2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyiyiz hepimiz canım sen nasılsın beben nasıl?
bizim ilk 2018 Kasım anneleri çok uzun sürmüştü sohbetlerimiz arada hala yazarız buralar sessiz buralar kimsesiz kaldı sanki bir sen bir ben :)
Olsun sağlık olsun inşallah canım.

İyi olmanıza çok sevindim.

Şükür ben iyiyim.

Bebe de iyi.

Şükürler olsun koşturup duruyor öyle mutluyum ki anlatamam.

Arada diş seanslarımızla gecelerimize gözyaşı karışıyor,idare ediyoruz çok şükür.

Bir de apartman içinde merdiven inip çıkma antrenmanlarına başladık, çok eğleniyoruz.

Şükürler olsun bugünlerimize…

Çok şükür canım merdiven inip çıkmayı nasıl yapiyorsunuz? Bizim dişler sıralı gidiyordu sonra saçmalamaya başladı ön alt yanlar hala çıkmadı arka azilar çıkıyor anlamadım bu işi bnde :))

Günaydın canım arkadaşım.

Ben diş sıralamasını hatta dişin çıktığını bile anlamıyorum. Bazen uyku saatinde direniyor çok içli içli ağlıyor çok üzülüyorum kocam sağ olsun kontrol ediyor dişin çıktığını o anlıyor.

Yoksa ben pek anlamıyorum.

Merdivenlere ilk ben eğilip yavrunun bacağını büke büke adım adım attırdım. Bir süre böyle gittik,zor oluyor tabii eğilmek. Ama başka yöntem var mı bilmiyorum.

Dün biraz gelişme oldu. İki elimi destek olarak kullanarak kendi adım atıyor merdivende,yorulunca oturup merdivende emeklemek istiyor. Merdiven inerken de bana sarılıp adım atmaya çalışıyoruz.

Anlatamadım galiba ama. Ben de öyle içgüdüsel olarak hareket ediyorum.

Evden çıkarken ben kucağıma alamıyorum,birisine muhtaç olup yavruyu kucaklamalarından çok rahatsız olmaya başladım. Amca,teyze,hala vs. de olsa istemiyorum!!!!!

Kendimce düşündüm her gün bu şekilde çalışıyoruz.

İşkenceci anne ve masum bebe!

Tüm komşular çok eğleniyor,biz de mutluyuz.

Merhaba hanımlar. Evet malesaf kimse yazmiyo. Aslında bebeklerimizin gelişimi ile ilgili paylaşım yapsak çok yararlı olurdu. Bizim üstte dört altta iki olmak uzere toplam altı disimiz var. Bu aralar herseyi almak istiyo istediği olmadığında öyle bir ağlıyor ki yere uzaniyo hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Bunu nasıl asacağım bilemiyorum.

Öyle zamanlarda dikkatini dağıtsan…

Mesela bizimki de bıçağa uzanıyor,onun yerine ben peçete gösteriyorum.

Bir de burada bir arkadaş söylemişti,tehlikeli eşyalara uzandığında “bebekler ocağı ellemez,bebekler bıçağı ellemez” diyoruz çok etkili oluyor.

Aklıma gelmişken gidip de o arkadaşa teşekkür edeyim bari.

Aynen canım. Benimki de bıçağa çok meraklı. Ben bebekler için çok tehlikeli diyorum ve işaret elimi kaldırıyorum. O da her bıçak gordugunde işaret parmağını kaldiiryo tehlikeli der gibi birşeyler mirildaniyor mesela madeni paralara çok meraklı. Bu aralar yemek düzeni de kalmadı. Hicbirsey yemek istemiyo ne yapacağımı ne yedirecegimi şaşırdım inanin

Geçen haftalarda bizimki de hiç bir şey yemiyordu,azıcık yiyip bırakıyordu,mama asla istemiyordu.

Bu hafta biraz daha iyi. Mama da az da olsa kabul etmeye başladı.

Bu arada 10,11 dişi varmış bizimkinin.

Bizim altta iki disimiz var üstte altı :))) altta azilar çıkıyor şuan zorlanıyoruz o yüzden. Bizimki de ablası elinden oyuncak alınca susar başka oyuncak alırdı bu aralar inatlasmaya ve kendini yere atarak ağlamaya başladı bu olaya abla böyle yapınca hemen veriyor al al ağlama diye onu mu çözdü uyanik yapıyor yoksa huy mu olacak hiç bilmiorm

Çok şükür aman yesin bebeler yemeyince olmuyor bnm büyük çok yemek secerdi hala öyle cok secer ama güzel yer küçüğüm yemek secmiyor çok şükür ne verdi isem kabul ediyor inşallah böyle de gider degismez

Günaydın canım arkadaşım

Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda.

Değişmez inşallah canım.
Bence damak tadı böyle bebeklikten oluşuyor.

Beni anneannem büyütmüş. O et hiç sevmezmiş. Köfte,pide, lahmacun dışında et koymamış sofraya. Ben de hâla aynıyım. Bunlar dışında et hiç istemem.

Ama yavruya yedirmeye çalışıyorum ki o yesin,alışsın diye.

merhaba kızlar. benin bebeğimin dişleri 8 üst 8 altta çıktı . yemek olarak onu seçiyor bunu seçiyor diyemiyorum. çünkü bizimkisi telefondan video izlemeden ağzına hiç birşey koymuyor. video izleyince de verdiğimi yiyor. .tabi her videoyuda izlemiyoruz. bu benim için çok zor oluyor. çünkü videosuz asla yemek yemiyor. bu alışkanlığı nasıl bıraktıracağım bilmiyorum.
onun dışında maşallah diyeyim çok hareketli bir bebek. biraz inatçı istediği olmayınca ortalığı yıkıyor.

Maşallah canım bnmki de video ile yiyo bu bnm için sorun değil hatta ben kendim bilerek video ile izletmeye alistirdim yoksa yiyordu yemekte bile oyun konuşma istiodu e ablamizda var oda hiç susmuyor en iyisi sofrada sessizlik olsun kafamı dinlim dedim açtım neti yapacak bsey yok canları sag olsun doğru mu kime göre neye göre işte
kızım da telle yerdi üç yaşta kestim illaki bı dönem sonra bırakılıyor dert etme aç kalmasindan da bnce yemesi DHA iyi.

Bizimki de hiç durmuyor çok tehlikeli işler yapiyor artk evde zapt etmek çok zorlaştı yemek masasının sandalyesini çekmiş ünitenin önüne üstüne çıkmış TV ye vururken yakaladım sabah napcagimi sasirdim artk yemek masasini bile kaldıracak herhalde diye ağladım sabah sabah canları sag olsun büyüyorlar ama bizi de tüketiyorlar masallah

bende yiyor diye ses etmiyorum ama bizi abimiz var o normal yiyordu şimdi oda yanına gidip video izleyerek yemeye başladı:) aslında ben alsın kendi yesin istiyorum ama öyle maalesef yemiyor.
yeni nesil çocuklar zor ve çok akıllılar. bizimkide abimizin ranzasına tırmaya çalışıyor neyseki normal merdiven değil çıkamıyor:))

Ben hicbirsekilde yediremiyirum. Boy vekilosu nasıl sizinkinin. Ben en son bir yasindayken gitmiştim şu an normal mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…