2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar henüz sağlık ocağında kan vermedim ama pozitif gibi darısı isteyen herkese nasip olsun dualarımızı birbirmizden eksik etmeyelim

Eklentiler

• 1A1705A6-813B-4559-A1D2-3865E2F0494D.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 110
nasipse 2. bebişimiz olacak bu üçüncü gebeliğim şubat ayında düşük yaşadım rabbim çok şükür yeniden nasip etti
bakalım bu kez bizi neler bekliyor

teşekkür ederim canım
bu yasak sürecinde kese ve kalp atışı için nasıl gideceğiz artık bilmiyorum

Kızlar selam

inşallah ben de ocak annesi olacağım Allah izin verirse yarın ultrasonda kese görmeye gideceğim umarım herhangi bir problem çıkmaz 4+3 olarak gözüküyor şu an telefonuma indirdiğim programlarda

ilk kan testimi ayın 18inde verdim 22iyle öğrendim sonra 20sinde tekrar verdim sonuş 88di en son da ayın 22sinde verdim 340dı.

kalp atışını kaç haftalıkken duyarız

Canım hayırlı olsun tebrik ederim. 6 hafta ve ilerisinde duyuluyor diye biliyorum

yarın benimde randevum var. bende görürüm keseyi inşallah. Gerçi ben ocak mı aralık mı annesi olucam anlamadım daha :)
Aynen ben de anlamadım +10/-10 olabilir eğer öyle olursa Aralık’ın son haftası veya Ocak’ın ilk haftası Çocuk 1 sene atacak resmen şansına artık hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de

Aynen ben de anlamadım +10/-10 olabilir eğer öyle olursa Aralık’ın son haftası veya Ocak’ın ilk haftası Çocuk 1 sene atacak resmen şansına artık hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de
Aynen canım ben netten baktığım kadarıyla 01/01/2022 diyor ama mümkün değil o tarihte olması. 2021 aralık annelerine geçerim artık şu kese ile kalp atışını bir duyayım da hayırlısıyla

Canım idrar testi yaptın mı ilk kanı vermeden? Çıkmışmıydı o değerlerde idrarda hayırlı olsun inşaallah

Canım idrar testi yaptın mı ilk kanı vermeden? Çıkmışmıydı o değerlerde idrarda hayırlı olsun inşaallah
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına takvime göre adetime 9 gün varken hem erken gebelik hem kaset testte çıktı sonra ilk kanı verdim 22yle öğrendim. Kanda 22 çıktığındaki günün testleri de böyleydi

Aaaa hayırlı olsun, baya erken çıkmış.. Sat ne zamandı? Bak bunu görünce bende şimdi test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
27 Mart'ta başladı 1 Nisan'da bitti son adetim, ama adetim düzensiz olduğu için erken mi olacaktım bu ay onu bilemiyorum belki o yüzden erken çıkmıştır testte sizin bat ne zaman ?

Yok kandan bakmaya gerek yok dedi doktor en son geçen hafta perşembe baktırdım 340tı senin kaç ?

Aslında 5 gün var erken gebelik testinde çıkabilir varsa evde varsa yapabilirsin
ben dün öğrendim gebe olduğumu kanda 1626 çıktı. o yüzden sordum yüksek bir değer mi acaba benim rakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…