Ben de daha duymadım.Cuma günü gideceğim ..Bebegin kalp atisini kaçıncı haftada duydunuz kizlarr
Benim 7+1.Cuma günü gideceğim benKacinci haftadasiniz ayy bende yarin gidicem
Inşallah canim çok teşekkür ederimOh ama bak rahatladim doktorun soylediklerinden. Asla hareket etme gereksiz. Sen de haklisim 2 cocuk varken zor ama destek alabilecegin yakinlarin varsa rica et. Benim herkes uzakta bir de kizim var annecim kuzucum diye diye yattigim yerden oyaliyorum, kac gundur evi saldim cayira umurumda da degil.. sukur su an hicbir sey yok ama yine de yatiyorum. Sen de oyle yap ilaclarini da dakikasininaksatmadan al hicbir seyin kalmazTekrar gecmis olsun
Hayirli haberler aliriz insallahhh hepimizdeeeeee:)))Benim 7+1.Cuma günü gideceğim ben
Kızlar biz kalp atışını duyduk bugün. Karından duyuldu. Haftamız da tam uyumlu çıktı 6+4.
Profilini duzenlemeye gidince orada bilgileri ves degisirebiliyorsun orada biyerlerde yaziyor hamilelikle ilgili tarihleri ves giriyorsunYazı altlarinda bilgiler varya bebeğim 6. Hafta içerisinde vs gibi onu nasıl yapiuorsunuz
Hayırlı olsunKızlar biz kalp atışını duyduk bugün. Karından duyuldu. Haftamız da tam uyumlu çıktı 6+4.
Profilden hesap ayarları kısmına girin orda altlara doğru bebeğimin doğum tarihi kısmına tarihi yazıp kaydet diyince takvim hazır oluyor .Yazı altlarinda bilgiler varya bebeğim 6. Hafta içerisinde vs gibi onu nasıl yapiuorsunuz
İnşallah bizde duyarız yaKızlar biz kalp atışını duyduk bugün. Karından duyuldu. Haftamız da tam uyumlu çıktı 6+4.
Bulantılarınız ne zaman başladı ? Bende henüz bulantı yok ama başlar diye de korkuyorum birazİnşallah canım .Benim her geçen gün artıyor .Daha kötü oluyorumÇok şükür yine de .Bebeğim sağlıklı olsun da .
Belki bulantınız hiç olmayacak kötüyü çağırmayın .Bende de şu an bulantı yok, aç kalınca hafif bir bulantı oluyor ama rahatsızlık vermiyor, umarım olmaz. En keyif aldığım şey yemek yemekBulantılarınız ne zaman başladı ? Bende henüz bulantı yok ama başlar diye de korkuyorum biraz
Ya çok sevindim çok duygulandım ne güzel bir haberrrArkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dediarkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..
Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.
Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,
Sevgiler
Teşekkür ederim, çok sağolunYa çok sevindim çok duygulandım ne güzel bir haberrr
Çok sevindim canım çok şükür.. geç döllenme olmuş belli ki ilk doktor nasıl düşünemez bunu biz bile az çok biliyoruz.Arkadaşlar merhaba. İnanılmaz bir mucize yaşadım bugün. Öncelerde gören olmuştur aranızda. Geçen hafta muayeneye gitmiştim ve doktor boş gebelik geçirdiğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylemişti. Dünyam yıkılmıştı. Maalesef tüm bayramı üzüntü ve stres içinde geçirdim. Bugün başka bir doktora kürtaj için randevu almaya gittim ve ne görelim. Bebeğiö capcanlı kalbi küt küt atar halde bulduk.. ben şok yaşadım resmen. Sevinç gözyaşlarımı sildikten sonra doktora nasıl böyle bir şwy olabildiğini sordum. Bu olabilen bir şey. Sen geç adet olan ve polikistik ıveri olan bir kadınsın. Gayet normal geç gelişmesi dedi. Hocam bhcg düşük artıyor. 2 gün onve 800 iken 2 gün sonra 950 oldu mesela buna ne diyorsunuz drdüm. Bhcg nin benim için önemi yok ben ultrasona bakarım ve orada kalbi atan bir bebek var dediarkadaşlar dünyanın en mutlu insanı olabikirim şu an. Hiç umudunuzu kaniybetmeyin ve asla tek doktora güvenmeyim. Çok şükür ben bu doktorla tanışmışım. Sorulabilecek me varsa sordu öyle muayene etti beni. Diğer doktor son adet tarihümden başka hiç bir şey sormamıştı ve vajinal muayene de etmemişti. O doktora kalsa o gün beni kürtaj edecekti. Nasıl insan bunlar resmen cinayet işkeyevekti. Her yere şikayet edecepim o kadını. Allahından bulsun. Muayeneden çıkınca odasına uğrayacaktım dedim sonra boşver negatif enerji yüklemeyetim boşuna..
Böyle işte dostlarım. Şu an sat e göre 7 hafta 1 gün ultrasona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.
Bu yazım boş gebelik söylenen tüm hamilelere bir örnek olsun. Tek doktora sakın güvenmeyin,
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?