2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dün aynı hastaneler zincirinin bir şubesinde 15.000 tele tutan, özel sağlık sigortasıyla 13.800'e düşen tahliller bugün başka bir şubede 1300 tele tuttu. Bu konu hakkında söyleyeceklerim bu kadar
En azından o parayı vermediniz ooo be

Adet söktürücü verdi mi sana ? Bende bi gitmek istiyorum da adet olmadım diye
Yok vermedi. Aslında hiç kurcuklamadim o mevzuyu.ben olmak istemiyorum.benim cok sancılı geçer adet dönemi.simdi çok rahatım

Farketmiyor cnm benim oğluma ya 11 de yatıyor yine aynı ya cok sık uyanıyor, ınsallah dediğin gibi olur

Bisey sorcam.bu ifadeleri nasıl yapıyorsunuz.ben teknoloji özürlü beceremedim ya.anca beğen e tıklıyorum
Mesajı yazarken önce üstteki noktalara sonra gülen yüze basacaksın. Çıkıyor orada

Farketmiyor cnm benim oğluma ya 11 de yatıyor yine aynı ya cok sık uyanıyor, ınsallah dediğin gibi olur
Bunlar acaba güven mi arıyor diye düşünmeye başladım ben. Gündüzleri acayip sık emmek istiyor

Açılın "doktorları birbirine kırdıran kadın" geldi. Hepsi bir şeyler söyleyip "ama gidince bunu benim söylediğimi o doktora söylemeyin" diyor. Tabii lan manyak mısın ne söylemesi!

"Sünneti ya iki yaşa kadar yapalım, ya 6-8 arasına erteleyelim" dedi çocuk cerrahı. Kendi çocuk doktoru beş yaşından önce tekrar anestezi almasını istemiyor. Bizim sünnet mecbur 6 yaştan sonra şölen şeklinde olacak artık. Kendime şimdiden sünnet çocuğu annesi elbiseleri bakmaya başlayayım. 5,5 senede ancak hazırlanırım bu önemli etkinliğe

Açılın "doktorları birbirine kırdıran kadın" geldi. Hepsi bir şeyler söyleyip "ama gidince bunu benim söylediğimi o doktora söylemeyin" diyor. Tabii lan manyak mısın ne söylemesi!
Bizi birbirimize düşürdüğün yetmedi tıp camiasına el attın aferin.

Yaa sünnet törenini yediğim . Ben de şimdiden para biriktireyim böyük altın almam lazım

Gece yatmadan önce bebegine mama veren var mı.sorum şu uykuyu etkiliyor mu .daha uzun uyuma gibi.bu zırt pırt emmeye kalkma açlıktan mı bilemiyorum.
Bizde etkiliyor mama yiyip yatınca ilk 4 saat neredeyse uyanmıyor sonra emziriyorum saat başı kalkıyor 5 te de sabahı etmiş oluyoruz .Mamayıda yedikten sonra hemen yatırmıyorum hazımsızlık yapıyor bu sefer o yüzden uyanıyor uyumadan yarım saat bir saat önce falan veriyorum

Allah hastanelere düşürmesin işte , böyle ordan oraya oyuncak edip duruyorlar

Bize bir dr tanıdık bir sağlık problemi yoksa erken sünnet yaptırmayın dedi. Kendi çocuğunu 8 yaşında sünnet etmiş. Aile Hekimi de hiç yaptırmayın dedi o deri herhangi bir kaza durumunda baya bir esniyormuş şu an cmi hatırlamıyorum alınıp kullanılabiliyormuş. Bu arada eşim tarafında düğün yapılır ben kesin sünnet anası olcam ama kendimce tabi

Ben kullanmadım canım bilmiyorumda içerik olarak bakıldığında gene iyi aşırı kimyasal yok içinde. Benimki de ince ama molfixte sleepyde iz yapıyor çözemedim ben bu işi.
Bugün kızımın bezini değiştirirken köyü renk bir şey gördüm cisli bezdi, kan sandım, emmiş altta görünüyor bezi yırttım aman Allah im pamuk yerinde sepsert bir şey var, çocuğun bir yerine zarar verebilirdi, geçen gün sağlık ocağındaki hemşire de enfeksiyon olduk deyince beziniz prima ma prima yapıyor dediydi inanmadıydim ama bugün o çıkan şey korkuttu beni, o yüzden molfix denemek istiyorum mavi paketleyi mi puresoft serisini mi alayım
Gece yatmadan önce bebegine mama veren var mı.sorum şu uykuyu etkiliyor mu .daha uzun uyuma gibi.bu zırt pırt emmeye kalkma açlıktan mı bilemiyorum.
Ben mecburiyetten veriyorum , süte göre daha fazla uyuyor bazende çok gaz yapıyor uykuda dönüp duruyor rahat uyuyamiyor
Bisey sorcam.bu ifadeleri nasıl yapıyorsunuz.ben teknoloji özürlü beceremedim ya.anca beğen e tıklıyorum
Beğen in üzerine basılı tut canım orda çıkıyor

Bizi birbirimize düşürdüğün yetmedi tıp camiasına el attın aferin.
Benim kaos kapasitem tüm dünyaya yeter
Yaa sünnet törenini yediğim . Ben de şimdiden para biriktireyim böyük altın almam lazım
Sen de bekle, toplu sünnet töreni yapalım. Hiçbirimizin diğerine bir şey takması gerekmez böylecenek. Nasıl plan ama?
Hahha kafalar karışık. Bana da çocuk cerrahı "Kendi çocuğum olsa 6-8 yaş arası yaparım" dedi. Sünnet topuzu yaptırıp sim döktürecek misin kafana ama? O şart çünkü
Pure&soft'un içeriği daha temiz galiba. Ben de ilk maviyi kullandım, sonra bunu öğrenince buna geçtim ama sen biriyle daha teyit et, yanlış olmasın
Kizlar buvarada bebisler enfeksiyon olunca demir damlası kullanılmayacakmis mikrobu da güçlendirir dedi Dr, enfeksiyon olursa ben unutursam söylemeyi sen kullanmayı birakiyosun dedi
Bunu ilk defa duydum

Topuzsuz olmaz topuz kırmızı çizgim birde beyaz elbise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…