Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar amniyosentez için perinatologla görüşmeye gittim tekrar. Görüşme sonucunda amniyosentezden vazgeçtim çünkü seni orta riske yakın buluyorum o da yaş riskinden dolayı dedi 35 yaş için çok riskli diyemeyiz 40 lı yaşlar olsa yaptır derdim ama 1000 de 1 de olsa küçük bir risk var dedi. Eğer bu test sonucuna göre bir karar almayacaksan yaptırma diye ekledi.
Kızlar amniyosentez için perinatologla görüşmeye gittim tekrar. Görüşme sonucunda amniyosentezden vazgeçtim çünkü seni orta riske yakın buluyorum o da yaş riskinden dolayı dedi 35 yaş için çok riskli diyemeyiz 40 lı yaşlar olsa yaptır derdim ama 1000 de 1 de olsa küçük bir risk var dedi. Eğer bu test sonucuna göre bir karar almayacaksan yaptırma diye ekledi.
Kızlar merhaba herkesin gebelik süreci güzel geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim sat 17 Aralık ve yumurtlama günüm 1 ocakti dün kan verdim ve betahcg 2568 çıktı çok yüksek değil mi