- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Bizimki de yarın çağırdı 9. Ay aşısı için
Bazı bölgelerde yapılıyormuş.Alin aşmiş iyice Cacik falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de yarın çağırdı 9. Ay aşısı için
Valla yoğurt yemiyor kaç gündür inat kızım bende cacık yaptım bir güzel yediBazı bölgelerde yapılıyormuş.Alin aşmiş iyice Cacik falan
Valla yoğurt yemiyor kaç gündür inat kızım bende cacık yaptım bir güzel yedi
Şifa olsun hepsineAman yesin de fark etmez.Yoğurt çok faydalı oğlum her yemek yanina yoğurt yerdi yoğurt corbasi da dahil
Odası küçük.Kışın soğuk oldumu ne yapacaz kimbilir
Evet KKK olduk.ates olmadı şükür atlattık.ama bize isteğe bağlı demediler hiç.9.ay da KKK aşısı yapalım dediler sağlık ocağı sizin tercihiniz dendi bn yaptırmadım bu ay menenjit asimız olacağız yarın o var zten sizin aşı KKK mi menenjit mi?
Bazı bölgelerde zorunlu yapılıyormus ama aşı takviminde yok . Bizde yaptırdık yoğun göç alan yerlere zorunlu dedi ebeEvet KKK olduk.ates olmadı şükür atlattık.ama bize isteğe bağlı demediler hiç.
Bizde bugün yaptırdık bizim hemşire sağlık bakanlığı Suriye'den gelip bölge de ikamet edenlerin ve vakalar varmış çocuklar yoğun olan bölgelerde yapılsın denmiş zorunlu degildi kendi özel doktorunuza sordum yaptirin bölgenizde vaka var demekki dedi bizde yaptırdık şimdilik ateş falan yok ama huzursuz bayağıEvet KKK olduk.ates olmadı şükür atlattık.ama bize isteğe bağlı demediler hiç.
Ben mandalinanın kendini veriyorumMerhaba hanımlar bebeğinize mandalina suyu veriyor musunuz
Kıyamam.Sevgili anneler uyku egitimi alan varmi aranızda.artik uykusuzluktan zombi oldum.2 cocukla cok zorlanıyorum.instg.da cok güzel yorumlar var hep gercekten oyle mi ben becerebilirmiyim bilmiyorum ama uyumakta istiyorum artık.9 ay oldu ama uykuda düzelme hiç yok tam tersi kötüye gidiyoruz.ayrica okul açıldı açılalı ablamız surekli hastalık getiriyor durum kötü anlayacağınız bizde.
Merhaba öncelikle sağlıkla büyüt canım bebeğini :) pişik önleyici merhem kullanıyor musun?Selamlar güzel anneler, ilk bebeğimi 1 ay önce kucağıma aldım bebeğim sık sık pişik oluor maalesef kirli bezini uzun süre de tutmuorum aslında ama yine de oluor bunu nasıl engelleyebilirim? Şu an pişiği yok hazır oluşmadan kullanayım diyorum
Hayır kullanmıyorum şu an birkaç markaya baktım ama fiyatları epey pahalıymş sizce hangisi iyi hangisini almalıymMerhaba öncelikle sağlıkla büyüt canım bebeğini :) pişik önleyici merhem kullanıyor musun?
ben bepanthol baby pişik merhemi kullanıyorum. Pişiği önlemede oldukça başarılı fiyat olarakta pahalı olarak düşünmeyin sonuçta bebeğimize kullanıyoruzHayır kullanmıyorum şu an birkaç markaya baktım ama fiyatları epey pahalıymş sizce hangisi iyi hangisini almalıym
Evet orası öyle aslında bu akşam aldırayım hemen deneyelim o zaman umarm faydasını görürüm çok teşekkürler:)ben bepanthol baby pişik merhemi kullanıyorum. Pişiği önlemede oldukça başarılı fiyat olarakta pahalı olarak düşünmeyin sonuçta bebeğimize kullanıyoruz
dene canım rica ederim ayrıca hem etki hem içerik olarak en iyisi bence bepanthol çevremde olan arkadaşlarımada önerdim onlarda çok memnun kalmışlardıEvet orası öyle aslında bu akşam aldırayım hemen deneyelim o zaman umarm faydasını görürüm çok teşekkürler:)
siz diyince internetten de baktım şimdi herkes iyi olduğunu söylüordene canım rica ederim ayrıca hem etki hem içerik olarak en iyisi bence bepanthol çevremde olan arkadaşlarımada önerdim onlarda çok memnun kalmışlardı