- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
Saol canim. insaAllahGecmis olsunviral bir seyse zaten yapacak bir sey yok bol bol emzirebilirsin veya besleyebilirsin belki iştahsızlık halsizlik olur en kisa sürede gecer insallah☺
Gaz bizimde bitti şükürSelam herkese nasılsınız bebisler nasıl kızlar. Atak bitti gaz bitti bizim bir haftadır gaz ilacı vermiyorum şuan çok iyiyiz maşallah aman bir sonraki atağa kadar tadını çıkartcam çocuğumun
Son kalan gün diyince hemen baktım bizimde 12.gun kalmış 12gunu çok iyi değerlendirmeliyizGaz bizimde bitti şükürarada oluyor ama eskisi kdr değil. 5. Sıcramaya son 5 günüm kaldı
Uykularınız nasıl?Son kalan gün diyince hemen baktım bizimde 12.gun kalmış 12gunu çok iyi değerlendirmeliyizek gıdaya başlamadım ben daha ama biz yemek masasına oturunca onuda beş on dk mama sandalyesi ne oturtuyorum bizi izliyor beş buçuk ayda tadimlara başlamayı düşünüyorum ben cuma kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek
Bu hafta düzeliyor gibi öncesinde saat başı kalkıyordu emip uyuyorduUykularınız nasıl?
Ay bizimde öyleydi inşallah bidaha olmazBu hafta düzeliyor gibi öncesinde saat başı kalkıyordu emip uyuyordu
Aynılarını yaşıyorum canım ev işi sürekli aklımda mutfağı toplayim tozda alayım elektrikliye tutayim bi taraftan 3 yaşındaki oğlumla da oyun oynayayım bi taraftan yemek yapmaya çalışayım bi taraftan bebekle ilgileneyim emzireyim gaz çıkarayım büyük oğlumu doyurayım bebeği uğraşlar sonucu uyutayim ama o mak. 30 uyusun aa banyo yaptırmam lazım onu da yapayım.camasir yıkayım asayım sonra katlamam lazım.. Iki arada tuvalete gideyim ve bi şeyler yiyeyim duşa girmem zaten lüks..Buaralar tükenmiş hissediyorum kendımı gercekten bıtmek bılmeyen ev işi ve yemek döngüsü bebekle ilgilenme aksam abla gelince onun derslerı vs aksam gec yatan 2 cocuk ve sabaha kadar sureklı bızırdayan oğlusumgececek bılıyoruum ama su surecı nasıl rahat gecırecem bılmuyorum. Yeme düzenim berbat gecenın bır yarısı cay demleyıp sandvic falan yıyorım gunduz adam akıllı saglıklı beslenemıyorum. İşe baslamak ıyı grlecek bana sanırrım bakacak bırını ayarlayabılırsem
Bilmeyen arkadaşlar için soranlar için..Madem biliyorsun niye dillendirip duruyosn ki
Ben burdan başka yere gidilmesine karşıyım çünkü buranın tadı başka oluyoE gizli yapılmadı ki madem biliyorsun sen de bulsaydın birilerini o zamanlar
Bu kadar tepki vermenizden belli oldu zaten bi şey söylemene gerek yok niye bu kadar rahatsız ettiki gittiyseniz tamam yani..Badecim madem bu kadar ilgiliydin ve nerde olduğumuzu da biliyodun (bunu ben söylemiyorum kendin diyorsun İnstagram İnstagram diye sende geleydin ozaman bu kadar meraklıysan) bildiğin halde niye sürekli nerdesiniz diye soruyosun amaç ne ???
Bi amacım yok canım buranın haricini ben istemiyorum zaten yoksa evet bende gelebilirdim ilk çocuğumdan bu konulara da hakimim diğer annelerde aynısını yaptılar bi yerden sonra ayrıldılar ama onlar en azından açıksa söylediler kızlar gelmek isteyen varsa gelsin diye..Bir kac sayfa oncede ayni seyden bahsetmissin simdide... madem biliyor akil yurutuyorsun feveran neden ? Ya sessizce gelirdin ya susardin anlamadim gercekten neden arkadasim ?
Yo rahatsız olmadık senden başka yazanlar da var nerdesiniz diye onlara tepki gösterdik mi ??Sen kendi ağzınla söylüyorsun nereye gittiğimiziBu kadar tepki vermenizden belli oldu zaten bi şey söylemene gerek yok niye bu kadar rahatsız ettiki gittiyseniz tamam yani..
Biz gizli sakli hic bisi yapmadik kaldiki nerde oldugumuzu bildigini kendin soyledin bunu aleni yaptigimiz icin senin gibi herkes biliyor gelmk isteyen geldi istemeyen gelmedi ve sustu. Senin yuzunden ban yiyecegizBi amacım yok canım buranın haricini ben istemiyorum zaten yoksa evet bende gelebilirdim ilk çocuğumdan bu konulara da hakimim diğer annelerde aynısını yaptılar bi yerden sonra ayrıldılar ama onlar en azından açıksa söylediler kızlar gelmek isteyen varsa gelsin diye..
Tamam işte canım o yazanlara söyledim bende nerede olduğunuzu bilememisler ben farkına vardım diye suçlu mu oldumYo rahatsız olmadık senden başka yazanlar da var nerdesiniz diye onlara tepki gösterdik mi ??Sen kendi ağzınla söylüyorsun nereye gittiğimizi
o zaman ben şükredeyim ben akşam 10 kadar 2 sinide uyutmaya çalışıyorum. sadece sabahları 6 gibi kalkıyoruz:Istangdamda birbirlerini bulan tayfadan bahsediyorum canım onlar yok oldular sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum.
Bende 2 çocukla cok yoğunum 2 side küçük arada yinede girip yazıyorum işte
O hayale daha çok var gibibizimkide sabah 5 buçuk 6 da uyaniyo
Diğeride 1 de felan uyuyor.. Benim toplam uykum 5 saat ortalama çok nadir fazlası oluyo o da işte belki 7 saat uyumusumdur
Terbiyesizlesme bence bu sayfada cigiran ilk sen olmuş olmayasın iyi düşün. Bi daha da yorum yazmayacam açıklamada yapmıyorum gerekeni yazdım anlayan anladı..Biz gizli sakli hic bisi yapmadik kaldiki nerde oldugumuzu bildigini kendin soyledin bunu aleni yaptigimiz icin senin gibi herkes biliyor gelmk isteyen geldi istemeyen gelmedi ve sustu. Senin yuzunden ban yiyecegizhe onemlimi hayir degil... Sakli yapsaydik belli kisilerle ozelden muhabbet dondurur genelden takiplesme muhabbetini konusmazdik degil mi ?
Bu sayfada bu gune kadar terslesme bile olmadi taki sen cigirana kadar. Hadi bi kere soledin ok hadi 2 kere soledin oda ok ama surekli dile getirmende artik art niyet ariyorum resmen. Tercih etmeyip gelmemek kendi tercihin biz buna saygi duydugumuz gibi seninde bize saygi duymani beklerdim ..
kusura bakmayın ben sordum nerelerdeler diye. ben bayağı bakamadım buralara öyle görüncede başka sayfamı var dedim takip etmek için sormuştum.Biz gizli sakli hic bisi yapmadik kaldiki nerde oldugumuzu bildigini kendin soyledin bunu aleni yaptigimiz icin senin gibi herkes biliyor gelmk isteyen geldi istemeyen gelmedi ve sustu. Senin yuzunden ban yiyecegizhe onemlimi hayir degil... Sakli yapsaydik belli kisilerle ozelden muhabbet dondurur genelden takiplesme muhabbetini konusmazdik degil mi ?
Bu sayfada bu gune kadar terslesme bile olmadi taki sen cigirana kadar. Hadi bi kere soledin ok hadi 2 kere soledin oda ok ama surekli dile getirmende artik art niyet ariyorum resmen. Tercih etmeyip gelmemek kendi tercihin biz buna saygi duydugumuz gibi seninde bize saygi duymani beklerdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?