• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizde haftaya 10.aylik olacağız inşallah hala dişimiz yok gelen giden de yok huzursuzluk ta yok bakalım kızım 11 aya yakindi çıkarttığında bunu da öyle bekliyorum ben
İnşallah sağlıkla kolayca çıkarırlar dişlerini canım, insan diş çıkınca bebeğin sıkıntıları bitecek diye düşünüyor ama öyle olmayacak onu da biliyorum aslında. Yine de çıksa biraz rahatlarlar belki.

Bizimki tam 10 aylık olduğu gün alt 2 dişi damağını yardı 😊 İştah az. Gecen hafta cok ateşlendi ama boğazlar da kizarikti. Dis mi hastalik mi yaptı bilemeden patladi arada 🥴 Bu arada gece uykusu cok kotulemisti ve gece uyanip elini kulagina surtuyordu. Sizde de olabilir belki böyle bir belirti.
Çok geçmiş olsun inşallah hastalık değildir. Sağlıkla kullansın miniş dişlerini bıdık.
Kizlar bizim uyku duzenimiz korkunc olmaya basladi. Aksam uykusuna gecis o kadar zor ki. Bir gecis donemi mi nedir anlamadim. Sizde nasil durumlar?
Bizim gündüz uykusu da büyük problem. Gündüz sadece 1 kez yarım saat uyuyor, çok sağlıksız. Uykusuzluktan gözü kapanıyor ama uyumak istemiyor. Şu uyku işi çok yıpratıyor anneleri gerçekten :(
Ben ve bebeğim grip olduk.😢 Emzirirken pastil kullanılır mı bu konuda bilgisi olan var mi acaba
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşin inşallah. Pastilden pastile değişiyor olabilir o konuda kesin bir bilgim olmadığı için yorum yapmak istemem ama toz zencefil ile bal da karıştırıp yutabilirsiniz ara ara. Ya da karanfil kaynatıp içinde karanfiller beklemiş hafif acımış suyla gargara yapabilirsiniz. Acil şifalar.

İnşallah sağlıkla kolayca çıkarırlar dişlerini canım, insan diş çıkınca bebeğin sıkıntıları bitecek diye düşünüyor ama öyle olmayacak onu da biliyorum aslında. Yine de çıksa biraz rahatlarlar belki.

Çok geçmiş olsun inşallah hastalık değildir. Sağlıkla kullansın miniş dişlerini bıdık.

Bizim gündüz uykusu da büyük problem. Gündüz sadece 1 kez yarım saat uyuyor, çok sağlıksız. Uykusuzluktan gözü kapanıyor ama uyumak istemiyor. Şu uyku işi çok yıpratıyor anneleri gerçekten :KK43:

Çok geçmiş olsun, hemen iyileşin inşallah. Pastilden pastile değişiyor olabilir o konuda kesin bir bilgim olmadığı için yorum yapmak istemem ama toz zencefil ile bal da karıştırıp yutabilirsiniz ara ara. Ya da karanfil kaynatıp içinde karanfiller beklemiş hafif acımış suyla gargara yapabilirsiniz. Acil şifalar.

Off guzel rahat uykular uyusunlar su kuzulqr geceli gunduzlu insallah. Bu aralarda ayrilma korkusu oluyomus sanirim. Dun gece resmen yanina yatirdi beni asla yataginda yatmadi. Derin uykusunda alip yatagina kokuyorum sakince pispispis gidiyorum salona gelip koltuga popomu koydugum an agliyor. 5. Turda artik yaninda uyuyakalmisim. Resmen o kazandi😂

Mutlu haftalar olsun inşallah tatlı anneler!:anneadayı:

Hepimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.

Biz iyiyiz çok şükür.

Yavru ve ben negatif olmuşuz. Kocam hâlâ pozitif. Bu hafta da evde. Çok şükür bir rahatsızlığı yok, evde onunla çok mutluyuz.:KK31:

Geçen hafta hastaneden aradılar ben de covid ile ilgili sandım. Bir sürü sordular bebek ve benimle ilgili.

En son dedim “Ben kimle görüşüyorum pardon da biz orada kaç ay yattık, oradaki tüm hemşireler ve doktorlar bizi tanır, bu bilgiler sizde yok mu, neden yeniden bu sorgulama?” :KK12:

Kadın itiraf etti. Meğer bebeğin topuk kanı bilgilerine erişemiyorlarmış. Topuk kanı alınmamış. “Artık tabii çok geç oldu kusura bakmayın” dedi, kapattı telefonu.:KK56:

Çok şaşırdık ama yapacak bir şey yok. Öyle sizle paylaşayım dedim.:KK51:

Onun dışında yerlerde sürünmeye devam ediyoruz…:KK73:

Çok şükür bugünlerimize…:KK200:

Mutlu haftalar olsun inşallah tatlı anneler!:anneadayı:

Hepimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.

Biz iyiyiz çok şükür.

Yavru ve ben negatif olmuşuz. Kocam hâlâ pozitif. Bu hafta da evde. Çok şükür bir rahatsızlığı yok, evde onunla çok mutluyuz.:KK31:

Geçen hafta hastaneden aradılar ben de covid ile ilgili sandım. Bir sürü sordular bebek ve benimle ilgili.

En son dedim “Ben kimle görüşüyorum pardon da biz orada kaç ay yattık, oradaki tüm hemşireler ve doktorlar bizi tanır, bu bilgiler sizde yok mu, neden yeniden bu sorgulama?” :KK12:

Kadın itiraf etti. Meğer bebeğin topuk kanı bilgilerine erişemiyorlarmış. Topuk kanı alınmamış. “Artık tabii çok geç oldu kusura bakmayın” dedi, kapattı telefonu.:KK56:

Çok şaşırdık ama yapacak bir şey yok. Öyle sizle paylaşayım dedim.:KK51:

Onun dışında yerlerde sürünmeye devam ediyoruz…:KK73:

Çok şükür bugünlerimize…:KK200:
Yok artık yaaa bu nasıl ihmal hadi hastane almadı asm de mi aramadı? Bızde hem hastane hem asm aldı? Olan olmus gercı Allah a emanet

Yok artık yaaa bu nasıl ihmal hadi hastane almadı asm de mi aramadı? Bızde hem hastane hem asm aldı? Olan olmus gercı Allah a emanet
Yok bizim bebek 60 günden fazla kuvözde kaldı.

Kendime göre araştırma yaptım, eğer doğruysa kuvözdeyken bu topuk kanı alınmalıymış. Kocamın söylediğine göre hepatitin ilk aşısı yapılmış ama onun da kaydı dosyasına işlenmemiş, o zamanlar bir de onun peşinden koşmuş. Bunu aile hekimi hatırlatmış kocama.

Ama topuk kanını biz de tamamen unutmuşuz. Çok çok zor dönemler geçirdik, kıyamam kocam benimle mi uğraşsın yoksa bebekle mi???

Kızlar nasılsınız biz çok kotuyuz günlerdir hastanelere gidip geliyoruz ilk kanda ve cigerde mikrop çıktı iki gün sonra kusma ishal ateş başladı geçmiyor çocuğum hiç bişey yemiyor kusma bitti ishal durmuyor su içiyor altta anında çıkıyor artık çok yoruldum çok korkuyorum birşey olacak diye hastaneye de yatirmiyorlar hastaneler doluymus kusma devam etmediği sürece evde tedaviymis :(

Kızlar nasılsınız biz çok kotuyuz günlerdir hastanelere gidip geliyoruz ilk kanda ve cigerde mikrop çıktı iki gün sonra kusma ishal ateş başladı geçmiyor çocuğum hiç bişey yemiyor kusma bitti ishal durmuyor su içiyor altta anında çıkıyor artık çok yoruldum çok korkuyorum birşey olacak diye hastaneye de yatirmiyorlar hastaneler doluymus kusma devam etmediği sürece evde tedaviymis :KK43:
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
En yakın zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Elimden bir şey gelir mi acaba?

Kızlar nasılsınız biz çok kotuyuz günlerdir hastanelere gidip geliyoruz ilk kanda ve cigerde mikrop çıktı iki gün sonra kusma ishal ateş başladı geçmiyor çocuğum hiç bişey yemiyor kusma bitti ishal durmuyor su içiyor altta anında çıkıyor artık çok yoruldum çok korkuyorum birşey olacak diye hastaneye de yatirmiyorlar hastaneler doluymus kusma devam etmediği sürece evde tedaviymis :KK43:
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede geçer 😔 kusma bitmesi iyi olmuş. İshal için maflor tarzı destek kullanıyor musunuz? Antibiyotik tedavisi devam ediyor mu?

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
En yakın zamanda iyileşirsiniz inşallah.
Elimden bir şey gelir mi acaba?
Aminnn inşallah dua edin lütfen toparlasin o kadar zorki iki yavru ile buyugude bizimle hastaneye taşıyoruz mecbur bırakacak kimse olmadığı için oda perişan oldu iki günde bir hastanedeyiz yavrumun gözünün feri sondu sanki elimden bsey gelmiyor çıldırmak üzereyim artık.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede geçer 😔 kusma bitmesi iyi olmuş. İshal için maflor tarzı destek kullanıyor musunuz? Antibiyotik tedavisi devam ediyor mu?
Çok teşekkür ederim. Serum ile kusmayı kestiler. İshal için probiyotik artı 3 tane ilaç daha verdiler su ile karıştırılıp içiliyor üçü de ama yok durmuyor ishali az bişey yogutla ıspanak verdim üç kaşık bir saat geçti dışkısında ıspanak var hep su içiyor su çıkartıyor bir anormallik var bu işte bu kadar kısa sürede cikartmamasi gerekmez mi önce yediği iki lokma da olsa sindirmeliydi yanlış mı düşünüyorum acaba 😔 antibiyotiki de kullanıyoruz o başka hastalık bu başka hastalık dedi doktor şuan o kadar çok ilaç alıyor ki

Aminnn inşallah dua edin lütfen toparlasin o kadar zorki iki yavru ile buyugude bizimle hastaneye taşıyoruz mecbur bırakacak kimse olmadığı için oda perişan oldu iki günde bir hastanedeyiz yavrumun gözünün feri sondu sanki elimden bsey gelmiyor çıldırmak üzereyim artık.

Çok teşekkür ederim. Serum ile kusmayı kestiler. İshal için probiyotik artı 3 tane ilaç daha verdiler su ile karıştırılıp içiliyor üçü de ama yok durmuyor ishali az bişey yogutla ıspanak verdim üç kaşık bir saat geçti dışkısında ıspanak var hep su içiyor su çıkartıyor bir anormallik var bu işte bu kadar kısa sürede cikartmamasi gerekmez mi önce yediği iki lokma da olsa sindirmeliydi yanlış mı düşünüyorum acaba 😔 antibiyotiki de kullanıyoruz o başka hastalık bu başka hastalık dedi doktor şuan o kadar çok ilaç alıyor ki
Etmem mi?
Hemen dualarıma katıyorum.
Yeter ki tüm yavrular iyi olsun inşallah.
Allahım sana da güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.

Merhaba doktor gluten alerjisi hakkında birşey söyledi mi? Belirtiler benziyor. Umarim bir an önce keyfi yerine gelir

Allah şifa versin canım. Benim eşim ve kızlarda hasta. 3 gündür ateşler içinde yanıyor kuzularım. Acile götürdüm ama hiç bişey yapmadılar. Ben Covid olduğunu düşünüyorum çünkü eşim nefes darlığı yaşıyor. Ama artık test falan yapmıyorlar. Bir ben iyiyim bende hasta olmamak için direniyorum inşallah olmam yoksa inanılmaz zorlanırız

Allah şifa versin canım. Benim eşim ve kızlarda hasta. 3 gündür ateşler içinde yanıyor kuzularım. Acile götürdüm ama hiç bişey yapmadılar. Ben Covid olduğunu düşünüyorum çünkü eşim nefes darlığı yaşıyor. Ama artık test falan yapmıyorlar. Bir ben iyiyim bende hasta olmamak için direniyorum inşallah olmam yoksa inanılmaz zorlanırız
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Merhaba doktor gluten alerjisi hakkında birşey söyledi mi? Belirtiler benziyor. Umarim bir an önce keyfi yerine gelir
Hayır hiç bu konu ile alakalı bişey denmedi bağırsak enfeksiyonu ve alt solunum yolu enfeksiyonu dendi
Aminn. Size de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin evde biri iyi olmalı mutlaka çok zor çünkü gerçekten umarım bir an önce toparlanirsiniz

Hayır hiç bu konu ile alakalı bişey denmedi bağırsak enfeksiyonu ve alt solunum yolu enfeksiyonu dendi

Aminn. Size de çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin evde biri iyi olmalı mutlaka çok zor çünkü gerçekten umarım bir an önce toparlanirsiniz
Allah razı olsun canım

Canım cok gecmıs olsun ınsallah gecer bıran once

Babamda da gluten alerjisi(çolyak) oldugu icin çocuk doktorumuza sormustum hepimiz çölyak adayıyız demisti yani ne zaman çıkacağı belli olmazmış bağırsaklardaki tüy gibi yapıların gluteni kabul etmemesinden oluyormus ben de bebeğimi hep takip ediyorum nolur nolmaz diye bir de çölyak ilk akla gelen rahatsizlik olmuyor doktorlar arasinda bile.. tekrar çok geçmiş olsun güzel haberleriniz için takip edeceğim burayı

Back