2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?
Ertesi gün öğrenmiştim ben gün içinde çıkmadı malesef

Anladım özel hastaneye falan gidince çıkıyor aynı gün sanırım, neyse bekleriz
Su heyecanı başkalarının da yaşadığını görmek beni bağıra bağıra sevinmeye teşvik ediyor Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tüm duam bu çocuk sahibi olduğumdan beri

Yok farketmiyor ben tok verdim canim. Hayirli olsun şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Kan verdim saglik ocaginda tum degerlere bakalim dedi doktor yarin cikicak yarin sonuc aldıktan sonra kadin doğuma gideyim diyorum Insallah

Selamün aleyküm Arkadaşlar Ya ben de gebe kalmak istiyorum hayırlısyla 10 aylık evliyim martta kimyasal gebelik geçirdim
Allah rızası için dua edin ya hamile arkadaşlarım rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Bana da

Kızlar beta hcg için yarın aile hekimine gideceğim. Aile sağlık merkezlerinde beta için değer aynı gün çıkıyor mu yoksa ertesi gün mü belli oluyor ?
Merhaba. Saat 5ten sonra acil servislerde de bakılıyor. Ben öyle yapıyorum. Biraz burun kiviriyolar ama yapıyorlar :) sonuç 1 saate çıkıyor

Kan verdim saglik ocaginda tum degerlere bakalim dedi doktor yarin cikicak yarin sonuc aldıktan sonra kadin doğuma gideyim diyorum Insallah

bende az önce sağlık ocağında kan verdim, arın çıkacakmış
ama hiç bir devlet hastanesinde gün bulamadım
bende özele gideceğim

Hayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin.benimde bugun bat günüm
Ikinci cizgininz koyumu cikti silik mi birde belirtiniz varmi?

Hayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin.benimde bugun bat günüm
Ikinci cizgininz koyumu cikti silik mi birde belirtiniz varmi?
5 saniye içerisinde çıktı sonra çok koyulaştı baya koyu hiç belirtim olmadı diyebilirim dün sadece karşımda seğrime ve ani hareketle batma hissi vardı çok az da karın ağrısı alt tarafta

5 saniye içerisinde çıktı sonra çok koyulaştı baya koyu hiç belirtim olmadı diyebilirim dün sadece karşımda seğrime ve ani hareketle batma hissi vardı çok az da karın ağrısı alt tarafta
Karnımda olacaktı

Ya ne güzel maşallah bende yaptim silik cikti ama kan vermeyince emin olamıyorum bende bir bos gebelik bir kimyasal geçirdim yarin kan verecegem.bakalim.ona gore aspirin ve igneye başlayacağım

Kızlar 1 saat önce kan verdim beta hcg için, sonuç ama yarın çıkarmış aile hekimim neredeyse benden mutluydu, önce idrar testiyle öğrendim çift çizgi oldu ve adetim gecikti dedim,gözleri parladı ve emin olmak için beta hcg tahlili yaptırmak istiyorum dedim,hemen hevesle işlemleri yaptı, mutlaka sonucu bana da haber ver dedi değişuk kadın ,

Ya ne güzel maşallah bende yaptim silik cikti ama kan vermeyince emin olamıyorum bende bir bos gebelik bir kimyasal geçirdim yarin kan verecegem.bakalim.ona gore aspirin ve igneye başlayacağım
İnş vardır sağlıklı sağlıkla bebişler hepimizin bende yakın zamanda 8 haftalık bi düşük yaşadım çok korkuyor insan bende de kan koyuluğu var evde vardı bu sabah başladım hemen kan testi yaptırdım ama sonucu beklemedim ben öğrenince başlıyorum bebeğin kırkı çıkana kadar vuruyorum inş sizin o kadar uzun süreli gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…