2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim abimiz de üst solunum yolu enfeksiyonu oldu ödüm kopuyo küçüğe geçecek diye. Yanına yaklastirmamaya çalışıyorum ama çok zor.

Bizim abimiz de üst solunum yolu enfeksiyonu oldu ödüm kopuyo küçüğe geçecek diye. Yanına yaklastirmamaya çalışıyorum ama çok zor.
Ev içinde mümkün değil bnm kızım birde gelip öpüyor sürekli kisitlayamiyorum kıskançlığı başladı çocuğu korumaya alsam bu sefer dışlanmış olacak bebeden uzaklaşacak korkusu var bnde napalim inşallah geçecek çok geçmis olsun sizede

Bize doktor demedi hiç sıyırın diye ben de sıyırmadım, iyileştikten sonra mı yapılıyor, 2 hafta oldu biz sünnet olalı, daha dikişleri bile düşmedi.

Uzun yolculuk yaptık durmadı pusette, puseti oturur vaziyette tuttum öyle durdu biraz, 9 kilo olunca direk oto koltuğuna geçiricem.

Biz de öyleyiz solumda kızım oto koltuğunda, sağımda oğlum pusette ortada sıkışık ben
Bi de bazen ağlıyo kucaklamak zorunda kalıyorum bu sefer ikimiz de sıkışıyoruz.
Çok rahatsız.. oğlan oto koltuğuna geçer geçmez ön koltuğa terfi etmek istiyorum :)

Hayırdır canım neyiniz var?
Üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşuz ama çok kötü geçiyor geceler özellikle emmiyor sürekli ağlıyor ateşi var
Bize doktor demedi hiç sıyırın diye ben de sıyırmadım, iyileştikten sonra mı yapılıyor, 2 hafta oldu biz sünnet olalı, daha dikişleri bile düşmedi.
Allah damatligini da gostersin sen siyir mutlaka ben de siyirmadim inslalah sonrasında sorun yasamam

Canim bana da Dr her gün kesinlikle siyir yoksa yapışır dedi. Hatta iki gün arayla ılık su legenine oturtup siyiriyorum

benin ilk çocuğumda da yapışıklık vardı. ama o azdı yani pipi gözüküyor ve kendi girip çıkıyordu sadece son kısmı biraz yapışıktı. bizin doktorda ona ilerde açılır dedi hatta açıldı sanırım. ama bu bebeğimde pipi deriden hiç çıkmıyor. yani kendiliğinden çıkmıyor. ben sıyırmadan pipiyi göremiyorum.
biz iyileştikten sonra yapmaya başlamıştık ama yine de yapıştı. yapışıklığı açtırdıktan sonra hep yaptık. ama bence bu sünnetle alakalı bir durum. ben hala sıyırıyorum.

Uzun yolculuk yaptık durmadı pusette, puseti oturur vaziyette tuttum öyle durdu biraz, 9 kilo olunca direk oto koltuğuna geçiricem.
valla bizimkide 20 dk mesafede bile durmuyor. yüz üstü yatırıyorum ön camdan baksın diye biraz öyle biraz sırt üstü biraz kucakta gidiyoruz o kadar kısa yolu. o yüzden uzun yol düşünemiyorum. araba koltuğunda da şüpheliyim çünkü benim anladığım bizim bebek birşeyi 5 dakika yapıyor sonrasında sıkılıyor.

ben puseti tam ortaya koydum diğer tarafa sığmadı. bu sefer tabi abimizde mıncıklıyor onada sinir oluyor çocuk. birde devamlı birşeyleri karıştırmak istiyor, o yüzden oto koltuğu da kurtarmayacak gibi:)

kızlar ek gıda zamanımız geldi artık. neler yediriyorsunuz?
mesela kahvaltı nasıl yaptırıyorsunuz. ben çok böyle herşeyi karıştırıp yedirmek istemiyorum.
peyniri , yumurtayı ayrı ayrı vermek istiyorum.

Bizde de pipi gözüküyor son kısım yapışmış deriye doktor sadece banyodan banyoya siyir dedi ama içimde bir korku var nedense bir kaç kişiden sonradan yeniden operasyon geçirir gibi şeyler duydum bizim başımıza gelsin istemiyorum götürüp gösterdim de sünnet eden doktora daha napabilirim bilmiorm

son kısımsa sorun olmaz. benim büyük oğlumda öyleydi
şuan 4,5 yaşında açılmış. en kötü ergenlikte açılır demişti doktorumuz.

Ben yogurt basladım su da verıyorum yogurt basladıgumdan berı agzını temızlemesı amacıyla. Karısım kızım da yapmadım hala herseyı ayrı ayrı yer karıaık dıye salata bıle yemez ayrı yer domatrsı salatalıgı bunda ara sıra karıstırmayı planlıyorım herzman olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…