2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim doktor tadimlara baslamami söylemişti on beş gün önce tam beş aylıkken ama ben başlamadım başlayıp bırakmak istemiyorum bayram sonrası başlamayı düşünüyorum hem alerjik bir bebek braz dha büyümüş olur dusuncesindeyim umarım yanlış yapmiyorumdur

Aynı şeyleri düşünüyormuşuz, oğlumun kahvaltısını minik kaselere koyardım, peynir yoğrdu ekmek içi hepsinç ayrı ayrı verirdim, şimdi 8 yaşında yemek yerken mesela önce tabaktakini yiyor, sonra ekmeği, sonra içeceği, tabak içindekileri de öyke sırayla

Bemce yavaş yavaş tattırmaya başla, zatwn hemwn doyumluk yemiyorlar, şu aşama bir ay kadar gidiyor en azınde alarjisi olup olmadığını anlarsın

Merhaba herkese bebegi sut alerjisi olanlar alerjiniz geçti mi.ek gıdaya başladınız mı yada nasıl başladınız
Bizim alarjimiz vardı ama kakada hiç kan olmadı, çok mukusluydu ve çok huysuzdu, yoğurt veriyorum bi sıkıntımız yok şükür ama daha peynir flan yemiyor

Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşuz ama çok kötü geçiyor geceler özellikle emmiyor sürekli ağlıyor ateşi var

Allah damatligini da gostersin sen siyir mutlaka ben de siyirmadim inslalah sonrasında sorun yasamam
Çok geçmiş olsun keşke hiç hasta olmasalar
Açıkçası nasıl sıyırırım hiç bilmiyorum daha tam iyileşmedi canını yakarım zarar veririm diye korkuyorum olmadı bi dr a göstereyim.

Canim bana da Dr her gün kesinlikle siyir yoksa yapışır dedi. Hatta iki gün arayla ılık su legenine oturtup siyiriyorum
Bana sadece kantaron yağı sür yapışmasın dedi. Nasıl sıyırmak gerekiyor onu bile bilmiyorum hatta pipiucu baya dışarda eskiden görünmüyodu görüntüsü baya değişti sünnetten sonra, annem çok mu kesmişler acaba diyo ucu baya dışarda çünkü

Allah korusun yapışırsa bi da canı mı yanacak o zaman neden sıyır demedi bizim dr acaba öyle bi ihtimal varsa.

Benim oğlan da her şeyden çok çabuk sıkılıyor, sürekli kucak istiyor

Ben tadımlara başladım bu arada kızlar.
3 gün havuç verdim
Şimdi patates 2.gündeyiz
Sonra 3 gün kabak vereceğim
Kabağı 2.gün verirken havuç patates falan da karıştırabilirim
Sonra semizotu
Taze fasulye derken yaz sebzeleri başka ne var?
Sonrasında pirinç, ince bulgur ya da irmik falan eklerim bunlara
Meyvelerde 3 gün kuralı yapmam zaten birçoğunu daha önce kendim yerken yalattım :)
Yoğurda geçerim sonra
Yumurta sarısına
Böyle böyle öğünlere geçeriz inşallah..

Bizimkinin de pipisi hafif dışarıda KV sürekli az kesmişler deyip duruyor. Elinde üst kısmından tutup yavaşça ittiriyirsun canim. Ne zaman sunet oldunuz siz. Ben ne zaman pipisi tam çıkacak merak ediyorum. Yapışacak diye de korkuyorum

Bizim Dr önce bulamaç şeklinde 1 ay sonra ayrı ayrı verebilirsin dedi mesela kahvaltıda bulamaç yiyorduk artık ayrı ayrı yiyoruz ve yine birşeyden sürekli vermiyorum karıştırarak gidiyorum

Kizlar kati gida basladiginizda nr kadar veriyorsunuz ve kac ogun. Doktor 2 kasikla basla ama isterse fazla da verebilirsin dedi. Ben de baslicam artik yavas yavas ama nerden baslasam bilemedim Sanirim kabaktan baslarim en tatsizindan☺
Ben hala tam oturtamadim öğün işini ama genelde 2 öğün veriyorum kahvaltı akşam yemeği (5-6civari) ilk basladigimizda çok çok azdı 2-3 tatlı kaşığı anca yiyordu . Ben yoğurtla başladım biseyi begenmezse yoğurtla karıştırıp veriyorum yiyor

Kizlar kati gida basladiginizda nr kadar veriyorsunuz ve kac ogun. Doktor 2 kasikla basla ama isterse fazla da verebilirsin dedi. Ben de baslicam artik yavas yavas ama nerden baslasam bilemedim Sanirim kabaktan baslarim en tatsizindan☺
Tadımlara başladık. 1 tatlı kaşığı anca veriyorum. Öğün şeklinde 8. Ayda veririm. Yoğurtla başladım. Patates-havuç bitti. Bal kabağı tattı bugün
Meyvelerden gelişi güzel tattırdığım oldu. Elma armut şeftali kayısı avokado yine 3 gün kuralına göre giderim. Sonra da yumurta sarısı, peynir vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…