MerhabaNasilsiniz anneler ,
Benim mide yemek yediktwn sonra berbat halde.
Türk kahvesi iciyormusunuz ?
Daha doktorada gitmedim ben acaba adet tarihinden kac gun sonra keseyi gordunuz.
Bilgiler icin cok sagol cnm su sira çayı cok içiyordum icmim o zaman . Kahve gunde 1 bisey olmaz diyordum onuda icmim insallah. Folik asit yada omega basladiniz mi . Ben suan 4+4 um doktora gitmedim daha ilac da başlamadım ne zaman gitssm doktora bilemedim.Merhabaşuanda çok iyiyim. Türk kahvesi,çay,çikolata, maydanoz, ananas bunlar bize yasak. Çok çok istiyorsak arada bir yiyebiliriz. Çay günde 2 bardağı geçmemeli. Rahimde kasılma yapıyormuş bu gıdalar. Kese de beta hcg değeri 1500 olunca alttan 6 bin üstü olunca normal karindan görünüyor diye biliyorum.
Cok büyük konusmak istemiyorum cok acil bir durum olmadikca alttan muayene olmak istemiyorum ilk doğumumdan klama bir korkum var.Merhabaşuanda çok iyiyim. Türk kahvesi,çay,çikolata, maydanoz, ananas bunlar bize yasak. Çok çok istiyorsak arada bir yiyebiliriz. Çay günde 2 bardağı geçmemeli. Rahimde kasılma yapıyormuş bu gıdalar. Kese de beta hcg değeri 1500 olunca alttan 6 bin üstü olunca normal karindan görünüyor diye biliyorum.
Ben folik asit kullanıyorum, hamile kalmadan 10 gün önce başlamıştım. Bence doktora 6.haftaya girince git, kese de rahat gözükür, kalp atışını bile duyabilirsinBilgiler icin cok sagol cnm su sira çayı cok içiyordum icmim o zaman . Kahve gunde 1 bisey olmaz diyordum onuda icmim insallah. Folik asit yada omega basladiniz mi . Ben suan 4+4 um doktora gitmedim daha ilac da başlamadım ne zaman gitssm doktora bilemedim.
Cnm sende suan 4+2 sin 5 inci haftanin icindesin bende unutmuşum çoğu seyi. Simdi yine adet sancısı gibi agri girdi dedim adet olucam sanki. Keseyi gormeden hamile olduğuma inanmicam sanirimBen folik asit kullanıyorum, hamile kalmadan 10 gün önce başlamıştım. Bence doktora 6.haftaya girince git, kese de rahat gözükür, kalp atışını bile duyabilirsinhafta hesabını nasıl yapıyorduk ya ben de onları unutmuşum 4+0 falan 4 sene geçince unutuyor insan
Bilgiler icin cok sagol cnm su sira çayı cok içiyordum icmim o zaman . Kahve gunde 1 bisey olmaz diyordum onuda icmim insallah. Folik asit yada omega basladiniz mi . Ben suan 4+4 um doktora gitmedim daha ilac da başlamadım ne zaman gitssm doktora bilemedim.
Benim tüp bebek olduğu için 15 gündür kullanıyorum şu aşamada en önemli şey. Diğer vitaminler 3 aydan sonraydi yanlış hatırlamıyorsam. Aramızda 1 gun varmisCok büyük konusmak istemiyorum cok acil bir durum olmadikca alttan muayene olmak istemiyorum ilk doğumumdan klama bir korkum var.
Ben günde bir kupa süte cay kaşığıyla koyacak şekilde içiyorum benimde midem bulunmaya başladı iyiydim böyle ya iki gündür aksama doğru ve sabahları aşırı bulanıyorNasilsiniz anneler ,
Benim mide yemek yediktwn sonra berbat halde.
Türk kahvesi iciyormusunuz ?
Daha doktorada gitmedim ben acaba adet tarihinden kac gun sonra keseyi gordunuz.
Bende kendimi mufredatin gerisinde kalmış gibi hissediyorum yeni bulanti hapları falan çıkmış 3 sene de neler degismisBen folik asit kullanıyorum, hamile kalmadan 10 gün önce başlamıştım. Bence doktora 6.haftaya girince git, kese de rahat gözükür, kalp atışını bile duyabilirsinhafta hesabını nasıl yapıyorduk ya ben de onları unutmuşum 4+0 falan 4 sene geçince unutuyor insan
Hayirli olsun canım benimde 27 nisandi sat tarihim keseyi perşembe gördük haftaya cuma bende kalp atışı için gideceğim inşallah sağlıkla kavuşuruzMerhaba şubat annelerine bende bi bilgilendirme yapıyımbat tarihim 28nisandı
Bugun dr gittim 5+6 cıktık ve ultrasonla keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta sonraya tekrar randevu aldık,doktorum keseyi gördügü için kan tahlili istemedi.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel yükselmiştir insallahKizlar dayanamicam simdi gidip kan vericem pazartesi saglik ocagina vericektim sali çıkacaktı deger yukselmis mi meraki beni yedi bitirdi gidim de ozelde vereyim
Aminn inşallahHayirli olsun canım benimde 27 nisandi sat tarihim keseyi perşembe gördük haftaya cuma bende kalp atışı için gideceğim inşallah sağlıkla kavuşuruz
Merhaba, onceki gün doktora gittik kalp atışlarını duydukBende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?
Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledin
Baktiramadim hastaneyi aradim aradim acmadilar, gecenlerde makinlari bozuktu dedim belki yine bozuktur gidemedim.Hadi bakalım güzel haberlerle gel yükselmiştir insallah
Göğüsten sıvı progesteron yüksekliğinde gelir. Hamilelikte de o hormon yükselir ama bu kadar erken sıvı gelir mi bilemedimOğlumda bir göğsüm yara olmustu ve ucu acik kalmıştı simdi baktim o gogsumden sari sivi geliyor normal mi acaba. Bugunde pazar doktorada gidemiyorum stres oldum iyice.