2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
geçen ay aynı böyle oldum. Annem dedi geçikmeye başladıysan 1-2 aya hamile kalırsın. Sonuç bu ay hamileyim

Ben doğurur doğurmaz doktora 'çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam' demişim
Hiç hatırlamıyorum öyle bi şey dediğimi, olayın heyecanıyla da demiş olabilirim. eşim söyledi böyle dedin diye

Ben doğurur doğurmaz doktora 'çok güzeldi hemen bi tane daha doğurcam' demişim
Hiç hatırlamıyorum öyle bi şey dediğimi, olayın heyecanıyla da demiş olabilirim. eşim söyledi böyle dedin diye
Aaa eşin yanında miydi ne güzel... Benim doğum biraz mesakkatliydi üniv Hastanesi'nde doktorlar dogurtamadi hocaları geldi neyse velhasıl doğum oldu ama adama neler dedim olmicakkk ben doguramiyorummm yapamıyorum alın benden hahahaha sonra herşey bitti bak gördünüz mü nasıl da kolay doğurdum demiştim adam epey gülduydu tabi tabi sen doğurdun hemde çok kolay oldu die

Sürekli sağlıksız ve karbonhidratlı şeyler canım istiyor kizlar sizde de oluyor mu asitli içecek tuketmem gazoz istiyor canım
Benim aşırı midem bulanıyor .Kola mide bulantisina çok iyi geliyor.Bir ara tükettim ama durdurdum kendimi .İki gün üst üste de burger yedim .Uzun süre sağlıksız şeyler tuketmem .Zaten hiçbir şey yiyemiyorum ..

yediğimizdirek olarak bebeğin midesine gitmiyor tamam sağlıklı beslenmek şart evet ama çokta kasmamakta fayda var canım ne isterse aşırıya kaçmadan yiyorum içiyorum ilk oğlumda da aynısını yaptım hamdolsun strese girmeyin yok yere

geçen ay aynı böyle oldum. Annem dedi geçikmeye başladıysan 1-2 aya hamile kalırsın. Sonuç bu ay hamileyim
İnşallah hayırlı sağlıklı olsunlar da. Kızım çok aşırı derecede kardeş istiyor. Aşırı derecede sevgi dolu bebeklere olursa en çok o sevinecek diye merakla bekliyorum. Bakalım ne olacak. Acaba var mı bebek

Canım çok geçmiş olsun benimde hiç bilgim yok, siz dinlenin inşallah en yakın zamanda geçer

Mide bulantısı bende de var ama genelde öğlen oluyor aksama dogru rahatliyor yeşil elma yiyorum bende

Çok geçmiş olsun, inşallah hemen geçer kanamanız ve bebeğinizi görürsünüz. Dinlenin zorda kalmadıkça kalkmayın ve ayaklarınızı yüksek yere kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…