2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Süper,gözünüz aydın darısı bize inşallah
Merhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Tebrikler 🏵

Adet ağrısı oluyor bende ama anlık olup geçiyor bide bel ağrısı. Batma gibi bi histe oluyor yumurtaliklara bence normal bunlar
Benim de geçen hafta öyleydi bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım bu hafta geçmişti sadece çok dolanınca belim ağrıyordu ama bugün birkaç saattir kasığım sızlıyor batma gibi de değil anlamadım

Asiri degilse yarın dinlenin fazla ayakta kalmayın . Bu aralar bu ağrılar bu hisler hep olacak

Kızlar sizinde sol kasığınızda sızlama oluyor mu ani sızlayıp geçiyor sürekli
Benim de 2gündür vardı, bugün bayağı azaldı..rahim genişlediği için sanırım..bazen iş yaparken ani sancı giriyor kasıktan ya da belden.. tek dert bu olsun tabii, yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var..

Merhabalar kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor? İlla 8.haftayı beklemek gerekiyor mu?
Oglum da 7 haftada duymustuk.
Adet ağrısı oluyor bende ama anlık olup geçiyor bide bel ağrısı. Batma gibi bi histe oluyor yumurtaliklara bence normal bunlar
Benimde oluyor ayaklarimi uzatinca geciyor. Yastik koyuyorum ayağımın altina yerlesme ağrıları annesi bunlar bi sure sonra gececek insallah.

Nasilsiniz anneler ,
Benim mide yemek yediktwn sonra berbat halde.
Türk kahvesi iciyormusunuz ?
Daha doktorada gitmedim ben acaba adet tarihinden kac gun sonra keseyi gordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…