Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzü koyun dönebiliyor mu?Merhaba ben foruma yeni uye oldum. Bebegimi 23 ocakta kucagima aldim 6 aylik olmasina birkac gun var. 40+6 da dogdu. Esimle akrabayiz. Bebegim 6 aylik olucak neredeyse ama nesnelere uzanmiyor. Saga sola donebiliyor. Kollar bacaklar hareketli kiyafetlerini cekistiriyor. Eline bisey tutusturdugumda tutabiliyor salliyor agzina goturuyor. Elleri zaten cogunlukla agzinda. Egzersiz yapmaya calisiyorum nesnelere uzanabilsin diye ve ya oturtmaya calisiyorum karin ustu egzersizi yapmaya calisiyorum ama o sadece elini emmeye calisiyor. Sade e anne sutu ile besledim kilosu suan 7.600 ilk defa bu ay cok az kilo aldi. O da 200 gram. Goz takibi var neseli bir bebek bize tepki veriyor. Ayni zamanda cok uslu. Biraksaniz kendi kendine agulayip gulup oynar. Kendi kendine uyuyor. Beni yoran bi bebek degil ama ayina gore bisey yapamiyor olusu beni cok endiselendiriyor bi problem olmasindan korkuyorum. Doktorumuz her bebegin gelisimi farklidir ama isterseniz cocuk nörolojisine gidebilirsiniz dedi. Bunu soylediginde 5 aylikti 6 yi beklemek istedik belki yapar diye ama nafile. Benimle ayni diru yasayan var mi bu konuda bana fikir verebilicek yardimci olursaniz sevinirim
Yüzü koyun dönebiliyor mu?sadece saga sola donuyor yuzu koyun donemiyor.
İstersen ara ver sonra yine denersin.. yoğurt verdiysen yoğurtlu yer belkiSelamlar ek gıdada kabak tadımı yapıyoruz 2. gün kesinlikle yemek istemiyor öğürüyor. Ne yapacağımı bilemedim başka gıdaya mı geçmeliyim?
Yoğurdu da istemeyerek yedi güldürürken ağzını açan çocuk dudaklar sımsıkı kapalı gülmeye başladı. 3. gününü es geçeyim artık başka sebze ile devam edeyim. Havuç belki daha tatlı gelir.İstersen ara ver sonra yine denersin.. yoğurt verdiysen yoğurtlu yer belki
Bugün havuç verdim 2 kere avuç dolusu kustu çok mu tokmuş anlamadım ek gıdayı emzirmeden ne kadar süre sonra veriyorsunuz?Kabagı benım oglum da 2. Gun öğürduu ertesı gun patates ıle karıstırdım yedı. Buhun de fasulye ye ogurdu
Bizim doktorumuz 1,5 saat aç olsun ek gıda vermeden dediBugün havuç verdim 2 kere avuç dolusu kustu çok mu tokmuş anlamadım ek gıdayı emzirmeden ne kadar süre sonra veriyorsunuz?
Ben genelde uyandığında acken vermeyı tercıh edıyorum red durumu yasanmasın dıye sonrasında emzırıyorumBugün havuç verdim 2 kere avuç dolusu kustu çok mu tokmuş anlamadım ek gıdayı emzirmeden ne kadar süre sonra veriyorsunuz?
Benim bebeğim eğer emdiyse arkasına ek gıda verdiğimde çok yemiyor.Bugün havuç verdim 2 kere avuç dolusu kustu çok mu tokmuş anlamadım ek gıdayı emzirmeden ne kadar süre sonra veriyorsunuz?
Canım ayının ortalamasına göre normal gayet. Bizimki de son 2 ayda 500 gram aldı ama şu an kilosu 6.700, o yüzden ortalama altında kalmış dedi doktoru yavaştan ek gıdaya başlayacağım yarın inşallah faydası olur. Sen hiç canını sıkma genel ortalamaya ve şu percentile değerine bak.Kizlar bebeğim son 2 ayda 500 gram almış normal mi ya. Şu an da 7300 sizce kilosu iyi mi. Boy da 70 cm.
Saol canimCanım ayının ortalamasına göre normal gayet. Bizimki de son 2 ayda 500 gram aldı ama şu an kilosu 6.700, o yüzden ortalama altında kalmış dedi doktoru yavaştan ek gıdaya başlayacağım yarın inşallah faydası olur. Sen hiç canını sıkma genel ortalamaya ve şu percentile değerine bak.