Güzel anneler merhaba ilk hamileliğimde de takip etmiştim. Aklımda meraklı sorularla yine geldim. Dün test yaptım negatif çıktı. Regl günüm sabittir hatta erken olurum ama bu ay 3gundur geçti. Geç döllenme olacağını düşünüyorum. Yarına kan tahlili yaptırmayi düşünüyorum herhangi bir sürpriz olmazsa. Olumlu sonuç alırsam bende sizlerle bu yolculuğa devam edicem inşallah. Dualarınıza talibim..
He bide normal doğum evet ok zor ancak dogurdugun an öyle bi değişik duygu ki sanki ağrı çeken sancı çeken sen degilsjn ve çıktığı an yani anlatilmaz yaşanır bı duygu muhteşem güzel bir duygu her iki doğumunda kendine has zorlukları var kolay olmasını beklememek lazım ki canından can çıkıyor rabbim kolayligini veriyor @yberen
Ben doğurur doğurmaz doktora 'çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam' demişim
Hiç hatırlamıyorum öyle bi şey dediğimi, olayın heyecanıyla da demiş olabilirim. eşim söyledi böyle dedin diye
Ben doğurur doğurmaz doktora 'çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam' demişim
Hiç hatırlamıyorum öyle bi şey dediğimi, olayın heyecanıyla da demiş olabilirim. eşim söyledi böyle dedin diye
Aaa eşin yanında miydi ne güzel... Benim doğum biraz mesakkatliydi üniv Hastanesi'nde doktorlar dogurtamadi hocaları geldi neyse velhasıl doğum oldu ama adama neler dedim olmicakkk ben doguramiyorummm yapamıyorum alın benden hahahaha sonra herşey bitti bak gördünüz mü nasıl da kolay doğurdum demiştim adam epey gülduydu tabi tabi sen doğurdun hemde çok kolay oldu die
Benim aşırı midem bulanıyor .Kola mide bulantisina çok iyi geliyor.Bir ara tükettim ama durdurdum kendimi .İki gün üst üste de burger yedim .Uzun süre sağlıksız şeyler tuketmem .Zaten hiçbir şey yiyemiyorum ..
Benim aşırı midem bulanıyor .Kola mide bulantisina çok iyi geliyor.Bir ara tükettim ama durdurdum kendimi .İki gün üst üste de burger yedim .Uzun süre sağlıksız şeyler tuketmem .Zaten hiçbir şey yiyemiyorum ..y yediğimizdirek olarak bebeğin midesine gitmiyor tamam sağlıklı beslenmek şart evet ama çokta kasmamakta fayda var canım ne isterse aşırıya kaçmadan yiyorum içiyorum ilk oğlumda da aynısını yaptım hamdolsun strese girmeyin yok yere
yediğimizdirek olarak bebeğin midesine gitmiyor tamam sağlıklı beslenmek şart evet ama çokta kasmamakta fayda var canım ne isterse aşırıya kaçmadan yiyorum içiyorum ilk oğlumda da aynısını yaptım hamdolsun strese girmeyin yok yere
Benim aşırı midem bulanıyor .Kola mide bulantisina çok iyi geliyor.Bir ara tükettim ama durdurdum kendimi .İki gün üst üste de burger yedim .Uzun süre sağlıksız şeyler tuketmem .Zaten hiçbir şey yiyemiyorum ..
İnşallah hayırlı sağlıklı olsunlar da. Kızım çok aşırı derecede kardeş istiyor. Aşırı derecede sevgi dolu bebeklere olursa en çok o sevinecek diye merakla bekliyorum. Bakalım ne olacak. Acaba var mı bebek
Merhaba hanımlar, bugün dr gittim kese var ama bebek görünmüyor henüz, çok sancım var ve adet gibi kanamam var, progestan igne ve hap verdi doktor. Benim gibi yaşayanlar var mı aranız da? Hâlâ sancım ve kanamam devam ediyor iğneyi vuruldum hapı aldım. Ne zaman geçer ne kadar devam eder
Merhabalar iyi geceler. Ben henüz doktora gitmedim ama testim pozitif çıkmıştı. Allah nasip ederse benim bebeğim de 22 Ocakta dünyaya gelecek.
Yaşım:28 ve ilk bebeğim olacak
Merhabalar iyi geceler. Ben henüz doktora gitmedim ama testim pozitif çıkmıştı. Allah nasip ederse benim bebeğim de 22 Ocakta dünyaya gelecek.
Amin amin. Allah razı olsun. Sizlerin bebişleri de sağlıkla gelsinDaha önce bir boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum biraz. dua ederseniz çok mutlu olurum yarın doktor randevum var.
Merhaba hanımlar, bugün dr gittim kese var ama bebek görünmüyor henüz, çok sancım var ve adet gibi kanamam var, progestan igne ve hap verdi doktor. Benim gibi yaşayanlar var mı aranız da? Hâlâ sancım ve kanamam devam ediyor iğneyi vuruldum hapı aldım. Ne zaman geçer ne kadar devam eder
Amin amin. Allah razı olsun. Sizlerin bebişleri de sağlıkla gelsinDaha önce bir boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum biraz. dua ederseniz çok mutlu olurum yarın doktor randevum var.