• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bize hiç böyle bir şey demediler. İdrar kültürü vermemizi istediler ama kızımdan bir türlü idrarı alamadık oda kaldı. Şimdi devamlı takip ediyorum idrarını kokusu var mı rengi değişik mi diye
Çok geçmiş olsun. İdrar kültürünü ihmal etmeyin bence naçizane 🌺 2. Defada risk artıyormuş çünkü. Bizim bu gun kültür sonucumuz temiz geldi şükür. Ateşli olur ve kültür pozitif gelirse bana gelin dedi dr.

Slm kızlar 5ay dolmak üzere 3gündür emmek istemiyor memeye yaklaşınca direniyor ağlıyor biraz uyuyunca emiyor biberonda tutmuyor sizde oldumu böyle bir durum atak mı acaba geçici Bi şeydir inşallah 😞
Bizim de öyle durumlar diş olabilir mi diye düşünüyorum. Dişinde hassasiyet var mı?

Slm kızlar 5ay dolmak üzere 3gündür emmek istemiyor memeye yaklaşınca direniyor ağlıyor biraz uyuyunca emiyor biberonda tutmuyor sizde oldumu böyle bir durum atak mı acaba geçici Bi şeydir inşallah 😞
Bız de yasıyoruz aynısını ama uyku duzenı bozuldu ondan sanıyorum ayrıca kakayı da 3 gunde bır yapmaya basşadı onla alakalı dıyendusunuyorum

Bizim de uzun süredir böyle oyunla zor besliyorum. Çoğunlukla ayakta emziriyorum

Oyunla falında emmiyor uyuyunca emiyor oda aktif değil gıdıklıyorum kulağınınfalan öyle biberonda da emmiyor inşallah geçer

Arkadaslar dikkatimi ceken bisey oldu, bebeğim elini yukari asagi salliyor ve yüzüne vuruyor.tekrarlayan davranis olarak yapiyor.sizlerde de var mi bu durum

Be
Arkadaslar dikkatimi ceken bisey oldu, bebeğim elini yukari asagi salliyor ve yüzüne vuruyor.tekrarlayan davranis olarak yapiyor.sizlerde de var mi bu durum
Benimki geçen hafta yapıyordu ellerini kitleyip aşağı yukarı hatta ağzına küt küt vuruyordu bu hafta yapmıyor🙂

Bizde de aynı durum var canım. Bugün 12’den 5’e dek aç gezdi. Ne emiyor ne biberon alıyor. Uyumuyor da, ne derdi var hiç anlamadım. İnşallah geçici bir dönemdir. Atak falan sanırım :(

Bizde de aynı durum var canım. Bugün 12’den 5’e dek aç gezdi. Ne emiyor ne biberon alıyor. Uyumuyor da, ne derdi var hiç anlamadım. İnşallah geçici bir dönemdir. Atak falan sanırım :KK43:
Benimki aşıdan sonra oldu biraz uyuyunca emiyor oda mıymıy işte tam emmiyor ne olur geçsin mideme ağrılar giriyor 😢

Kızlar ya dünden beri hiç emmek ya da biberondan içmek istemiyordu. Az önce üç kez ard arda çok şiddetli kustu. 2.de tıkandı hatta biraz. Böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor. 4. ay kontrolüne da daha yeni gitmiştik, yine dr gitmek gerekir mi sizce? Ya da ne yapmalı?

Kızlar ya dünden beri hiç emmek ya da biberondan içmek istemiyordu. Az önce üç kez ard arda çok şiddetli kustu. 2.de tıkandı hatta biraz. Böyle bir şey ilk defa başımıza geliyor. 4. ay kontrolüne da daha yeni gitmiştik, yine dr gitmek gerekir mi sizce? Ya da ne yapmalı?
Canım gecmıs olsun . Kusma sıddetlıysr ben cıddıye alıyorum doktor gorse ıyı olur hem senın ıcın rahat eder. Yazık demekkı yolunda gıtmryen bıseyler var kı emmekk ıstemıyor . Doktora gıdersen ıcın de rahatlar . Bıze haber ver mutlaka 😔

Oyunla falında emmiyor uyuyunca emiyor oda aktif değil gıdıklıyorum kulağınınfalan öyle biberonda da emmiyor inşallah geçer
Benim kızım da bi ara yaptı dişlerine soğuk kompres yaptım rahatladı ondan sonra emdi sen de bi dene ara ara damakları sertleşirken acıyo ağızları bir kaç gün sürdü şimdi rahat ben elimi yıkıyodum kaynamış sudan dolaba koydum ona prmağımı batırıp damaklarında gezdirince çok rahatlıyodu yazık

Mesaj at bakalım ne dicek doktpru ya da götür bi çocuk acile inş iyi doktora denk gelirsin de tahlilsiz falan çözülüverir işin bize de haber ver inş geçicidir yavrucuklar bi emseler deva bulcaklar ama işte inatlaşıyolar bazen

Benim kızım da bi ara yaptı dişlerine soğuk kompres yaptım rahatladı ondan sonra emdi sen de bi dene ara ara damakları sertleşirken acıyo ağızları bir kaç gün sürdü şimdi rahat ben elimi yıkıyodum kaynamış sudan dolaba koydum ona prmağımı batırıp damaklarında gezdirince çok rahatlıyodu yazık
Bende öyle yapıyım canım sağol evet diş bizdeki sorun galiba herşeyi kemiriyor

Çok geçmiş olsun 😔 doktoruna haber ver istersen gerekli görürse muayene için çağırır bir de ateşe dikkat bebişte.

Canım gecmıs olsun . Kusma sıddetlıysr ben cıddıye alıyorum doktor gorse ıyı olur hem senın ıcın rahat eder. Yazık demekkı yolunda gıtmryen bıseyler var kı emmekk ıstemıyor . Doktora gıdersen ıcın de rahatlar . Bıze haber ver mutlaka 😔

Mesaj at bakalım ne dicek doktpru ya da götür bi çocuk acile inş iyi doktora denk gelirsin de tahlilsiz falan çözülüverir işin bize de haber ver inş geçicidir yavrucuklar bi emseler deva bulcaklar ama işte inatlaşıyolar bazen

Çok geçmiş olsun 😔 doktoruna haber ver istersen gerekli görürse muayene için çağırır bir de ateşe dikkat bebişte.
Çok sağolun kızlar, doktoruyla konuştuk. Süt alerjisi diyetini yavaş yavaş açmaya başlamıştım. 4. ay kilo alamadığı için doktor artık yavaş yavaş yemeye başla ürünleri demişti. Muhtemelen o kötü yaptı bebişi. Bugün yine diyete başladım mecburen. Hala çok keyifsiz, emmek de uyumak da istemiyor. Sürekli ağlıyor, sanırım aynı zamanda atak haftasında. İnşallah tüm bebişler iyi olur, çok yorucu gerçekten.

Kızlar bana doktoru süt alerjisi var demişti bebeğim için ama şuanda ek gıda dönemindeyiz; Düzenli yoğurt da veriyorum, yumurta da veriyorum. Alerji falan yok çok şükür. Aylardır diyet yapamıyorum diye vicdanım sızlıyordu bir de. 3 gün kuralı ile verdim bunları ayrı ayrı haftalarda.

Arkadaşlar merhaba. Birşey sormak istiyordum. İşe başlayan oldu mu aranızda acaba. Benim doğum iznim bitmedi ama bebeğimi bırakma fikri tüylerimi diken diken ediyor daha şimdiden. Birde eşim KV min bakacağına şartlamış. Ben asla istemiyorum. Bakıcı tutmak istiyorum ama bir yandan da ne de olsa babannesi kızımı seviyor. Bakıcıya göre içim daha rahat edebilir gibi. Tabii kızım açısından. Ama sonuçta bebeğim sabahtan akşama onlarda olursa, onu daha çok sevebilir. Ve bağlanabilir. Bu beni çok üzüyor. Kendisini pek sevmem. Sevmek için uğraştım ama malesef anlaşamadık. Off çok zor. Sormak istediğim bu düşüncelerim değişebilir mi. Şu an işten ayrılmayı düşünüyorum (özel sektör) işe başlayıpta pişman olan var mı ? Yoksa iyiki işimi bırakmadım mı diyorsunuz ? Çalışırsam bile sadece kızımın geleceği için daha iyi imkanlara sahip olsun diye, ama o zamanda annesinden mahrum kalacak.
Keşke benim kayınvalidem de baksa. Düzgün birisi olmamasına rağmen ona verirdim. Ama malesef yakında oturmasına rağmen tembel bir kadın gelip bakayım demiyor daha üstüne neden işe dönüyorsun bırak işi çocuğuna bak gibi konuşuyor. Ben mecbur bakıcıyla devam edeceğim. 10.ayı dolunca döneceğim işe. Ama eğer bakmaya çok hevesli ve bebeğinizi yetiştirme konusunda bilinçli bir kayınvalideniz varsa bence onu deneyin. Ona bağlanırsa bağlansın nolacak aileden birisi sonuçta. Burda kendinizden ziyade bebeğinizi psikolojisini düşünün, demek ki babannesi bağ odaklı gidiyor ki ona bağlanabiliyor önemli olan da bu. Ben de işi bırakmayı düşünüyordum ama malesef işimi çok özlüyorum, evde oturmanın bana göre olmadığını anladım. İşime aşık olmasaydım bırakırdım ama net

Kızlar bana doktoru süt alerjisi var demişti bebeğim için ama şuanda ek gıda dönemindeyiz; Düzenli yoğurt da veriyorum, yumurta da veriyorum. Alerji falan yok çok şükür. Aylardır diyet yapamıyorum diye vicdanım sızlıyordu bir de. 3 gün kuralı ile verdim bunları ayrı ayrı haftalarda.
Merhaba. Alerji de belirtiler nelerdi.siz diyet yapmadığınız da devam etti mi bu belirtiler yada ne zaman azaldı.

Back