- 14 Mart 2022
- 115
- 169
- 18
Çok geçmiş olsun sünnet de yaptırmışsınız inşallah tekrar etmez benceTeşekkür ederim ilginize.sunnet yaptırdık ve hamdolsun ondan sonra olmadı lakin bu günlerde huzursuz biraz.sorunumuz böbrek reflusu yani idrar geri kaçağı var hemde yüksek derece .nefroloji ve üroloji takibindeyiz.kendim ilaç vermek adına değilde ilacı yani serumu hastanede alıp geri eve git gel şeklinde olabilse diye onu arastiriyorum.kucuk bir kızım daha var onu geride bırakmak zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çoğu kişide evde iğne vs.yazinca acaba gittiğim hastanemi yatış yapiyo aklıma takildi
Benim bebeğim de 165 günlük 5buçuk aylıkGünaydın kızlar , bebeğim 5.ayının içinde ama yüzüstü döndürdüğüm anda ağlıyor kollarının üzerine kalkamıyor ya da kalkmıyor. Diğer becerileri fena değil . 7 200 kilo 62 cm ve kafa çevresi 41 cm
Doğduğundan beri başını tutuyor ama yüzüstü sırt üstü dönme vs hiçbirisi yok. Ben döndürdüğümde bile ağlıyor. Sizce normal mi başka bir doktora da götürmek gerekir mi kontrol vs için?
Selam kızlar herkes iyidir umarım :)
Budizz iyimiş kullananlar var. Onu öneririm beyaz gürültü olmadan uyumuyorsa. Hareket edince sensörü devreye giriyorKızlar merhaba, ne zamandır yazamadım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah. Size bir şey danışacağım. Kızım beyaz gürültüye o kadar alıştı ki neredeyse tüm gece bile açık tuttuğumuz oluyor uyutabilmek için ve Spotifydan açıyoruz dolayısıyla sürekli telefon dibinde. Çok zararlı biliyorum ama Fisher Prizeın bir uyku arkadaşı var o sadece 20 dk çalıp duruyor, çocuk dalamadan durduğu için de uyanıyor. Budizz diye bir uyku arkadaşı varmış, sensörlü falan olduğu yazıyor tanıtım metninde. Hiç kullananınız oldu mu? Ya da önerdiğiniz beyaz gürültülü bir uyku arkadaşı var mı?
Allah Allah büyükmüymüş, bizimki kız 6 aylık kontrolünde 44cm ölçülmüş, ama kimse büyük demedi bize görede büyük değil sadece arkası biraz bombili, oğlumunda kafası bombiliydi şimdi baktım 4 aylıkken 42cm, 7 aylıkken 46 cmmiş, sizinde arkası bombiliyse ondan öyledir, iri mi bebişBenim bebeğim de 165 günlük 5buçuk aylıkkafası 45 cm vücuduna göre büyük persentil de yüzde 97 buçuklarda. Ama kafasını tutabiliyor dönebiliyor hareketler gözler bakışlar normal. Doktor genetiktir büyük ihtimalle dedi yinede çocuk nöroloji dr u görsün son noktayı koyar dedi. Var mı sizler de kafası büyük olan bebişler
O şekilde bilemiyorum yüzdesel olarak ama boyu normal kilosu boya göre fazla, boyu 68, kilosu 8 civarı, baş 44,Benimkinin kafa arkası düzleşti yanlardan büyük görünüyor. 3 aylıkken 43, 4 aylık 44, 5 aylık 45 çıktı. En üst sınırlarda.vücut yüzde 70 lerde kafa yüzde 97 98. Sizinki vücut ölçümleriyle orantılı mı. Vücut 60 70 lerde kafa yüzde 97 98 lerde
HoşgeldinSelam kızlar herkes iyidir umarım :)
Telefonumu değiştirdim şifreyi hatırlayamadığım için girememiştim siteye ama okudum hep :)
Tam 5 buçuk aylık dün tartıda 7.5 kg 67 cm geldi kafa 45O şekilde bilemiyorum yüzdesel olarak ama boyu normal kilosu boya göre fazla, boyu 68, kilosu 8 civarı, baş 44,
Bence boyuna göre kafası normalTam 5 buçuk aylık dün tartıda 7.5 kg 67 cm geldi kafa 45
Ben kullaniorm sensorlu evet ama okdr hassas degil. Daha dogrsu soyle sacma bebegin sesine otmuo da esim salondaki balkon kapasini kapatirken otuyo gibi bi degisik sensoru. Ben de aciyorm 50 dk otuyo sanki o susunca uyaniyo. Ben eskiden spotifydan beyaz gurultuyu indirmistm telefona o sekilde cevrimdisi da olsan caliyodu. Telefonu ucak moduna alip birakiodm basucunaKızlar merhaba, ne zamandır yazamadım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah. Size bir şey danışacağım. Kızım beyaz gürültüye o kadar alıştı ki neredeyse tüm gece bile açık tuttuğumuz oluyor uyutabilmek için ve Spotifydan açıyoruz dolayısıyla sürekli telefon dibinde. Çok zararlı biliyorum ama Fisher Prizeın bir uyku arkadaşı var o sadece 20 dk çalıp duruyor, çocuk dalamadan durduğu için de uyanıyor. Budizz diye bir uyku arkadaşı varmış, sensörlü falan olduğu yazıyor tanıtım metninde. Hiç kullananınız oldu mu? Ya da önerdiğiniz beyaz gürültülü bir uyku arkadaşı var mı?
benimkinin kafasini valla bilmiyorum ama bir arkadasimin oglunun hep ust sinirda gidiyodu cocuk 4 yasinda okumaya basladiBenim bebeğim de 165 günlük 5buçuk aylıkkafası 45 cm vücuduna göre büyük persentil de yüzde 97 buçuklarda. Ama kafasını tutabiliyor dönebiliyor hareketler gözler bakışlar normal. Doktor genetiktir büyük ihtimalle dedi yinede çocuk nöroloji dr u görsün son noktayı koyar dedi. Var mı sizler de kafası büyük olan bebişler
Sekil degistirwbilir evet. Daha bingildaklar kapanmadiKafaları artık yamulur mu?
Evet canım 1 yasına kadar dedı drKizlar D vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz bebekler icin?
Kizlar D vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz bebekler icin?
Evet doktor devam edin dedi bizeKizlar D vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz bebekler icin?
EvetKizlar D vitamini kullanmaya devam ediyor musunuz bebekler icin?
Biz hastayızSelam kızlar herkes iyidir umarım :)
Telefonumu değiştirdim şifreyi hatırlayamadığım için girememiştim siteye ama okudum hep :)
Benim ise tam tersi kafası geriden geliyor. Kafasının persentili 15 lerde ama hep aynı gidiyor başından beri. 41.cm suan bizede genetik dedilerBenim bebeğim de 165 günlük 5buçuk aylıkkafası 45 cm vücuduna göre büyük persentil de yüzde 97 buçuklarda. Ama kafasını tutabiliyor dönebiliyor hareketler gözler bakışlar normal. Doktor genetiktir büyük ihtimalle dedi yinede çocuk nöroloji dr u görsün son noktayı koyar dedi. Var mı sizler de kafası büyük olan bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?