Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kalp atışına karışık nihahaha erol taş kahkahası demeyelim de ne bilim gülünce karnımdaki titreşimlerden mi bilmiyorum acayip ses geldi doktordan da utandım görmemişin çocuğunun kalbi atmış kahkaha atıyor😛
Kız bahar alemsin he qbsjs çocuk demiştir bu mu benim anam bu nasıl ana 🤣🤣

Kızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
Canım benim de geriden başlamıştı ama doktorların dediği hep bir haftaya kadar normal şeklindeydi. Dün ilk kez bi gün önde geldi ben de sesli öne geçmiş falan dedim doktor da onun önemi yok o anki pozisyon bile etkiliyor bazen dedi. Ki 2 gün aynı sayılır hiç önemi yok benim de öyleydi o haftalarda.

Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım var🤣🤣 normalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından😞 bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen🤣
Benim de zorluyor. Sürekli kendime inancını koruyorum her şeyi düzene sokacağıma dair ama özellikle üç haftadır o kadar dinlenme isteğim var ki… Evde yemek yaptığıma şükrederek yaşıyorum. Bir de özel bir bulantı ağrı falan yok sadece dinlenmek bana dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor. Eşime de dinlenmem bebeğin hoşuna giden şeylerden biriymiş diyorum. Ama artık yavaştan ayağımı denk almam lazım bunaldım bu halimden

Bu hafta doktorum burun ve ense kalınlığı icin detaylı kontrol edip öyle yönlendirme yapacağını söyledi. Hatta bu hafta da gittik ölçülmesi için pozisyondan ötürü burun kemiğini göremedik salı gününe tekrar çağırdı. Fetal dna diyati da 425dolarmis. Bakalım artık ne yapicaz.
Kızlar bu arada bu yabancı fetal şirketleri genelde nakit kabul ediyor kredi kartı veya taksit imkanı yok. Herkes hazır olmayabilir malum çok alıştık kredi kartına falan. Çoğu banka yeni müşteri olanlara 3 taksitle falan faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. Bu yol denenip en azından fetal üç taksitle ödenmiş gibi bir hesaba denk getirilebilir.

Benim de zorluyor. Sürekli kendime inancını koruyorum her şeyi düzene sokacağıma dair ama özellikle üç haftadır o kadar dinlenme isteğim var ki… Evde yemek yaptığıma şükrederek yaşıyorum. Bir de özel bir bulantı ağrı falan yok sadece dinlenmek bana dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor. Eşime de dinlenmem bebeğin hoşuna giden şeylerden biriymiş diyorum. Ama artık yavaştan ayağımı denk almam lazım bunaldım bu halimden
Valla bende bunaldım bugün artık tak etti güç bela kalktım bi şekilde ama herkes böyleymiş demekki. bende diyorum ben de mi tuhaflık var hiç sevmiyorum böyle düzensiz olmayı da vücut izin vermiyor napalım🤷🏼‍♀️ inşallah toparlanırız hepimiz bir an önce de rutin hayatımıza bakabiliriz🙏🏻

Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım var🤣🤣 normalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından😞 bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen🤣
Yok canım bizim evde öyle allahtan robot supurge var da o süpürüyor Haftasonu da eşimle yapıyoruz missleniyor ev

Kızlar bu arada bu yabancı fetal şirketleri genelde nakit kabul ediyor kredi kartı veya taksit imkanı yok. Herkes hazır olmayabilir malum çok alıştık kredi kartına falan. Çoğu banka yeni müşteri olanlara 3 taksitle falan faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. Bu yol denenip en azından fetal üç taksitle ödenmiş gibi bir hesaba denk getirilebilir.
Evet genelde öyle nakit istiyorlar. Ben kredi kartı kabul eden bi yer buldum doktorum önermişti orayıda. Ama taksit yok tabi ki.

Bugün güç bela günler sonra bi temizlik yaptık o da yarım yamalak bir hafta yatarım artık ölüyorum🤣
Valla kızlar aynı durumda olanlardan bırıde benım bulantım yok ama midem cok ekşiyor agzıma gelıyor ne yesem halim ıs yapasım yok günlük yapabıldıgımı yapıyorum cunku egıldıkce yedıklerım ağzımda 2 tane gebelık gecırdım sabah bulantılarım olurdu afedersınız cıkartır rahatlardım bu aksama kadar geçmeyen ekşime öldürcek benı esıme soruyorum sürekli Nezaman gecıcek eski halıme dönücem dıyorum

Valla kızlar aynı durumda olanlardan bırıde benım bulantım yok ama midem cok ekşiyor agzıma gelıyor ne yesem halim ıs yapasım yok günlük yapabıldıgımı yapıyorum cunku egıldıkce yedıklerım ağzımda 2 tane gebelık gecırdım sabah bulantılarım olurdu afedersınız cıkartır rahatlardım bu aksama kadar geçmeyen ekşime öldürcek benı esıme soruyorum sürekli Nezaman gecıcek eski halıme dönücem dıyorum
Mide ekşimesi ıcın rahatlatacak bı öneriniz varmı ne yapsam gecmıyor talcid kullanıyordum önceden doktora sormadan onuda kullanmak ıstemedım varmı benı. Gıbı olan

Çilekcim benim de 14-9 bazen 15 e kadar çıkıyor yarım limon yarım çay bardağı suya sık iç canım düşürür 😘
Ah kuzucum ben tansiyon hastası olduğum için çok dirençli tansiyonum. İlaca başlamadan limonlarla falan gittiği yere kadar götürmeye çalışıyoruz. ama 15 çok fazla. Sen doktorunla görüştün mü bu konuyu?

Ay o ekşime çok kötü ya bende de var o en başından beri hiç geçmedi kimi azaldı ama hep midem ağzımda yaşıyorum. Yeşil elma yiyorum biraz mide asidimi düzenliyor, salatalık yiyorum artık idare ettiği kadar. Gaviscon önermişti doktorum onu içince iyi geliyodu, şimdi o da midemi bulandırıyor

Herkese günaydın kızlar baş ağrısında 3. günüm durmuyor full ağrı tansiyon fırladı üstüne de kusuyorum dün zaten 99 depremini yaşamış biri olarak sinirlerim bozuktu şimdi de sabah oldu yine annemle babamı bize getirdik Allah hepimizi beterinden korusun kendinize dikkat edin 💕
Bebeğim tansiyondan dolayı başın ağrıyor olabilir bu konu çok önemli ilk fırsatta doktorunla görüş. Gebelikte sınır 14/9 dur, bunun üstü asla olmamalı. Olduğu anda tansiyon ilacı ile dengelemek zorundayız bebeği korumak açısından

selamlar yaklaşık 5 haftadır bakamadım buralara hiç :( çok zor geçti son 5 haftam. Günde ortama 10 kere falan kusuyordum ayy gerçekten çok zordu çok şükür geçti hafifledi artık 11 h 1 g oldum bugün :) bunca zaman hiç birşey aşermedim bugün şalgam içmeye başladım 1 lt içtim hala tutamıyorum kendimi tüm şalgamları içmek istiyorum hahahaha

Cinsiyet geldiiii oğluş geliyooo 🧿🧿😍😍

Eklentiler

• IMG_3952.webp
    IMG_3952.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 71
Back
X