doğru diosunuz eşime söyledim akşam gelirken alacak çok saolun bilgilendirme içinEvet bende araştırark almıştım, zaten yılların bilinen güvenilen markası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru diosunuz eşime söyledim akşam gelirken alacak çok saolun bilgilendirme içinEvet bende araştırark almıştım, zaten yılların bilinen güvenilen markası
Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah.Selamlar güzel anneler, ilk bebeğimi 1 ay önce kucağıma aldım bebeğim sık sık pişik oluor maalesef kirli bezini uzun süre de tutmuorum aslında ama yine de oluor bunu nasıl engelleyebilirim? Şu an pişiği yok hazır oluşmadan kullanayım diyorum
Allahım acil şifalar versin inşallah.Selam kızlar bayadır yazamamıştım. Ilk gribini yasiyor bizimki ne yazik ki benden bulasti ates var cok huzursuz ediyor beni ya. Gece 4 ten beri ugraslardayiz. Calpol da dusuremiyor pek. Aşı atesinde de etkili olmamisti. Zibinla dolastiriyorum genelde. Kilo 8.5 oldu ama ne emeklerle. Surekli yeme plani yaparak ve yesin diye sekilden sekile girerek yemeyen cocuk zormus gercekten hak verdim diyenlere bu arada soran arkadaslar vardi gec oldu ama cevap yazayim 9. Ay asisi bizde rahat gecti sukur sizin bebelerin atesi genelde kac gun surdu. Grip nezle vs atlatan bebegi olan var mi aramizda?
Merhaba canım çook geçmiş olsun öncelikle benim kızımda geçen aylarda faranjit oldu sonra ben grip oldum benden bi daha bulaştı sonra eşimden tekrar derken nerdeyse 3 hafta hasta kaldı çocuk hiçbi yere de gitmemize rağmen.Selam kızlar bayadır yazamamıştım. Ilk gribini yasiyor bizimki ne yazik ki benden bulasti ates var cok huzursuz ediyor beni ya. Gece 4 ten beri ugraslardayiz. Calpol da dusuremiyor pek. Aşı atesinde de etkili olmamisti. Zibinla dolastiriyorum genelde. Kilo 8.5 oldu ama ne emeklerle. Surekli yeme plani yaparak ve yesin diye sekilden sekile girerek yemeyen cocuk zormus gercekten hak verdim diyenlere bu arada soran arkadaslar vardi gec oldu ama cevap yazayim 9. Ay asisi bizde rahat gecti sukur sizin bebelerin atesi genelde kac gun surdu. Grip nezle vs atlatan bebegi olan var mi aramizda?
Size de cok gecmis olsun ne kadar üst üste gelmiş cok yipratmistir sizi.Merhaba canım çook geçmiş olsun öncelikle benim kızımda geçen aylarda faranjit oldu sonra ben grip oldum benden bi daha bulaştı sonra eşimden tekrar derken nerdeyse 3 hafta hasta kaldı çocuk hiçbi yere de gitmemize rağmen.
Ateş olduğunda calpolle birlikte antibiyotik başladığımız için kısa sürede düşüyor ateşi.
Mesela 2 hafta önce yine ateşlendi dişten sandık biz daha bitane yeni çıktı dişimiz doktoru aradım 38 oldu çünkü getir dedi calpol vermeme rağmen 37.7 ye düştü meğer boğazında kızarıklık varmış bu sefer orda iğne yaptı antibiyotik verdi fitil yazdı bide daha çabuk etki eder diye ama o kadar hareketli ki nasıl fitil atarım bilmiyorum.
Tekrardan geçmiş olsun canım hiçbi çocuk hasta olmasın evin tadı tuzu kaçıyor
Günaydın mutlu pazarlar tatlı anneler!
Geçen haftaki doktor kontrolünde doktor fantomalt yazmıştı. Mama ile karıştırmak içinmiş.
Yavrumuzu çok etkiledi, çok üzülüyorum. Normalde tık diye gazını çıkaran bebek gazını çıkaramıyor.
Uykusunu uyuyamıyor.
3 gündür çok yoruluyoruz.
Kendisi uyuyamadıkça sinirleniyor tabii.
Ben de çok üzülüyorum.
“Kilosu sınırda” dedi.Merhaba ne için yazdı bunu peki ben tam anlayamadım
Merhabamerhaba herkese biz 9. Ay kontrolüne gitmedik neredeyse 10 a girecek gerçi.
Bu aylarda kaç öğün nasıl besliyorsunuz bebişleri acaba.
3 ana 2 ara öğün veriyorum ben uzun zamandır. Ama benim bebeğim gündüz emmiyor ve mama almıyor.“Kilosu sınırda” dedi.
“Biraz kilo alması için ek gıda yerine bunu mamaya karıştır” dedi.
Belizhanim a yazacakken size yorumla yapmışım kusura bakmayin❤ B Belizhanim Laale3 ana 2 ara öğün veriyorum ben uzun zamandır. Ama benim bebeğim gündüz emmiyor ve mama almıyor.
3 ana öğün yiyor. Sabah kahvaltı, öğlen çorba, akşam kıymalı ya da etli sebze yemeği, yoğurt makarna. Ara öğüne pek vakit olmuyor emdiği için.merhaba herkese biz 9. Ay kontrolüne gitmedik neredeyse 10 a girecek gerçi.
Bu aylarda kaç öğün nasıl besliyorsunuz bebişleri acaba.
Merhaba bebeğinizin gözündeki kanal tıkanıklığı geçti miKızımda doğduğundan beri çapak sorunu var göz doktoruna götürdüm gözyaşı kanalı tıkanıklığı çıktı kaynamış şu ile temizleyebilirsin. Damlada fayda etmedi kanal tıkalı olursa hep capaklanir dedi doktor masaj gösterdi onu yapıyorum 1 yaşına kadar açılmazsa ameliyat olacakmış mesajla buyuk ölçüde açılır süt falan sık gözüne diyen olacaktır mikrop kapabilir daha çok doktor sakın yapma öyle birsey dedi