2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben diyetisyene şiddetle karşıyım yada ben iyisine rast gelmedim oğlum 6 aylıktı diyetisyene başladım 1 ay sonra sütünün tadı değişti oğlum emmeyi bıraktı belki denk geldi belki öle oldu böle oldu bilemiyorum ama bı kere kötü tecrube yaşadım emmeyi bırakmadan hiccc te kilo vermeye çalışmam wala

Çok dikkat ettim .Abur cubur hamur işi yemedim .Geç saatte yemedim vs seklinde dikkat ettim.9 kg bile almazdım da doğum yaza denk geldi son ay karpuza çok yüklendim
Canınız istediğinde nasıl dayanıyorsunuz ya bı sırrı var mı geçen hamburger die öldüm öldüm dirildim sonuç yedim

Normalde irademe sahip çıkamam ama çok kilo alırsam doğum zor olur diye kendimi telkin ettim hep .
Peki doğum kolay oldumu ? Wala maşallah yok anacim ben aşırı iradesizim kendimi kaybediorum Allah'tan düne kadar bişi yiemiyordum ama dünden beri masallahim War bı anda istemeye başladım

Yok ben daha öncede gitmiştim kendisine iyi kilo verdim sonra pandemi olunca ara verdik.Memnun kalmıştım kendisinden .Kilo vermekten ziyade almamaya çalışıyorum.

Peki doğum kolay oldumu ? Wala maşallah yok anacim ben aşırı iradesizim kendimi kaybediorum Allah'tan düne kadar bişi yiemiyordum ama dünden beri masallahim War bı anda istemeye başladım

Benim göbekten yana sorunum yok basenden kilo aliyorum doğum zor olmadı zaten sezeryan oldu kilodan dolayı ama benim değil oğlumun kilosundan kaynaklı :) :)

Kızlar ben simdi 4+1’deyim. Sizce etrafa gebeligi ne zaman soylemeli?
Merhaba canım , seninle aynı haftadayız ben de 4+1 deyim şuan. Ben aileme ve yakın arkadaşlarıma söyledim . 29 yaşındayım, ilk bebeğim olacak
Hissettiğin farklı bir durum var mı bu haftalarda?

Kızlar ben ilk kontrole 2 hafta sonra gitmeye karar verdim çok yeni kese görünmez diye.Folik asit içmedim ben hiç 2 hafta daha içmesem bi sorun olur mu

çok teşekkür ederim inşallah bişey olmaz çok üzüldüm kalp atışını duyduğuma bile sevinemedim kanama alanları var diyince
Benim de var hemde ilk kontrolden beri.. 2 sene evvel ayni kanama alanindan dolayi düsük yaptim ama o zaman calişıyordum.. simdi isten ayrildim ve en ufak bir is bile yapmadan yatiyorum..

Kızlar sağlık ocağında gebe izlem başlatan var mı? Ben özel bir klinikte doktora gidiyordum, kalp atışını duyduktan sonra doktorum sağlık ocağına gidip gebe izlem başlatmamı istedi. Bugün sağlık ocağına aile hekimine gittim. “Doktorum aile hekimime yani size yönlendirdi, sanırım kayda alınıp gebe izlem başlatılıyormuş, sizin baktığınız tahlilleri kendisine de ileteceğim aynı zamanda” dedim ve doktorun meslektaşına yazdığı işte şu şu haftalık falan kağıdını verdim ultrason fotokopimle. Aile hekimi de tersleyerek “biz sipariş üstüne bakmıyoruz, hamilelere izlem başlatıp kendimiz 4 kez çağırıyoruz” gibi bir cümle kurdu sanki aksini söylemişim gibi. Özel doktor devletin hekimine emanet etmiş ne var bunda sanki. Sonra hemşire de üstünkörü ölçüler vs aldı, kan idrar verdim, ufak elinde bi cihazla bebek kalp atışı dinlenilmeye çalışıldı ve duyulmadı cihaz diğer doktorumunki gibi büyük değildi. Yani bu izlemlere gitmek gerekir mi, doktorun söylemi hoşuma gitmedi sanki kadın doğum uzmanına dikleniyor kendince, yoksa bu pandemide boşa gitme sağlık ocağına der misiniz?

Darısı bana inşallah bebek kilolu olsun da zorunlu sezeryan olayım
Hahaha bu nasil temenni

Ya benim sabahlari hic istahim acik olmuyor yemesem saatlerce yemem. Boyle olunca da hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Hamile kalmadan once daha cok acikiyodum. Neden boyle olduSu an mide bulantim da baslamadi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…