2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kaç gün kaldı ben 4 gün kala öğrendim ve bat günü de kesinleşti, bat 3 hazirandı. Daha çok yeni herşey 😍 inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu 🙏❤️
6 haziran cnm bat 😊ya ne güzel erken öğrenmek hem iyi hemde stresli oluyor biraz
Benim 3.gebeligim olacak iki tane cocugum var
Insllah saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebisini cnm🤲

6 haziran cnm bat 😊ya ne güzel erken öğrenmek hem iyi hemde stresli oluyor biraz
Benim 3.gebeligim olacak iki tane cocugum var
Insllah saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebisini cnm🤲
Ooooo maşallah kıdemli annesin yani ☺️😄 benim de bir kızım var, 4 yaşında. Nasipse inşallah 2.bebeğim olacak şimdiki de.

Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.

Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.
Hadi insallah sağlıkla kalp atışını da duyarsınız ❤🤗

Estg.cnm benimde iki kizim var 4 ve 10 yaslarinda kardes cok istiyorlar
Sende kidemli sayilirsin cnm😊
Maşallah canım Allah bağışlasın 🤗🧿🧿🧿 kız annesi olmak çok güzel birşey...2.yi kız olursa da çok mutlu olurum erkek olursa da ( farklı bir cinsiyet, onu da tatmış olurum diye) . Kızım tabikii kız kardeşi olsun istiyor 🤗 benim için ikisi de %50 😍 en önemlisi sağlıklı doğması ve hayırlı evlat olması , gerisi hikaye 😉🙏

Maşallah canım, kalp atışını da duyarsın inşallah 😍 vajinal muayeneden korkuyor musun 😃
Merhaba hanımlar,
a

Maşallah canım, kalp atışını da duyarsın inşallah 😍 vajinal muayeneden korkuyor musun 😃

a
Ya korkmak değil de geçen sene 1 düşüğüm odu. En başta çok sık vajinal kontrolüm oldu. Sanki yine kritik bir şey varmış gibi hissediyorum herhalde vajinalde. Böyle vaktinde, karından görebilince içim rahatladı :)

Maşallah canım Allah bağışlasın 🤗🧿🧿🧿 kız annesi olmak çok güzel birşey...2.yi kız olursa da çok mutlu olurum erkek olursa da ( farklı bir cinsiyet, onu da tatmış olurum diye) . Kızım tabikii kız kardeşi olsun istiyor 🤗 benim için ikisi de %50 😍 en önemlisi sağlıklı doğması ve hayırlı evlat olması , gerisi hikaye 😉🙏
Amin cnm Allah razi olsun🥰Aynen cnm iki kiz cok guzel tabi gönül bu insan kizda istiyor erkekte rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 💙Rabbim senide gönlündeki nasip etsin cnm saglikla keseni ve bebeğini görürsün 🤲rabbim isteyen herkesede anneliği tattirsin🥰

Merhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisiniz
20210603_154127.jpg

Amiiiiiin canım inşallah 🙏🙏🙏🧿🧿🤗🙏🤗
Amin cnm Allah razi olsun🥰Aynen cnm iki kiz cok guzel tabi gönül bu insan kizda istiyor erkekte rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 💙Rabbim senide gönlündeki nasip etsin cnm saglikla keseni ve bebeğini görürsün 🤲rabbim isteyen herkesede anneliği tattirsin🥰

X