Huzursuzluk, bitmeyen gaz, mukuslu kaka, kafada konak. Ben diyet yapmadım sorunlar da bitmedi ama sonra bağırsak enfeksiyonunu öğrenince antibiyotik kullanımıyla mukuslu kaka azaldı. Ek gıdaya geçince de hepsi geçti 5.ay bitişinde. Şuanda tek sıkıntımız kabızlık, taş gibi gelen kakalarMerhaba. Alerji de belirtiler nelerdi.siz diyet yapmadığınız da devam etti mi bu belirtiler yada ne zaman azaldı.
Zeytinyağı fayda etmedi mi?Huzursuzluk, bitmeyen gaz, mukuslu kaka, kafada konak. Ben diyet yapmadım sorunlar da bitmedi ama sonra bağırsak enfeksiyonunu öğrenince antibiyotik kullanımıyla mukuslu kaka azaldı. Ek gıdaya geçince de hepsi geçti 5.ay bitişinde. Şuanda tek sıkıntımız kabızlık, taş gibi gelen kakalar
Hayır etmiyor malesef kaşık kaşık içiriyorum, bir de üstüne doktor ilaç verdi ona rağmen katı yapıyorZeytinyağı fayda etmedi mi?
Bizde beş aylık olduk ben yastık koyup bir kaç gündür koyuyorum ama çok iki büklüm düşüyor unutmuşum ilk kızımda nasıldı hep. Bebeyatmaz var ama onun içinde de kayboluo ben mama sandalyesini çıkarttım dun minderle destekleyip o şekilde oturtmaya başlamayı düşünüyorum hem iki büklüm çok öne düşmez denicem bugün bakalım. Ek gıdaya da cuma randewumuz var doktorumuz ne diyecek bilmiyorum ama 5 buçuk aylikta tadimlara başlamayı düşünüyorum ama o zamana kadar biz her sofraya oturduğumuz da onu da mama sandalyesine koyup bizi izlemesini saglicam bakalım inşallah istekli olurKizlar bizim 5. Ay bitti artık. Henüz önüne yastık koyarak oturtma pozisyonuna hiç geçmedim. Yavaş yavaş köşelere koyacağım insaAllah. Ek gıdaya beşinci ayda başlayan arkadaşlar bebeğinizde etkileri nasıl oldu. Ben birinci çocuğumda ek gidaya 6.ayda başlamıştım. Dr a henüz gitmedim de acaba ek gıdaya ufaktan başlasam mi diye teredduttte kaldım.
İ sallah istekli olur canim. Ek gıda eğer bebek istahliysa Cook keyifli bir süreç. Benim birinci iştahlı bir bebek değildi hala da yemek yemeye soğukBizde beş aylık olduk ben yastık koyup bir kaç gündür koyuyorum ama çok iki büklüm düşüyor unutmuşum ilk kızımda nasıldı hep. Bebeyatmaz var ama onun içinde de kayboluo ben mama sandalyesini çıkarttım dun minderle destekleyip o şekilde oturtmaya başlamayı düşünüyorum hem iki büklüm çok öne düşmez denicem bugün bakalım. Ek gıdaya da cuma randewumuz var doktorumuz ne diyecek bilmiyorum ama 5 buçuk aylikta tadimlara başlamayı düşünüyorum ama o zamana kadar biz her sofraya oturduğumuz da onu da mama sandalyesine koyup bizi izlemesini saglicam bakalım inşallah istekli olur
Benım de kızımda yemek hep sorundu oyuzden oglumda erken baslamak ıstıyorum ama dun 5. Ay kontrolunde dr 6. Ayda dedı suya bile uzın vermedı. Gecen ay oturtmayın demıstı sımdı konyrol ettı oglumu desteklı oturtmaya basla dedı bizeİ sallah istekli olur canim. Ek gıda eğer bebek istahliysa Cook keyifli bir süreç. Benim birinci iştahlı bir bebek değildi hala da yemek yemeye soğukinşallah bu istekli olur yoksa insan ne yapacağını sasiriyor
Bizde aynı huzursuzluk gaz var.konak yok.mukuslu kaka devam .uykular bozuldu.ek gıdaya nasıl geçeceğiz bilmiyorum.dr a 4. Ay da goturdugumuzde idrar yolu enfeksiyonu cikti.ben cok emin olamadım bur daha test verdik bu sefer başka bakteri uredi.antibiyotik kullandik.tekrar test vereceğiz geçtimi bilmiyoruz.erkek bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu olmazmış kolay kolay.hala aklımda soru işareti var bu konuda.Huzursuzluk, bitmeyen gaz, mukuslu kaka, kafada konak. Ben diyet yapmadım sorunlar da bitmedi ama sonra bağırsak enfeksiyonunu öğrenince antibiyotik kullanımıyla mukuslu kaka azaldı. Ek gıdaya geçince de hepsi geçti 5.ay bitişinde. Şuanda tek sıkıntımız kabızlık, taş gibi gelen kakalar
Benim ilk çok istahliydi maşallah hala da güzel yemek yer kızdan ben hiç bsey cekmemisim oglanin herşeyinden çekiyorum eminim ek gidada canıma okuyacakİ sallah istekli olur canim. Ek gıda eğer bebek istahliysa Cook keyifli bir süreç. Benim birinci iştahlı bir bebek değildi hala da yemek yemeye soğukinşallah bu istekli olur yoksa insan ne yapacağını sasiriyor
Aynısını ben kızımda yasasim iki üç defa şişti patladı kabuk tuttu düştü şimdi kapandı düzeldi ama şişlik devam ederse ASM deki sizi takip eden ebenizi arayın sorunEki Görüntüle 3083831 kizlar bebeğim şu an 4bucuk aylık 2aylikken vurulan asi bı turlu iyileşmedi su topluyo patliyo sonra tekrardan böyle oluyo normalmi bu durum
NormalEki Görüntüle 3083831 kizlar bebeğim şu an 4bucuk aylık 2aylikken vurulan asi bı turlu iyileşmedi su topluyo patliyo sonra tekrardan böyle oluyo normalmi bu durum
Diğer çocuklarında da olmuştu ama bunununki biraz uzun sürdü o yüzden endişelendim iki hafta daha beklicem olmazsa sonra ararım teşekkürler cevap içinAynısını ben kızımda yasasim iki üç defa şişti patladı kabuk tuttu düştü şimdi kapandı düzeldi ama şişlik devam ederse ASM deki sizi takip eden ebenizi arayın sorun
Sizin bebeğinizin de şu an öylemi aynı zamanlarda dogmuslar da merak ettimNormal
Hemşiremiz sakın elleme dedi buyuk yaralar olabilir normal dedi
İlk baslarda bizde hic bisey yoktu 2 haftadır bu yolda ilerlemeye başladı
Zamanla duzelicekler
başka yerleremi gitti hrkes:) valla ben buradayım ama işlerden çok girip yazamıyorum. bende bebkler büyüynce annelere çok zaman kalmıyor. hatta kendimden örnek vereyim hem 2 çocuk hemde işe başlamak beni çok yoğunlaştırdı. şuan en büyük hayalim sadece birgün sabah 9 kadar uyumak :)))Kızlar nerelerdesiniz kimse kalmamış artık yazmıyor.galiba başka mecralara geçildi özelden yazıp bizleride alsaydınız
İntagramla başlayan iyi devam etmeyeceğini tahmin etmiştim hep böyle olur
Benım de en buyuk hayalım rahatca wc ve duşbaşka yerleremi gitti hrkes:) valla ben buradayım ama işlerden çok girip yazamıyorum. bende bebkler büyüynce annelere çok zaman kalmıyor. hatta kendimden örnek vereyim hem 2 çocuk hemde işe başlamak beni çok yoğunlaştırdı. şuan en büyük hayalim sadece birgün sabah 9 kadar uyumak :)))
Istangdamda birbirlerini bulan tayfadan bahsediyorum canım onlar yok oldular sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum.başka yerleremi gitti hrkes:) valla ben buradayım ama işlerden çok girip yazamıyorum. bende bebkler büyüynce annelere çok zaman kalmıyor. hatta kendimden örnek vereyim hem 2 çocuk hemde işe başlamak beni çok yoğunlaştırdı. şuan en büyük hayalim sadece birgün sabah 9 kadar uyumak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?