2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Buaralar tükenmiş hissediyorum kendımı gercekten bıtmek bılmeyen ev işi ve yemek döngüsü bebekle ilgilenme aksam abla gelince onun derslerı vs aksam gec yatan 2 cocuk ve sabaha kadar sureklı bızırdayan oğlusum gececek bılıyoruum ama su surecı nasıl rahat gecırecem bılmuyorum. Yeme düzenim berbat gecenın bır yarısı cay demleyıp sandvic falan yıyorım gunduz adam akıllı saglıklı beslenemıyorum. İşe baslamak ıyı grlecek bana sanırrım bakacak bırını ayarlayabılırsem

Madem biliyorsun niye dillendirip duruyosn ki

E gizli yapılmadı ki madem biliyorsun sen de bulsaydın birilerini o zamanlar

Badecim madem bu kadar ilgiliydin ve nerde olduğumuzu da biliyodun (bunu ben söylemiyorum kendin diyorsun İnstagram İnstagram diye sende geleydin ozaman bu kadar meraklıysan) bildiğin halde niye sürekli nerdesiniz diye soruyosun amaç ne ???

Az içiyordur belki, benimki az emiyor istiyor bazen 2 saat olmadan yine az içiyor

Bnmkide saatte bir emiyor hala ki ayin 21 inde 6 dolacak

Bir kac sayfa oncede ayni seyden bahsetmissin simdide... madem biliyor akil yurutuyorsun feveran neden ? Ya sessizce gelirdin ya susardin anlamadim gercekten neden arkadasim ?

Havalar sıcak ya ondan emmek istiyor olabilir çişli bezleri takip et

Canım 1 saat cok az degil mu
Benimkide bazen 1 saatte istiyor ama
Her zaman degil
En az 2 saat oluyor
3 saat oluyor
Kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur

Kilo alimi normalse olabiliyor. Ben de sık emziriyorum emmese de her huysuzlugunda teklif ediyorum. Bazı bebekler 10 dk falan emiyormus bizimki 2 dk anca her bebek farklı ben kabullenmeye basladim. Şöyle lıkır lıkır icmiyor benim bebe de ama saglikli şükür. Tontiş olmayiversin napalim☺

Bence tesellı olmak ıcın emıyorlar oyuzden sureklı memedeler bemım oglum da oyle sıcakta bukadar yapıs yapıs bunaltıyor

Çok geçmiş olsun, arkadaşımın oğlunda da oldu. O similac mama kullanıyordu toplatıldı mamalar hatta, ondan şüphelendi bu konuda. Bir de sünnet derisi de çok uzunsa da olabilir. Biz 2.ay bitince yaptırdık. Bebek kuzenimin de sünnet derisinden ötürü oldu enfeksiyon ucu şişti mecbur sünnet edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…