2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yerlesme kanaması da olabilir ama bence bi doktora gidin destekleyici ilaçlar verecektir düşüge karşı.

Foto atsana canım , testi yorumlayalım. İlk 5 dakikadan sonraki silik çizgi geçerli ama hemen mi belirdi ? Eğer öyleyse tebrikler hamilesin kahverengi akıntı leke de yerleşme kanaması diyorlar , ben hiç yaşamadım ama embriyo tutunurken ağrı yapar ve bazı kadınlarda da kahvemsi lekelenme yaratır..umarım bebeğin tutunur sana annesi

Dün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünkü

Eklentiler

• 3CE2987D-10DA-4361-A8FF-438A517E2457.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 26CD1AC9-3F08-4859-A3B0-B69A1BA7A812.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 54
Canim ilki kuruma cizgisi gibi duruyo ikincide de ben goremedim ama adet gunun gecince yaparsan daha saglikli bi sonuc alirsin

Bence bi kan testi yaptırın inşallah vardır

Ben de ilk olanı kuruma çizgisi gibi düşündüm yoksa 2.fotoda zaman geçse de o çizgi kalırdı, kaybolmazdı canım...adet zamanın geçince testi tekrarla

İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?

Bence normal canım...19 haziran ideal , hem kalp atışını da duyarsın belki ben de 15-16 haziran gibi gideceğim kesinleşirse gebelik..benim bat 3 hazirandı, gebelik testiyle öğrendim ilk . Yarın ilk defa beta hcg için kan vereceğim , bakalım kaç çıkacak ? Aç ya da tok fark etmiyor değil mi ?

Beta Hcg tahlilinde aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

Beta Hcg tahlilinde aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
İnşallah canım heyecanlıyım valla merak ediyorum kaç olacak... ocakta kimyasal gebelik geçirdim, umarım tekrar yaşamam

Geliyor gelmekte olan muhtemelen bir iki haftaya yetişiriz bizde size sabah ve akşam yatmadan aşırı zorluyor hemen uyumak ve sabah uyanmamak işi çözer mi bilemiyorum

Baktiramadim hastaneyi aradim aradim acmadilar, gecenlerde makinlari bozuktu dedim belki yine bozuktur gidemedim.
Sakin kal canım yoktur bir problem insallah yükselmiştir iyiyi çağır

Göğüsten sıvı progesteron yüksekliğinde gelir. Hamilelikte de o hormon yükselir ama bu kadar erken sıvı gelir mi bilemedim
Belki yakınsa arası bebeklerin hala Sut kanalları bosalmamis olabilir çünkü benim emzirme bittikten 6 ay sonra sikistirdigimda gelmişti Sut benzeri sıvı onun üzerine hamilelik geldiyse tekrar harekete geçmiş olabilir kanallar

Kızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?

Umudunu kırmak istemem ama kimyasal olabilir canim adet günün geçtikten sonra tekrarlayabilirsin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…