Ben de sofra görünce heycanlanıyor su,çay içerken ağzımıza bakıyor
yakalasa götürecek
yoğurt, elma , patates , bugün az salatalık verdim . 3 gün kuralına uymaya çalışıyorum.
Benim bir problemim var biberondan emmiyor
dün aptamil aldım denemek için (not: geceleri son 3 gündür 1 saate bir uyanıp emince pert oldum içerse vereyim dedim, anne memesine benzeyen biberon aldım ,normalinden içmeyince ) allahım emmiyor biberonu beceremiyor eveliyor geveliyor. Bebeyi açıyorum çukcuk emiyor. Süt sağdım mamayı emmedi diye onu verdim biraz önce uyumadan onuda beceremedi 2 sefer boğazına kaçar gibi oldu.
Neden biberona uğraşıyorum.çünkü uyumadan önce emer kucakta gexerek uyur. Temmmuzda bakıcıya bırakmadan toparlamaya çalışıyorum. Uyku sıklığıyla beni bulması imkansız. Ne yapsam . Su biberonu alıştırma ondan biraz su içti. Sütü ona mı koysam dedim . biberonu ben mi beceremedim .
Oğlumda geç başlamıştım ek gıdaya. 7. 8. Ayda çünkü o sağdığım sütü biberondan içiyordu kilo alımı azalınca başlamıştım. dondurucudan çıkarsak bile içiyordu anne sütünü..
Gece dönüyor yüz üstü kafa yanda biraz uyuyor sonra kafayı gömüp dönemeyince ağlıyor ,ağlayınca emmek istiyor .düzeltiyorum fırt yine dönüyor..
Bu hafta kabak havuç deneyeceğim. Tabı bunlar 1 kaç mama kaşığı kadar oluyor çok bir yedirme yapmıyorum.
Emziriyorum biz sofradayken ona da uygun olan verdiklerimden azıcık hazırlayıp tattırıyorum.
Şimdi bu devam sütlerinden kaçık maması gibi biraz daha yoğun yapsam içine az zeytin yağı koysam ( mama kabız kaparmı ki diye korkuyorum) kaşıkla yermi ki ? Biberon almazsa ..
kafam çok karışık bir de 2. Çocuk benimki si .
Ama hiç abisine benzemiyor
kafam kadar evimde karışık panikliyorum biraz bırakacağım için .