Ben adetime bir hafta kala ve sonraki bir hafta yaşadım o ağrıyı ya belim falan ağrıyordu ama bu hafta daha rahatım şükürKızlar ben de aranıza katıldımbenim gibi 10 şubatta tahmini doğum yapacak olanlar var mı ?
Kasıklarımda ağrı var 2 gündür, sizin de öyle mi ? Rahim genişlediği için galiba, gaz da var acayip söylemesi ayıp
Benimde elimde başka var onu kullanıyorum doktora gidince danışayım bi folbiol aile hekim verdiBen de öyleyim çok tedirginim o yüzden 2 günde 1 veya ikiye bölüp içiyorum şimdilik
Bana da aile hekimi verdi şu an kullansak dert kullanmasak dert vallaBenimde elimde başka var onu kullanıyorum doktora gidince danışayım bi folbiol aile hekim verdi
Benim de 28 nisan yoldaşız29 Nisan
Yok henüz vermedim kan, bilerek bekliyorum , 2 kere gereksiz yere kan vermek istemiyorum, pazartesi günkü artış belli eder kimyasal mı değil mi , bat 3 hazirandı çünkü..Aslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorum
Canım senin de kızın var galiba , kaç yaşında ? Benimki 4 yaşında..Benimde elimde başka var onu kullanıyorum doktora gidince danışayım bi folbiol aile hekim verdi
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim de 28 nisan yoldaşız
Benimde 4 yasında bir oğlum var. Bebis olursa yaş aralığı cok iyi olmus olacak insallah.Canım senin de kızın var galiba , kaç yaşında ? Benimki 4 yaşında..
Hayirli olsun sağlıkla kavusalim insallah bebislerimize. Değeriniz kac cıktı tektar kan vermeye cagirmadilar muMerhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.Şubat annesi olacağım inşallah. dün gebelik testi yaptım.Çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim. :) 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım.ismi Folidoce. Doktor devam etmemi söyledi. Ultrason içinde 7.haftaya randevu verdiler.
Masallah degeriniz cok guzel cikmis bat tarihiniz ne zamanAmin inşallah :) sağlık ocağının kan verme saatini kaçırmışım.Hastaneye gittim.Sonuç şöyle geldi.hafta içi sabah sağlık ocağına gidip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
.Eki Görüntüle 2863965
bat tarihi 26 mayıstıMasallah degeriniz cok guzel cikmis bat tarihiniz ne zaman
Yaa süperBenimde 4 yasında bir oğlum var. Bebis olursa yaş aralığı cok iyi olmus olacak insallah.
Teşekkürlerbat tarihi 26 mayıstı
sat tarihimde 30 nisan
Aynen cnm bat tarihini bekliyoruz insllah hayirlisi ile rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin bu mübarek gün hürmetineBurada niye kimse yazmamış diyordum ki şubatın başındaki anneler - anne adayları olduğumuzu fark ettimtabi diğerleri daha bat tarihi bekliyor
İnşallah canım aramıza katılırsın sen deAynen cnm bat tarihini bekliyoruz insllah hayirlisi ile rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin bu mübarek gün hürmetine
Amin cnm az kaldi bata bakalimİnşallah canım aramıza katılırsın sen de
Kaç gün kaldı ben 4 gün kala öğrendim ve bat günü de kesinleşti, bat 3 hazirandı. Daha çok yeni herşeyAmin cnm az kaldi bata bakalim