Pure&soft'un içeriği daha temiz galiba. Ben de ilk maviyi kullandım, sonra bunu öğrenince buna geçtim ama sen biriyle daha teyit et, yanlış olmasın
Boyut olarak nasıl peki primada 3 alıyordum boyu büyük oluyordu ama bacakları sıkmasın diye öyle aldım buda aynı mıdir? En temiz yıkanan bezler aslında ama bu şekilde bile wc bile zor gidiyorum onu da yapsam halim ne olur bilemedim

Onları yıkamaya ben de yetişemem, mümkün değil. Prima - Molfix boy kıyaslaması yapamıyorum maalesef çünkü en son 1 bedenken kullanmıştım Prima'yı :/

Pure&soft canım yapısı yumuşacık

E sonra napıyosun o karışımı? Tülbenle süzüyor musun?
Oğlum olsaydı sünnet yapmayalım diye tuttururdum eşimle birbirimize girerdik kesin
Kizlar buvarada bebisler enfeksiyon olunca demir damlası kullanılmayacakmis mikrobu da güçlendirir dedi Dr, enfeksiyon olursa ben unutursam söylemeyi sen kullanmayı birakiyosun dedi
Bunu dün benim doktorum da söyledi hayal meyal hatırlıyorum

Kızlar çok teşekkürler Genel bilgilendirmeme sayfanın altında devam edeyim
Dün fitil ve şuruba rağmen ateşlenmesi devam etti. Gündüz stabil ama gece azıyor bu ateş. Gecenn ikisinde çocuğa serin duş aldırdım. Bebek küvetini doldurdum 33 derece suyla, çocuğu 10dk suda tuttum. Çünküü bizim hanım verdiğim şuruba öğürdü ve midesindeki her şeyi kustu sabaha kadar uyumadık ateş takibi yaptık. Sabah gene ateşi çıktı fitil şurup devam ettik. Az bi ateş olsa bırakıcam ama anında 39a zıplıyor. Bıraksam havale geçircek Eşimle ben de artık ateşlenmiyoruz. Hepimz çok yorgunuz ama atlattık Aile hekimi aradı, covid olan çok bebek varmış. Şurupları hazır tutun

Geçmiş olsun tekrar. Hızla iyileşir inşallah o da

aa siz covıd mi oldunuz ben yeni okuyorum çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce atatırsınız yine hortladı şu salgın ya

Hayır kaynadıkça koyulasıp salça kıvamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…