- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
Ertesi gün öğrenmiştim ben gün içinde çıkmadı malesefKızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ertesi gün öğrenmiştim ben gün içinde çıkmadı malesefKızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?
Anladım özel hastaneye falan gidince çıkıyor aynı gün sanırım, neyse beklerizErtesi gün öğrenmiştim ben gün içinde çıkmadı malesef
Su heyecanı başkalarının da yaşadığını görmek beni bağıra bağıra sevinmeye teşvik ediyor Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tüm duam bu çocuk sahibi olduğumdan beriAnladım özel hastaneye falan gidince çıkıyor aynı gün sanırım, neyse bekleriz
Yok farketmiyor ben tok verdim canim. Hayirli olsun şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsinBence normal canım...19 haziran ideal , hem kalp atışını da duyarsın belki ben de 15-16 haziran gibi gideceğim kesinleşirse gebelik..benim bat 3 hazirandı, gebelik testiyle öğrendim ilk . Yarın ilk defa beta hcg için kan vereceğim , bakalım kaç çıkacak ? Aç ya da tok fark etmiyor değil mi ?
Merhaba. Saat 5ten sonra acil servislerde de bakılıyor. Ben öyle yapıyorum. Biraz burun kiviriyolar ama yapıyorlar :) sonuç 1 saate çıkıyorKızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?
Kan verdim saglik ocaginda tum degerlere bakalim dedi doktor yarin cikicak yarin sonuc aldıktan sonra kadin doğuma gideyim diyorum Insallah
Bende yer bulamadimm ya. Onun icin saglik ocaginda tahlilleri yaptirdimbende az önce sağlık ocağında kan verdim, arın çıkacakmış
ama hiç bir devlet hastanesinde gün bulamadım
bende özele gideceğim
Hayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin.benimde bugun bat günümMerhaba kızlar bende aranıza bugün katıldım 7 Hazirandı günüm bugün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükür son adetim 11 mayıs olursa 3. Çocuğum olacak iki tane de düştüğüm var biraz tedirginim
5 saniye içerisinde çıktı sonra çok koyulaştı baya koyu hiç belirtim olmadı diyebilirim dün sadece karşımda seğrime ve ani hareketle batma hissi vardı çok az da karın ağrısı alt taraftaHayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin.benimde bugun bat günüm
Ikinci cizgininz koyumu cikti silik mi birde belirtiniz varmi?
Karnımda olacaktı5 saniye içerisinde çıktı sonra çok koyulaştı baya koyu hiç belirtim olmadı diyebilirim dün sadece karşımda seğrime ve ani hareketle batma hissi vardı çok az da karın ağrısı alt tarafta
Ya ne güzel maşallah bende yaptim silik cikti ama kan vermeyince emin olamıyorum bende bir bos gebelik bir kimyasal geçirdim yarin kan verecegem.bakalim.ona gore aspirin ve igneye başlayacağım5 saniye içerisinde çıktı sonra çok koyulaştı baya koyu hiç belirtim olmadı diyebilirim dün sadece karşımda seğrime ve ani hareketle batma hissi vardı çok az da karın ağrısı alt tarafta
Amiiin canım benim çok sağol seninki de hayırlı olsun , kaç haftalıksın ?Yok farketmiyor ben tok verdim canim. Hayirli olsun şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
İnş vardır sağlıklı sağlıkla bebişler hepimizin bende yakın zamanda 8 haftalık bi düşük yaşadım çok korkuyor insan bende de kan koyuluğu var evde vardı bu sabah başladım hemen kan testi yaptırdım ama sonucu beklemedim ben öğrenince başlıyorum bebeğin kırkı çıkana kadar vuruyorum inş sizin o kadar uzun süreli gerekmezYa ne güzel maşallah bende yaptim silik cikti ama kan vermeyince emin olamıyorum bende bir bos gebelik bir kimyasal geçirdim yarin kan verecegem.bakalim.ona gore aspirin ve igneye başlayacağım