2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Günaydın tatlı anneler!

Mutlu pazarlar olsun inşallah hepimize…

Nasılsınız? Hepiniz eşlerinizle ve yavrularınızla beraber iyisinizdir inşallah.

Biz iyiyiz çok şükür.

Doğum sonrası karnımda minicik bir şişlik vardı,iyi bir doktorla görüştüm “bu göbek fıtığı ama seni rahatsız etmiyorsa hiç elleme” demişti. Sonra tüp bebek doktoruna çikolata götürmeye gittik,ona da gösterdim o da aynı cümleleri kurdu.

Malum benim doğum ve lohusalığım çok çok çok zor geçti,kıyamadılar diye düşünüyorum şimdi.

Çünkü o minicik şişlik beni rahatsız etmiyordu da o kadar çok büyüdü ki anlatamam. Dışarıda hiç tanımadığım insanlar bile sormaya başladı. Ağrısı çok arttı. Eee genelde bebe ile evde yalnızız. Bir şey olsa ne yaparım diye düşündük. Kocamla gene doktor araştırmasına girdik. 5,6 doktor gördük,hepsi de ameliyat ol dedi. En son geçen ay ameliyat olacaktım. Doktorun işi çıktı,geçen Çarşamba doktor,kocamı aramış,”Perşembe gelin hazırlık yapalım,Cuma ameliyat yapalım” demiş.
Bir anda kalktık koptuk sizin anlayacağınız.

Cuma sabahı ameliyat oldum,dün öğlenden sonra eve geldik. Şimdi dinleniyorum. İyileşme sürecim kolay geçer inşallah diye dua ediyorum.

Bebe iyi çok şükür.
Koşturup duruyor.
Bazen yiyor bazen ağzını bile açmıyor.
Bazen uyuyor bazen kızıyor.

Çok şükür idare ediyoruz. 1 gün uzak olunca özlemişiz birbirimizi kocam,ben ve bebemiz.

Kocam da izne çıktı. Allahım en yakın zamanda toparlanmayı nasip etsin inşallah.

Yine çok uzattım.
Sizlere hem selam vereyim hem de son gelişmeleri anlatayım istedim.

Allahım hepimize eşlerimizle yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu umutlu yaşamayı nasip etsin inşallah yuvalarımızda…

Çok şükür bugünlerimize….

Çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin hemen ayaklanirsin umarım bebisinle güzel gunlerinize geri dönersin. Bu hamileliğimde bnmde göbek fıtığım çıktı ama sorun oluşturmuyor hiç gitmedim bile doktora kadın dogumcum göbek fıtığı demişti tekrar geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim arkadaşım.

Allahım tüm hastalara acil şifalar versin,hepimiz en yakın zamanda mutluluğa kavuşuruz inşallah arkadaşım.

Senin fıtık ne durumda,ağrısı,büyümesi olmadı mı?

Aminn. Yok olmadı cnm elime top gibi bsey gelio dokununca oynuo hatta dokununca acio sadece başka hiç bir sorunu yok insallahta olmaz

Aminn. Yok olmadı cnm elime top gibi bsey gelio dokununca oynuo hatta dokununca acio sadece başka hiç bir sorunu yok insallahta olmaz
Aman aman iyi.
İnşallah hiç bir sıkıntı çıkarmaz da sağlıkla mutlulukla umutlu ailenle beraber yaşarsın inşallah arkadaşım.

Benim fıtık o kadar büyüdü ki artık hastanede kan verme sırasında 3 kelam ettiğim kadın bile soruyordu,”orana ne oldu” diye.

Zaten ameliyat öncesi doktorlar bir sürü fotoğraf çektiler,sonrası da “ne büyük fıtık bu ya,nasıl dayandın,o kadar çok içeri girdik ki,bu nedir ya,senin rahmin mi alındı,nasıl bu duruma geldin?” Daha neler neler dediler anlatamam.

Birazdan kontrole gideceğiz. Yavrunun altını ne zaman değiştirebilirim,yavruya eğilip onu kucağıma alabilirim,onu yıkayabilirim vs. Bunları sormak istiyorum.

Ağrıya sızıya dayanıyorum da bebenin bakımını başkası yapınca sinirleniyorum. Hadi şimdi kocam evde sorun yok,ama o işe gidince herkes bebemizi ellemeye çalışacak herkesle kavga edeceğim,biliyorum ben kendimi.

Çok şükür geldik hastaneden.

Kocacım süper pansuman yapmış,doktor çok beğendi.

Çarşamba diren çıkacak inşallah.

Bebemizin bakımını da kendimi zorlamadan yapabilirmişim. Zaten kocam evdeyken tüm işi yapar sağ olsun. Sonra bir kaç gün çalışır,bayram gelir yine kocam yardım eder inşallah.

Dün moralim bozuktu da bugün doktorla görüşünce daha iyi oldum çok şükür.

Bende haberler iyi.

Herkes iyidir inşallah.

Çok şükür bugünlerimize…

Kızlar merhaba, yoğunluktan ne zamandır girip yazamadım buralara. İnşallah hepiniz bebişleriniz iyisinizdir. Lale çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah hemen iyileşirsin tamamiyle hiçbir şeyin kalmaz.

Kısaca özet geçeyim ben de. Bizim kız 9,5 kiloyu hala aşamadı, hiç yemek yemiyor nerdeyse ve sürekli yaramazlık peşinde. Sizlerden de okudum az önce, bizimki de çok inat. İstediği yapılmayınca yaygara koparanlardan ve nasıl tepki vermem gerektiğini hiç kestiremiyorum açıkçası. Dikkatini başka şeylerle dağıtmaya çalışıyorum ancak genellikle başarılı olamıyorum. Dişleri çok ardı ardına çıktı, o yüzden de iyice huysuzlaştı ama buna şükür diyeceğiz artık. Konuşma işinde ne durumdasınız? Bizimki tek kelimeli cümleler kurmuyor halen. Anne-baba bile demiyor çoğu zaman. Parkta abi kelimesini öğrenmiş ona taktı tüm hafta sadece onu kullandı mesela. Karşılaştırmamamız gerektiğini biliyorum ama arkadaşımın bebeği var yaşıt, o güzelce zor kelimeleri bile söylüyor. Acaba çocukla çok konuş muyor muyum diye kendimi sorguluyorum öyle olunca. Bitmeyen endişeler yumağı = annelik.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Allahım razı olsun tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Her ne kadar yanlış olduğunu bilsem de bazen ben de kıyaslama yapıyorum sonra da kendime kızıyorum.

Bence üzmeyelim kendimizi de bebelerimizi de.

Çok şükür sağlıklıyız ailecek ya bence en önemlisi o.

Eğer için rahat değilse gene de doktorla konuş. Benim arkadaşın bebesi 4 yaşında dik terapistine yeni gitmeye başladı.

Allahım hepimize eşlerimizle ve yavrularımızla beraber sağlıklı,mutlu,umutlu yaşamayı nasip etsin inşallah.

merhabalar;

benim oğlumda kızınızla aynı. dediği birşey olmadı mı ortalığı yıkıyor. hatta geçen onun istediği asansöre binmedik diye duvarı yumrukluyordu. yada sofrada birşey olmadımı masasındakileri fırlatıyor aşağıya. bu huyu hiç iyi değil ama nasıl düzelecek yada ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. bu arada bizimkide konuşmuşyor . anne diyor ba diyor. ama bunlarla herşeyi anlatıyor. abimizde var ama onunda konuşmasına bir etkisi yok. yani sizin dediğiniz gibi çocuk çocukla konuşuncada pek birşey değişmiyor :))

Merhabalar hanımlar çocuğunuzun konuşma durumu nasıl, benimki anne diyor, suya şi diyor, hoplarken iki üç diyor. Başkada bişey demiyor, eşim baba dedirtmeye çalışıyor inadına o baba dedikçe anne diyorbirde göz burun ağız hiç ogretemedim, ilgisini çekmiyor

Merhaba anneler 18.ay aşını yaptiran var mı oğlum dün oldu asi yeri şiş ve kızarık böyle birşey yaşayan var mı doktora sorduk soğuk kompres yapın geçer dedi

Çok geçmiş olsun

Merhaba anneler 18.ay aşını yaptiran var mı oğlum dün oldu asi yeri şiş ve kızarık böyle birşey yaşayan var mı doktora sorduk soğuk kompres yapın geçer dedi
Şifa olsun inşallah arkadaşım.

Bize henüz haber gelmedi.

Yarın sağlık ocağına gideceğiz,belki tarih verirler.

Merhaba kızlar nasılsınız bildirim gelmedi diye bakmamıştım şimdi okudum yazılanları

Kıyaslama sakın yapmayın her insan bir değil bnmde büyük kızım 4 buçuk yaşında şuan dil terapisine başladık 5 harf söyleyemiyor hala ama ufaklık bayağı dilli iki kelime aynı anda söyleyebiliyor teyze gel anane gel hala gel diye biliyor kelime sayımızda fazla ufaklikta başka hiçbir şeye açık değil mesela organlarını göstermesi lazım yapmıyor anca hoplasin koşsun ablasının peşine bağırsin bu kadar

Maşallah yavrularına arkadaşım.

Doğru söylüyorsun aslında.

Bizimkinden daha çok az kelimeler çıkmaya çalışıyor. Şimdi eşim de evde. Tüm gün sohbet,eğlence,kudurukluk oldukça bebe de sürekli bağrışıp duruyor.

Az yiyor,kilo alımı çok az. Bazen de buna takıyorum. Prematüre ya korkuyorum hasta olursa diye…

Annelik böyle bişey kuşum az yese az yedi çok yese çok yedi acaba hastalığımi var biz takacak herşeyi buluyoruz testlerini 18, ayda mutlaka yaptır kan idrar tetkikleri vitaminler değerler normalse demekki hiçbir sorun yok yemek yemeği sevmiyor.
Bebeklerimizin de bir mizaclari karakterleri var bunu unutmamalıyız biraz onların huyundan suyundan gidince işler müthiş ilerliyor. Bnm yavrularimdan yana sorunum yok Allah'ıma bin şükür ama eşimle bu aralar ciddi sorunlar yaşıyoruz çok yıprandım yoruldum rabbim herkesin gönlüne göre versin huzur versin evine

Amin inşallah canım benim.

Üzülme arkadaşım sen de.
Eşin de yoruluyor,eee sen de 2 bebe peşinden koş,kolay değil,birbirinize yansıtıyorsunuz. Biz maalesef bazen çok geriliyoruz,sonra sakinleşmeye çalışıyoruz. Çocuklar çok etkileniyor,kıyamıyorum.

Kan aldırırız da idrar istemezler inşallah. Onu nasıl becerebilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…