Terbiyesizlesme bence bu sayfada cigiran ilk sen olmuş olmayasın iyi düşün. Bi daha da yorum yazmayacam açıklamada yapmıyorum gerekeni yazdım anlayan anladı..
Terbiye ? Yazdiklarimda tek bir terbiyesiz kelime cumle yok bidaha oku! Saygi cercevesindeki kelimerimi terbiyesizlikle itham etmende ayri ironi.... Ben mi cigirmisim hahahahahah saka yapiyor olmalisin beni emin ol herkes tanıyor burdaki. senin boyle dusunmense zerre umrumda degil.
Ama tebrik ederim bak bi anda herkesi cektin canlandi sayfa ne mutlu sana
Gercekten komik ne sen ne ben yada biz kimseye aciklama yapmak zorunda degiliz....
Bir kere daha ve son kez soyluyorum ki yalan ithamlarda bulundugun icin sinirlendim! hepsi bu hic bir sey gizli olmadi ki bunu kendin bile biliyorken gizli yapmisiz gibi suclaman asil terbiyesizlik kendine gelmeni temmeni ederim.... İyi gunler arkadasim...
Bu kadar işe nasil yetişiyorsunuz? Gerçekten takdir ediyorum ben 1 bebe ile dayanamiyorum ki annem babam ile birlikteyiz aylardır aynı evde yaşıyoruz. Dün 15 45 te son uyku yaptı kızım 19 00 da uyutmaya başladım 19 30 da uyandı ve 23 00 a kadar uyumadı direndi. Ben bitiyorum böyle zamanlarda. Akşam olsa da 1 saat kendime vakit kalsa diye bekliyorum. O da kalmıyor çok umutsuzluğa düşüyorum. Çok hareketli kucakta bile 5 dk rahat durmayan bir kızım oldu. Annem babam ben sıraya bindirip ilgileniyoruz. Sürekli mızlıyor Eşim ve ben de sakin ve rutin seven insanlarız. Evimiz sessiz ve huzurludur. Nasıl böyle oldu şaşkınım.
Merhaba anneler bizde 5 aylık olduk yavaş yavaş destekli oturuyoruz . 5 aylık bebekleriniz kaç saatte acikiyor benim kızım anne sütü alıyor 1 saate acikiyor bide meme reddimiz var. Sütüm mu yetmiyor acaba 1 saatte açılması normal mi
3 gün kuralına göre gidiyorum. Yoğurtla başladım bugün 3. Gün ama bunların haricinde çok hevesli olduğu için kiraz,erik,karpuz yalattım ya da suyundan verdim az. Havuç patates kabak olarak devam edeceğim. Sonra elma armut kayısı diye devam ederim. Yoğurt ve meyveleri çok sevdi sebzelere geçince yazarım
Başkasının ne yaptığı ilgilendirmez ki. Sen burayı istiyorsan kimse sana da laf söyleyemez . O yüzden elalemin ne yaptığını konuşmak saçma geliyor bana.
İlk basta sebzelerden başlayın havuç patates kabak ispanak gibi tatlı ve şekerli meyvelerden başlarsaniz diğerini yemek istemeyecektir ilk tercih sebze olmalı. Bide yapabilirseniz buharda haşlama yöntemiyle..onunda kolay yolu tencerenin üzerine konulan aparatlar var altta su kaynarken üzerine koyduğun kevgirde sebzeler pişiriyor buharla fiyatı uygundu onu alabilirsiniz. Yada suda haşlama
Irmikle meyveleri karıştırıp mamalar hazırlayabilirsiniz tatlanmis olur ben siyah kuru üzüm kuru kayısı haslardim ezerdim ve irmikle karistirridim hem kayısı bağırsaklarına iyi gelir üzüm kan için zaten iyi pekmezle de tatlandirabikirsiniz
Daha bir sürü şeyler vardi da yaptıkça yazarım ben daha geçmedim 5 ay 1 haftalik 6 yi bekleyecem
Bana sormamışsınız ama yardımcı olmak adına yazayım ben 3 gün kuralıyla verdim özellijle de alerjenlerre çok daha temkinli oldum, yoğurt, yumurta gibi. En sevdikleri avokado, bazı çorbalar, kayısı oldu. En sevmediğiyse pırasa oldu resmen 1 hafta ek gıdaya ara verdi ağzını açmadı çok pişman oldum. Kitapta 6.ayda verilebilir yazıyordu oysa doktorumuz 8.aya kadar bekleyin dedi.
İlk basta sebzelerden başlayın havuç patates kabak ispanak gibi tatlı ve şekerli meyvelerden başlarsaniz diğerini yemek istemeyecektir ilk tercih sebze olmalı. Bide yapabilirseniz buharda haşlama yöntemiyle..onunda kolay yolu tencerenin üzerine konulan aparatlar var altta su kaynarken üzerine koyduğun kevgirde sebzeler pişiriyor buharla fiyatı uygundu onu alabilirsiniz. Yada suda haşlama
Irmikle meyveleri karıştırıp mamalar hazırlayabilirsiniz tatlanmis olur ben siyah kuru üzüm kuru kayısı haslardim ezerdim ve irmikle karistirridim hem kayısı bağırsaklarına iyi gelir üzüm kan için zaten iyi pekmezle de tatlandirabikirsiniz
Daha bir sürü şeyler vardi da yaptıkça yazarım ben daha geçmedim 5 ay 1 haftalik 6 yi bekleyecem
Güzel anlatmışsın kısa öz sağol benim gibi alerjik bebeği olanlar napıcaz bakalım önce dudağa damağa azcık deydirin bekleyin tepki vermezse yedirin diyolar
Kızlar ek gıdaya hazırlık için neler aldınız? Oioi puzzle tabak kaşık, munchkin vakumlu tabak kase bir sürü kaşık ( neden çok aldım ben de bilmiyorum) meyve süzgeci gibi bir şey, kulplu damlatmaz bardak, önlükler aldım yeterli mi?
Buharda pişirmek için süzgeç de al canım sanırım ilk başlar hep buharda pişircez o çok lazım olcak oioi indirimlerndem ben de aldım bir şeyler cam rende falan alırım heralde bir de
YaZdan nefret ediyorum ya emerken kafa sırılsıklam uyurken kafası sırılsıklam ne giydireceğimi bilemiyom sürekli değiştiriyom her yerine mendil sokuşturuyom isilik falan olcak diye korkuyom gül suyu çok iyi geliyomş bu arada hemen alıcam dışarda spreyle serinleticem gül suyu ile
Kızlar ek gıdaya hazırlık için neler aldınız? Oioi puzzle tabak kaşık, munchkin vakumlu tabak kase bir sürü kaşık ( neden çok aldım ben de bilmiyorum) meyve süzgeci gibi bir şey, kulplu damlatmaz bardak, önlükler aldım yeterli mi?
Güzel anlatmışsın kısa öz sağol benim gibi alerjik bebeği olanlar napıcaz bakalım önce dudağa damağa azcık deydirin bekleyin tepki vermezse yedirin diyolar
Bir kac sayfa oncede ayni seyden bahsetmissin simdide... madem biliyor akil yurutuyorsun feveran neden ? Ya sessizce gelirdin ya susardin anlamadim gercekten neden arkadasim ?