Yerlesme kanaması da olabilir ama bence bi doktora gidin destekleyici ilaçlar verecektir düşüge karşı.Kızlar size bir sorum var benim bat 2 gün var sabah testte çok silik çizgiyi gördüm akşamdan beri de sağ kasığım da çok ağrı var akıntım da rengi şeffaf suluydu biraz önce baktım çok hafif kahverengi akıntı leke değil akıntı ama şaşırdım normal mi bunlar
Foto atsana canım , testi yorumlayalım. İlk 5 dakikadan sonraki silik çizgi geçerli ama hemen mi belirdi ? Eğer öyleyse tebrikler hamilesinKızlar size bir sorum var benim bat 2 gün var sabah testte çok silik çizgiyi gördüm akşamdan beri de sağ kasığım da çok ağrı var akıntım da rengi şeffaf suluydu biraz önce baktım çok hafif kahverengi akıntı leke değil akıntı ama şaşırdım normal mi bunlar
Dün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünküFoto atsana canım , testi yorumlayalım. İlk 5 dakikadan sonraki silik çizgi geçerli ama hemen mi belirdi ? Eğer öyleyse tebrikler hamilesinkahverengi akıntı leke de yerleşme kanaması diyorlar , ben hiç yaşamadım ama embriyo tutunurken ağrı yapar ve bazı kadınlarda da kahvemsi lekelenme yaratır..umarım bebeğin tutunur sana annesi
Canim ilki kuruma cizgisi gibi duruyo ikincide de ben goremedim ama adet gunun gecince yaparsan daha saglikli bi sonuc alirsinDün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünkü
Bence bi kan testi yaptırın inşallah vardırDün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünkü
Bat günü yarın olmazsam eğer kan verecem inşallahBence bi kan testi yaptırın inşallah vardır
Ben de ilk olanı kuruma çizgisi gibi düşündüm yoksa 2.fotoda zaman geçse de o çizgi kalırdı, kaybolmazdı canım...adet zamanın geçince testi tekrarlaDün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünkü
Kızlar çay ve kahve içmeyi tamamen bıraktınız mı acaba?
Ben kahve içmiyorum ama sevmediğim için çayıda açık olarak 2- 3 bardak içiyorumKızlar çay ve kahve içmeyi tamamen bıraktınız mı acaba?
Ben çay günde ortalama 3-4 bardak içiyorum açık şekilde ama kafeini bıraktımKızlar çay ve kahve içmeyi tamamen bıraktınız mı acaba?
Bence normal canım...19 haziran ideal , hem kalp atışını da duyarsın belkiİyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?
Beta Hcg tahlilinde aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınBence normal canım...19 haziran ideal , hem kalp atışını da duyarsın belkiben de 15-16 haziran gibi gideceğim kesinleşirse gebelik..benim bat 3 hazirandı, gebelik testiyle öğrendim ilk . Yarın ilk defa beta hcg için kan vereceğim , bakalım kaç çıkacak ? Aç ya da tok fark etmiyor değil mi ?
İnşallah canımBeta Hcg tahlilinde aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Geliyor gelmekte olan muhtemelen bir iki haftaya yetişiriz bizde size sabah ve akşam yatmadan aşırı zorluyor hemen uyumak ve sabah uyanmamak işi çözer mi bilemiyorumMerhaba, onceki gün doktora gittik kalp atışlarını duydukbeklemek zor evet belirsizliklikler yorucu ama o kalp atışını duyunca bile❤ benim bulantılarım fazlasıyla var yemez içmez duruma geldim. Ilac kullanmaya başladım şimdi biraz yiyor biraz yediklerimi çıkarıyor öyle değişik bir döngü içine girdim
Sakin kal canım yoktur bir problem insallah yükselmiştir iyiyi çağırBaktiramadim hastaneyi aradim aradim acmadilar, gecenlerde makinlari bozuktu dedim belki yine bozuktur gidemedim.
Belki yakınsa arası bebeklerin hala Sut kanalları bosalmamis olabilir çünkü benim emzirme bittikten 6 ay sonra sikistirdigimda gelmişti Sut benzeri sıvı onun üzerine hamilelik geldiyse tekrar harekete geçmiş olabilir kanallarGöğüsten sıvı progesteron yüksekliğinde gelir. Hamilelikte de o hormon yükselir ama bu kadar erken sıvı gelir mi bilemedim
Umudunu kırmak istemem ama kimyasal olabilir canim adet günün geçtikten sonra tekrarlayabilirsin testiDün ki çizgi kuruduktan sonra tam belirmişti akşam çok kasık ağrısı çektim bu sabahta kahverengi leke geldi ağrım hiç yok testte dünküne göre silikleşti pek umudum yok yani ilk foto dünkü diğeri de bugünkü