2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nasilsiniz anneler ,
Benim mide yemek yediktwn sonra berbat halde.
Türk kahvesi iciyormusunuz ?
Daha doktorada gitmedim ben acaba adet tarihinden kac gun sonra keseyi gordunuz.
Merhaba😊 şuanda çok iyiyim. Türk kahvesi,çay,çikolata, maydanoz, ananas bunlar bize yasak. Çok çok istiyorsak arada bir yiyebiliriz. Çay günde 2 bardağı geçmemeli. Rahimde kasılma yapıyormuş bu gıdalar. Kese de beta hcg değeri 1500 olunca alttan 6 bin üstü olunca normal karindan görünüyor diye biliyorum. 😊

Merhaba😊 şuanda çok iyiyim. Türk kahvesi,çay,çikolata, maydanoz, ananas bunlar bize yasak. Çok çok istiyorsak arada bir yiyebiliriz. Çay günde 2 bardağı geçmemeli. Rahimde kasılma yapıyormuş bu gıdalar. Kese de beta hcg değeri 1500 olunca alttan 6 bin üstü olunca normal karindan görünüyor diye biliyorum. 😊
Bilgiler icin cok sagol cnm su sira çayı cok içiyordum icmim o zaman . Kahve gunde 1 bisey olmaz diyordum onuda icmim insallah. Folik asit yada omega basladiniz mi . Ben suan 4+4 um doktora gitmedim daha ilac da başlamadım ne zaman gitssm doktora bilemedim.

Cok büyük konusmak istemiyorum cok acil bir durum olmadikca alttan muayene olmak istemiyorum ilk doğumumdan klama bir korkum var.

Bilgiler icin cok sagol cnm su sira çayı cok içiyordum icmim o zaman . Kahve gunde 1 bisey olmaz diyordum onuda icmim insallah. Folik asit yada omega basladiniz mi . Ben suan 4+4 um doktora gitmedim daha ilac da başlamadım ne zaman gitssm doktora bilemedim.
Ben folik asit kullanıyorum, hamile kalmadan 10 gün önce başlamıştım. Bence doktora 6.haftaya girince git, kese de rahat gözükür, kalp atışını bile duyabilirsin 😉 hafta hesabını nasıl yapıyorduk ya ben de onları unutmuşum 4+0 falan 😄 4 sene geçince unutuyor insan ☺️

Ben folik asit kullanıyorum, hamile kalmadan 10 gün önce başlamıştım. Bence doktora 6.haftaya girince git, kese de rahat gözükür, kalp atışını bile duyabilirsin 😉 hafta hesabını nasıl yapıyorduk ya ben de onları unutmuşum 4+0 falan 😄 4 sene geçince unutuyor insan ☺️
Cnm sende suan 4+2 sin 5 inci haftanin icindesin bende unutmuşum çoğu seyi. Simdi yine adet sancısı gibi agri girdi dedim adet olucam sanki. Keseyi gormeden hamile olduğuma inanmicam sanirim

Cok büyük konusmak istemiyorum cok acil bir durum olmadikca alttan muayene olmak istemiyorum ilk doğumumdan klama bir korkum var.
Benim tüp bebek olduğu için 15 gündür kullanıyorum şu aşamada en önemli şey. Diğer vitaminler 3 aydan sonraydi yanlış hatırlamıyorsam. Aramızda 1 gun varmis😊 ben perşembe gününe aldım ilk kontrolümü. Birazdan da 3. Kan tahlilime gidip değerim katlamis mi ona baktıracagim çok endişeliyim 🙄

Nasilsiniz anneler ,
Benim mide yemek yediktwn sonra berbat halde.
Türk kahvesi iciyormusunuz ?
Daha doktorada gitmedim ben acaba adet tarihinden kac gun sonra keseyi gordunuz.
Ben günde bir kupa süte cay kaşığıyla koyacak şekilde içiyorum benimde midem bulunmaya başladı iyiydim böyle ya iki gündür aksama doğru ve sabahları aşırı bulanıyor

Bende kendimi mufredatin gerisinde kalmış gibi hissediyorum yeni bulanti hapları falan çıkmış 3 sene de neler degismis😂

Merhaba şubat annelerine bende bi bilgilendirme yapıyım🥰 bat tarihim 28nisandı
Bugun dr gittim 5+6 cıktık ve ultrasonla keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta sonraya tekrar randevu aldık,doktorum keseyi gördügü için kan tahlili istemedi.

Merhaba şubat annelerine bende bi bilgilendirme yapıyım🥰 bat tarihim 28nisandı
Bugun dr gittim 5+6 cıktık ve ultrasonla keseyi gördük kalp atışı için 1 hafta sonraya tekrar randevu aldık,doktorum keseyi gördügü için kan tahlili istemedi.
Hayirli olsun canım benimde 27 nisandi sat tarihim keseyi perşembe gördük haftaya cuma bende kalp atışı için gideceğim inşallah sağlıkla kavuşuruz 😊

Kizlar dayanamicam simdi gidip kan vericem pazartesi saglik ocagina vericektim sali çıkacaktı deger yukselmis mi meraki beni yedi bitirdi gidim de ozelde vereyim

Kızlar size bir sorum var benim bat 2 gün var sabah testte çok silik çizgiyi gördüm akşamdan beri de sağ kasığım da çok ağrı var akıntım da rengi şeffaf suluydu biraz önce baktım çok hafif kahverengi akıntı leke değil akıntı ama şaşırdım normal mi bunlar

Kizlar dayanamicam simdi gidip kan vericem pazartesi saglik ocagina vericektim sali çıkacaktı deger yukselmis mi meraki beni yedi bitirdi gidim de ozelde vereyim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel yükselmiştir insallah

Bende dun ogrendim 101 degerle canim. Beklemesi zor, nasil durumunuz. Görüldü mu ultrasonda, kacinci haftaydi?

Bende ayni bata bir gun kala gordum canim, kese kalp icin yeniden kan icin nasıl bi yol izledin
Merhaba, onceki gün doktora gittik kalp atışlarını duyduk 🤗 beklemek zor evet belirsizliklikler yorucu ama o kalp atışını duyunca bile❤ benim bulantılarım fazlasıyla var yemez içmez duruma geldim. Ilac kullanmaya başladım şimdi biraz yiyor biraz yediklerimi çıkarıyor öyle değişik bir döngü içine girdim😊

Oğlumda bir göğsüm yara olmustu ve ucu acik kalmıştı simdi baktim o gogsumden sari sivi geliyor normal mi acaba. Bugunde pazar doktorada gidemiyorum stres oldum iyice.

Oğlumda bir göğsüm yara olmustu ve ucu acik kalmıştı simdi baktim o gogsumden sari sivi geliyor normal mi acaba. Bugunde pazar doktorada gidemiyorum stres oldum iyice.
Göğüsten sıvı progesteron yüksekliğinde gelir. Hamilelikte de o hormon yükselir ama bu kadar erken sıvı gelir mi bilemedim

Acaba hamile degilmiyim diye dusunmeye basladim . Gidip test mi yaptirsam deger artmış mi die.

Acaba progestron hormonu yuksek olunca gebelik olarak mi algilaniuor. Yada benim o göğsüm de damar açık die mi oldu

X