6 haziran cnm batKaç gün kaldı ben 4 gün kala öğrendim ve bat günü de kesinleşti, bat 3 hazirandı. Daha çok yeni herşeyinşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım yavrumu
Ooooo maşallah kıdemli annesin yani6 haziran cnm batya ne güzel erken öğrenmek hem iyi hemde stresli oluyor biraz
Benim 3.gebeligim olacak iki tane cocugum var
Insllah saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebisini cnm
Cinsiyetleri ne annesi çocukların6 haziran cnm batya ne güzel erken öğrenmek hem iyi hemde stresli oluyor biraz
Benim 3.gebeligim olacak iki tane cocugum var
Insllah saglikli hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebisini cnm
Estg.cnm benimde iki kizim var 4 ve 10 yaslarinda kardes cok istiyorlarOoooo maşallah kıdemli annesin yanibenim de bir kızım var, 4 yaşında. Nasipse inşallah 2.bebeğim olacak şimdiki de.
Hadi insallah sağlıkla kalp atışını da duyarsınız ❤Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.
Maşallah canım Allah bağışlasınEstg.cnm benimde iki kizim var 4 ve 10 yaslarinda kardes cok istiyorlar
Sende kidemli sayilirsin cnm
aMerhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.
Ya korkmak değil de geçen sene 1 düşüğüm odu. En başta çok sık vajinal kontrolüm oldu. Sanki yine kritik bir şey varmış gibi hissediyorum herhalde vajinalde. Böyle vaktinde, karından görebilince içim rahatladı :)Maşallah canım, kalp atışını da duyarsın inşallahvajinal muayeneden korkuyor musun
a
Amin cnm Allah razi olsunMaşallah canım Allah bağışlasınkız annesi olmak çok güzel birşey...2.yi kız olursa da çok mutlu olurum erkek olursa da ( farklı bir cinsiyet, onu da tatmış olurum diye) . Kızım tabikii kız kardeşi olsun istiyor benim için ikisi de %50 en önemlisi sağlıklı doğması ve hayırlı evlat olması , gerisi hikaye
Evett canım ikinci çizgiyi ben de gördümMerhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Bu ay mı sizde hamilesiniz çok sevindimEvett canım ikinci çizgiyi ben de gördüm
Evet ben de bu ay öğrendim hatta benim testim sizinkinden daha da silikti zorla gördüm resmenBu ay mı sizde hamilesiniz çok sevindim
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim
Tebrik ederim hamilesinizMerhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Pozitif canim kan testi ver istersen hayirli olsun :)Merhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Bugün sabah saglik ocağına verdim yarın sistemden bakicam bakalimPozitif canim kan testi ver istersen hayirli olsun :)
Evet canım pozitif gibi duruyor, hayalet çizgi var, adet ne zaman tam olarak ?Merhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Amin cnm Allah razi olsunAynen cnm iki kiz cok guzel tabi gönül bu insan kizda istiyor erkekte rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim senide gönlündeki nasip etsin cnm saglikla keseni ve bebeğini görürsün rabbim isteyen herkesede anneliği tattirsin