• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Selamlar kızlar, mayıs ayı gebelik planlayanlar grubundan buraya transfer oldum, 16sında pozitifi gördüm, 17sinde eşime söyledim, 19unda izmirden ankaraya geldik, hala daha doktora gidemedim kan testi için, kısmetse yarın gideceğiz. En son adetim 12 nisan, ovulasyonda piki ise 2 mayısta gördüm, haftanızı nasıl hesaplıyor doktorlar, adete göre olunca farklı, ilişki tarihine göre ise 4 hafta 4 günlük gibi sanki, hiç betaya bakılmadı son derece heyecanlıyım. 🥰♥️
Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyolar canim. Hayirli olsun bebegin💕

Maşallah iştahınız varken yiyin, ben dışarıda yapılan hiçbir yemeği yiyemiyorum, hamburger, pizza, köfte, pide hepsi midemi bulandırıyor şuan ilk gebeliğimde de böyleydi, yalnızca ev yemekleri yiyorum, mide bulantım geçsede yemek alışkanlığı bu şekilde doğuma kadar gidecek yine
Senin aliskanligin guzel olmus. Ben hamileligimi ogrendigimden beri ev yemegi yiyemiyorum. Sadece disaridan yiyorum
3.ayda gecer diye dusunuyorum insallah

Bende çok korkuyorum insallah saglıkla kavuşuruz.. gece bir tane duphaston yazdı. İnsallah yeterli gelir, dolaşınca çok agrım oluyor sürekli yatmaya çalışıyorum. Evde çocuk olunca da çok mümkün olmuyor ama allahın izni ile su tehlikeli dönemi bi atlatsaydık.. sizin ağrınız var mı.. şunlara dikkat edin gibi bisey dedi mi doktor :KK43: ❤️
Ben baya sorguladım ama doktor yatman yada kendini herşeyden sakınmana gerek Yok dedi ağır kaldırma çok yorulma o kadar dedi kanaman olursa mutlaka gel dedi canım ağrım olmuyor benim şükür lekelenmem de yok

Ben corona bile olmadım, en son 31 aralık 2019 gecesi hasta olmuştum 😁 ama şimdi tonsilit gibi bişey oldum inanamıylrum ya :( bağışıklık mı düşüyo gebelik başlarında cidden ?

Ben adet tarihine göre hesapladim aramızda 2 gün var sizinle ama benim muhtemel döllenme tarihi Nisan ayı içinde oldu Mayısa sarkmadi .Doktora yarın gidiyorum orda belki olacak ama sayısal değerler bazen tutmayabiliyor.
Ben de kendim hesaplattım henüz daha doktor görmediği için, ilişki tarihinden hesaplanıyormuş adeti 28 gün olmayanlarda, bakalım yarın belli olur ♥️
Son adet tarihinin ilk gunune gore hesapliyolar canim. Hayirli olsun bebegin💕
Çok teşekkür ederim, hepimizin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler ♥️

Hımm bn aşılama ile hamile kaldım. 5 mayısta yapılmıştı aşılamam. Siz erken adet olduğunuz için mi yüksek betanız acaba
Valla bilmiyorum benimde bu sıra kafama takılan o oldu.Acaba ikiz gebelik mi diye düşünüyorum.Normalde ilk yapılan teste göre yarısı olması lazımdı.Dış gebelikte değil keseyi de gördük.Bakalım bekleyip görecez artık.

Ben de kendim hesaplattım henüz daha doktor görmediği için, ilişki tarihinden hesaplanıyormuş adeti 28 gün olmayanlarda, bakalım yarın belli olur ♥️

Çok teşekkür ederim, hepimizin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler ♥️

Benimde 28-30 arası bir döngüde oluyor Nisan ayında nasıl oldu bu iş anlamadım gerçekten yumurtlama günü birliktelik yok .Hatta en verimli günlerimde ben nöbetçiydim evde bile yoktum 🙈🙈 .Nasip olunca demek ki her durumda oluyor.

Back