2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gerek görülürse tabi basit bsey genital bölge ye yapistiriyorsun kız bebelerde sıkıntı braz ama kayabilio

Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle büyüteydik şu yavruları iyiydi…
Kesinlikle hergun dua ediyorum bir an önce kendini kurtarsın ifade edebilir ihtiyaçlarını giderebilir yaşı göreyim diye hiç mental sağlığım kalmadı bnm çok yoruldum yıprandım şimdi bide ablamiz okula başlayacak bu dönem ana sınıfı Daha çok yorucu olacak ya bu tempoya alismaliyim zorluyorum ama olmuyor ya alismaliyim başka çarem yok

Allahım yardımcımız olsun işimizi gücümüzü kolaylaştırsın inşallah arkadaşım.

Ben bir bebe ile çok yoruluyorum kimbilir sen nasıl yıpranıyorsundur. Çok haklısın.

Ablanın okula başlaması iyi değil mi? Hani evde oyalamak çok zor. Okulda sosyalleşir,oyun kurmayı öğrenirler,olumlu alışkanlıklar edinirler diye umut ediyordum ben.

Evde çok korkuyorum bir zarar oluşur diye…

İnan ki boş vakitlerimde hep kreş,oyun grubu bakıyorum. Hep önümüzdeki sene daha rahat ederiz diye hayal ediyorum.

Bayramımız mübarek olsun inşallah canım arkadaşım. Allahım ailemizle beraber nice mutlu ve sağlıklı bayramlar nasip etsin inşallah.

Eylül de başlayacak okula ama onu getirip götürmesi var birde uzak tek araba gidip gelcez gene iki bebe ile koştur koştur git gel sonra iş mi yapım cocukla mı oynayayım inşallah kolay olur dediğin gibi. Bnde seneye rahat ederiz diye umut ediyorum.

Hepimizin bayramı mubarek olsun ailelerimizle sevdiklerimizle güzel bayramlar yaşayalım inşallah amin

geçmiş bayramınız kutlu olsun.
tuvalet eğitimine başlayan varmı aranızda.
aslında yaşları çok ufak ama benimki bezini aldırmıyor ve bağlatmıyor. çok zorlanıyorum.
iki kişi ancak alabiliyoruz.

kızlar benim bebeğimin iştahı 1 haftadır hç yok. yani ağzını hiç açmıyor. kuru ekmek leblebi trzı şeyler yiyor ama onun dışında yemek yemiyor. iştah için şurup vitamin vs. şey önereceğiniz varmı ?

Canim leblebi yi nasıl yiyebiliyor. Cigneyebiliyor mu?

Ben bütün asla veremem çok tehlikeli bıçakla ya ikiye kesiyorum ya elimle ezip veriorum.

Nasılsınız kızlar bebeler nasil
tabi verdiğimizde yanımızda olan kişilerde verme falan diyor ama biz bayağıdır veriyoruz . zeytinide tüm veriyorum, yada fındık ceviz verebiliyorum. tabi gözümün önünde oluyor.

tabi verdiğimizde yanımızda olan kişilerde verme falan diyor ama biz bayağıdır veriyoruz . zeytinide tüm veriyorum, yada fındık ceviz verebiliyorum. tabi gözümün önünde oluyor.
Bizim doktorumuz en az iki buçuk yaşına kadar top şeklinde olan yiyecekleri tüm dişleri olsa bile vermememix konusunda uyardı ağız içi kontrolleri olmadığı için bir anda boğazına kaca bilir diye ben o yzuden korkuyorum sanırım cevizi bnde veriorm ısırarak yiyor ama fındık leblebi üzüm kiraz gibi yuvarlak kaygan özellikle bütün şekilde eline vermiyorum

Bugün bir buçuk yaş kontrolümüz ve asilarimiz vardı Paşa'nın boyu biraz kisaymis kilosu iyi dedi şükür sağlığı yerinde huysuz da değil ateşte olmadı umarım gece de rahat geçer bizde boyle

Slm kızlar nasılsınız bebisler nasıl umarım herkes iyidir. Bizi soracak olursanız el ayak hastalığı geçirdik çok fenaydı Allah kimseye vermesin.
Bez bırakan varmı merak ettim bnm bebe bezi cikartip ortaliga iseyip duruo kızımda 2 buçuk yaşta birakmistik bezi bu istemio gibi herkes bırak bezi diyip duruo bana erken gelio sizlerde dhrumlar nasıl

selam canım. çok geçiş olsun , zor bir hastalık ama neyseki atlatmışsınız.
bende bezi bıraktırmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilemedim. bizim abimize 2,5 yaşında bırakmıştı ve çok zorlamamıştı.
bu daha küçük tam konuşmuyor da. lazımlığı ortaya koydum ama o oturmak yerine içine oyuncak koyuyor:) geçen tuvalete aparat taktım oturttum ama yapmadı sadece ben çiş dediğim için çiş diyor:) ama yapmadı. acaba erken mi diyorum ama bizimki de bez değiştirtmiyor. birde kakası gelince bir yere saklanıp yapıyor.

Çok sağol cnm çok şükür atlattık ama çok zor bir hastalikti kızımda yasamadigim herşeyi oğlumda yaşıyorum Allah başka dert vermesin.
Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan bnde lazimligi çıkarttım ortaya kim vc ye gidiosa onuda götürüyor çiş diye ama asla yapmıyor bezi biz görmeden ciksrtiyor yere yapıyor. Bnm kızımda iki buçuk yaşta çok zor öğrenmişti hala gecelerimiz sorunlu bile o yüzden korkuyorum denemekten bile belki bırakan vardır cesaret alırım dedim ama olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…