Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki yine iyiymiş canim. Benimki ancak 7 kilo. Son bir iki aydır çok az kilo alıyor. Ek gıdaya başlasam alır diye kendimi temenni ediyorumAy kızlar sizin bebelere maşallah diyim, benimki çok minyon kalıcak galiba ya…
5.5aylık 63cm 7.5kilo 41cm baş çevresi
Mrb benim oğlumda sünnetli ve geri itmeyi bı kez yaptım sadece oda sunnetcinin ısrarıyla çünkü çoğu doktor enfeksiyon riskine karşı geri siyirmayi tasvip etmiyor sünnetten sonra sorun olmuyor mu acaba.
(Bu arada bebeğim 3 aylik böbrek reflumuzden kaynaklı sık gecirdigimiz idrar yolu enfeksiyonu için erkenden sünnet yaptırdık şifa olur inşallah)
yeni başladığından çok katı vermemek lazım. ama bence ok sıvıya da alıştırma . sonra çocuk katı birşey aldığında hep öğürecek ve yiyemeyecek. etrafımda bazı çocuklar öyle. büyüseler de o katıyı yiyemiyorlar.Dün çok az havuç tattırdım kızıma haşladım ezdim falan ama yeteri kadar eziliyo gibime gelmiyo yemeye alışsın diyolar da korkuyom ben ya hep sıvı gibi veresim var öğürünce elim ayağım dolaşır benim sanırım yalnızken bir şey vermicrm ben ağzına ya annem ya eşim olsun yanımda
Yalnız değilsin 7 kilo 64 cm 41.5 cm baş çevresi 7 kiloyu da 1.5 saat arayla gece alarm kurarak emzirerek aldırdım.Ay kızlar sizin bebelere maşallah diyim, benimki çok minyon kalıcak galiba ya…
Ben başladım oturarak gidiyor. Pusetten nefret ediyor doğduğundan beri. Pusette sadece 5 dk sabrediyordu koltukta 30 dk sabrediyor britax 360 derece dönenlerden aldım yüzünü bana çevirip oynatıyorum arada o sayede dayanıyor.kızlar merhabalar. bebekleri araba koltuğuna oturtmaya kaç aylık başlıyacaksınız? yada başlayanlar oldu mu?
bizimki pusette durmuyor. acaba araba koltuğu alsam durur mu denemek isistiyorum.
Nasıl oldu bebiş?Biz hastayız siz nasılsınız.
Merhaba. Araba koltugunun boy ve kilo sinirlari var. Ona gore bakip oturtabilirsin. Mesela 9-36 olanlarin genelde minimum 70 cm boy gerekiyor bize oyle anlatmislardi. Ana kucagimiz da 74 cme kadar gidiyomus o yuzden 70 cm olmasini bekliyorm. Kimi oto koltugu da 0-18 yenidogandan itibaren ona ztn koyabilirsin. Yani aslnda temel kriter bebeginin basinin oto koltugunun bas kismina denk gelmesi altta kaliyosa tehlikelikızlar merhabalar. bebekleri araba koltuğuna oturtmaya kaç aylık başlıyacaksınız? yada başlayanlar oldu mu?
bizimki pusette durmuyor. acaba araba koltuğu alsam durur mu denemek istiyorum.
Cnm onun nesi kucuk yahu ortalama sinirlarda iste. Benim erkek bebek 5.5 aylikken 7100 gram 64 cm basi da 42 sanirimAy kızlar sizin bebelere maşallah diyim, benimki çok minyon kalıcak galiba ya…
orada da mı durmuyor ( sırf bu yüzden şehir dışı tatil düşünemiyoruzBen başladım oturarak gidiyor. Pusetten nefret ediyor doğduğundan beri. Pusette sadece 5 dk sabrediyordu koltukta 30 dk sabrediyor britax 360 derece dönenlerden aldım yüzünü bana çevirip oynatıyorum arada o sayede dayanıyor.
30 dk durduğuna şükrediyorum bence büyük başarı benim kız huysuz ondan biraz ama oto koltuklar yüksek olduğu için camdan bakıyor ve daha konforlu bence. 0 18 aldım dogumdan itibaren kullanılan model ama ben yatış değil baya dik oturtuyorum. Oturmayi seviyororada da mı durmuyor ( sırf bu yüzden şehir dışı tatil düşünemiyoruz
o zaman 6 aylık kontrol sonuçlarına göre oto koltuğu alıp ona göre oturtayım. ilk oğlumda 2 sene arkada gitmiştim. bu çocuğuma o kadar arkada olmak istemiyorum. 2 çocuk ve ben biraz sıkışık oluyor :)Merhaba. Araba koltugunun boy ve kilo sinirlari var. Ona gore bakip oturtabilirsin. Mesela 9-36 olanlarin genelde minimum 70 cm boy gerekiyor bize oyle anlatmislardi. Ana kucagimiz da 74 cme kadar gidiyomus o yuzden 70 cm olmasini bekliyorm. Kimi oto koltugu da 0-18 yenidogandan itibaren ona ztn koyabilirsin. Yani aslnda temel kriter bebeginin basinin oto koltugunun bas kismina denk gelmesi altta kaliyosa tehlikeli
benimkide aynı senin kız gibi. evde oyuncak yığıyorum oynasın diye maksimum 5 dakika. sonra kucakta gezelim istiyor. artık arabaya oyuncak yada oyalanacak şeyler de alırım.30 dk durduğuna şükrediyorum bence büyük başarı benim kız huysuz ondan biraz ama oto koltuklar yüksek olduğu için camdan bakıyor ve daha konforlu bence. 0 18 aldım dogumdan itibaren kullanılan model ama ben yatış değil baya dik oturtuyorum. Oturmayi seviyor
Ya ebnim araba koltuğu güya 0 yaştan beri kullanılıyo hafif yatarı var ama uyuyamıyo onda duramıyo boynu düşüyo daha erken geldi ondan bana pusette uyuya uyuya gidiyo ama onda hafif yatar olmasına rağmen düştü boynu uyurken rahat gelmedi bana allahtan isofixliydi söktüm hemenkızlar merhabalar. bebekleri araba koltuğuna oturtmaya kaç aylık başlıyacaksınız? yada başlayanlar oldu mu?
bizimki pusette durmuyor. acaba araba koltuğu alsam durur mu denemek istiyorum.
Ben instada bazı uyku eğitmenlerine bakıyodum hepsi bebekleri yüzüstü yatırıyo hatta ben de dedim bu çocuklar nasıl yatıyo diye hatta türkan acar var onun da bebeği yüzüstü uyuyo genelde şimdi büyük onun çocuğu ama o da uyku eğitimi verenlerdenMerhabalar herkese bebeğim 2 gündür yüzüstü dönerek uyumaya başladı yüzüstü uyurken tedirgin oluyorum bebeği bu şekilde yatan var mı?
Bizim hala yapışık pipi geçen kontrolde sünnet yapan doktorun yanına da gittim gösterdim normal olabiliyor zamanla büyüdükçe o ordan ayrılacak dedi banyodan banyoya o sıyırma hareketini önerdi ama başıma iş cikacak gibi gelio benim dur bakalım hayırlısımerhaba. bizim kendi çocuk doktorumuz söyledi bu pipiyi devamlı çıkarın yoksa yapışır diye. zaten ilk sünnet olduğunda yapıştı. onu açtırdık ama sünnetten zor oldu. ondan sonrada pipiyi hep çıkardık. neredeyse 3 ay oldu halada çıkarıyoruz.
bir gün çıkarmayalım ertesi gün zor çıkıyor. çocuk doktorumuz oranın yağlı bir tabaka olduğundan pipinin içeri gömüldüğünü söyledi. ama bence sünnete alakalı. ilk çocuğumu farklı model sünnet etmişlerdi onda bu yapışıklığı hiç yaşamadık iyileştikten sonra devamlı bu çıkarma işlemini yapmadık. bu çocuğum klasik şekilde sünnet oldu bunda çok zorlandık. dediğim gibi hala çıkarıyorum. bence sünnet ve çocuğun kendi eti ile alakalı.
ama yeni sünnet olduğunda tüm doktorlar sıyrılmalı der. siz çocuk doktorunuza bence kontrol ettirin.
Hastayız teyzesi üst solunum yolu enfeksiyonu abla sağ olsun okulda alio eve getirio olan bebeme oluo ablada hiç bsey yokNasıl oldu bebiş?
Boy ve kiloya gore baş cevresi orantılı aslinda ama persentili Düşük iste o can sıkıyor,Yalnız değilsin 7 kilo 64 cm 41.5 cm baş çevresi 7 kiloyu da 1.5 saat arayla gece alarm kurarak emzirerek aldırdım.
Kafa çevresini dert etmemeye çalışıyorum ben de. Sağlık problemi olmasın yeterBoy ve kiloya gore baş cevresi orantılı aslinda ama persentili Düşük iste o can sıkıyor,
Doktorum onemli olan kendi persentilinde sabit gitmesi diyor