Tebrik ederim :)Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.
Teşekkür ederiz bilgiler için hayırlı olsunKızlar merhaba,
İlk gebelik ilk muayene sonrası bilgilerimi aktarayım istedim :)
Alttan muayene yaptı ,keseyi gördü,36 günlük ve gelişim durumu iyi dedi.
14 Haziran'a ikinci randevuyu verdi. Kontrol için bir yığın kan aldı,temiz çıktı hepsi.
Kasık ağrılarının ve sık idrara çıkmanın normal olduğunu, akıntıda renk farkı olursa kontrol edilmesi gerektiğini söyledi.
Yoga pilates yürüyüş serbest.
Günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin. Çay 2-3 bardak iç ama fazlası zarar , çok canın çekerse oldukça açık iç. Ve ardından mutlaka su iç dedi.
Bitki çaylarından sadece zencefil ve ıhlamur çayı içebilirsin, diğer bitki çaylarını kesinlikle içme dedi.
Folic-1 kullanıyordum onu kesti. Ocean Mummy adlı bir multivitamin verdi, içinde bütün her şey var.
Şimdilik bu kadar:)
Sevgiler herkese
Sanirim 3+2 oluyorAmiiin canım benim çok sağolseninki de hayırlı olsun , kaç haftalıksın ?
Amin cnm bende dusuklerden sonra yaptirm genetik test pihtilasma çıktı doktor hamile kalir kalmaz aspirin ve igne kullanacaksin dedi.bende yarın verecegem kani geç olmaz demi bir de evde bebe aspirini var kullansam birsey olur mu?İnş vardır sağlıklı sağlıkla bebişler hepimizin bende yakın zamanda 8 haftalık bi düşük yaşadım çok korkuyor insan bende de kan koyuluğu var evde vardı bu sabah başladım hemen kan testi yaptırdım ama sonucu beklemedim ben öğrenince başlıyorum bebeğin kırkı çıkana kadar vuruyorum inş sizin o kadar uzun süreli gerekmez
Hadi hayirli sonuclar alirsin cnm asm erken gidince öğlenden sonra cikiyor testler geç gidince birgun sonraya çıkıyorKızlar 1 saat önce kan verdim beta hcg için, sonuç ama yarın çıkarmışaile hekimim neredeyse benden mutluydu, önce idrar testiyle öğrendim çift çizgi oldu ve adetim gecikti dedim,gözleri parladı ve emin olmak için beta hcg tahlili yaptırmak istiyorum dedim,hemen hevesle işlemleri yaptı, mutlaka sonucu bana da haber ver dedi değişuk kadın ,
Gerek kalmadı bu sabah adet oldum ama dediğin gibi kimyasaldan şüpheleniyorum size bahsetmiştim ilk yoğun kasık ağrısından sonra kahverengi leke geldi gecede diğer kasığım çok ağrıdı pembe leke gelmeye başladı sabah kalktığımda regl olmuştum bir ay ara verecem sonra hemen olur inşallahUmudunu kırmak istemem ama kimyasal olabilir canim adet günün geçtikten sonra tekrarlayabilirsin testi
Ayni durumdayim bugun saglik ocaginda kan verdim merakla bekliyorum sonuclari yarin hemen ozele gidecem insallahdevlet hastanesinde gün yok
kan tahlili çıkmadan özele gitmek istemiyorum ama merakta ediyorum açıkcası.
yarın olsa da gitsem :)
Cok yüksek degilki cnm gayet iyikızlar ben adetime 10 gün varken öğrendim 19du değerim 40-105-311-ve dün 800 olarak yükseldi adet günüm normalde yarın sizce neden bu kadar çok yüksek beta hcg
Hayırlı olsun canımSat:30 nisan geçen cuma gittim. 4+6 da kese ve bebek göründü. Bu cuma kalp atışı için çağırdı. İnşaAllah bir sıkıntı yoktur. Rabbim nasp etsin inşaAllah sağsalim kucağımıza almayı hepimizin. 2.gebeliğim. Tek problemim sol overda çikolata kistm var
Insallah gecmis olsun canım adet geçmeden test yapınca biliniyor yoksa adet zannedecejtin insallah bir an önce sağlıkla hamile kalırsınGerek kalmadı bu sabah adet oldum ama dediğin gibi kimyasaldan şüpheleniyorum size bahsetmiştim ilk yoğun kasık ağrısından sonra kahverengi leke geldi gecede diğer kasığım çok ağrıdı pembe leke gelmeye başladı sabah kalktığımda regl olmuştum bir ay ara verecem sonra hemen olur inşallah
İkiz olabilir diye biliyorum veya dış gebelik ama artışınız dengeli görünüyor dış gebelikte dengesiz oluyordu galibakızlar ben adetime 10 gün varken öğrendim 19du değerim 40-105-311-ve dün 800 olarak yükseldi adet günüm normalde yarın sizce neden bu kadar çok yüksek beta hcg
Merhaba cnm nasilsin bende bugun bat gunum.test yaptim silik cikti insllah kan verecegem.kesin belli olur artik hakkimizda hayirlisi artikHanımlar merhaba, benimde reglim 4 gün geçti, bata 3 gün kala test yaptım silik çıktı, perşembe cuma kan testi yaptırıcağım, inşallah değerlerim iyi çıkar. Doğum 10 Şubat görünüyor
Bnmde adete 4 gun kala 129 idi doktor erken tutmus dedi büyük ihtimal sizinde oyle.kızlar ben adetime 10 gün varken öğrendim 19du değerim 40-105-311-ve dün 800 olarak yükseldi adet günüm normalde yarın sizce neden bu kadar çok yüksek beta hcg
Ayni durumdayim bugun saglik ocaginda kan verdim merakla bekliyorum sonuclari yarin hemen ozele gidecem insallah