2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Diş bastırıyorlar normal alttaki dis eti de şişmiş sanki biraz

Bir süredir saçlarım çok dökülüyordu. Kan tahlili verdim ve demir değerim inanılmaz düşük çıktı. Demir takviyesi kullanan var mı aramızda? Hiç de sevmiyorum şu demir ilaçlarını
Bende aynı konudan sıkıntılıyım kel kalıcam sonunda.
Test verdim benimde düşük çıktı sağlık ocağından almadım sonucu belki doktor demir ilacı yazar.
Evde de hamilelikten kalma demir ilacı vitaminler var olmazsa onları kullanıcam.

Ya bebeğimin de dökülüyor saçları. Benim demirim düşük diye olabilir mi? Başka bebeğinin saçı dökülen var mı acaba?

Bnm oğlumun da saçlar sokuluyordu konağı da geçmedi bir türlü diye saçları kazidik biz hergun nemlendirici sürüyorum konak yerlerine az bişey vardı ama geçmek üzere kıl toplamaktan da kurtuldum ,
Benimki de bu hafta hep huysuz kulağı agrio gibi yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor

Kızlar bu uyku gerilemesi olayını nasıl atlattınız yok ya asla uyumak istemiyo esniyo esniyo ama uyumucam diye direniyo sonra ağlaya ağlaya uyuyo napcaz ya

Merhaba bilgiler için çok teşekkürler ama diyet yapmassam bebişim beni emdikten bir süre sonra fışkırarak kusuyor yada full ishal. Bir süre sonrada emmeyi kesiyor bu döngüde . Gerçekten keyfi diyet yapmıyorum, yapmıyoruz ama diyet bozunca fena şeyler oluyor.

Kızlar selam bende ramazandı bayramdı derken uzun zamandır okudum ama yazamadım 4 aylık olduk diye sağlık ocağı demir damlası kullanmamızı söyledi bende paraben olmasın diye eczaneden bestiron aldım aç karna diye söylendi birde damladan sonra yarım saat emme olmucak demir emilimi açısından dedi sizler nasıl kullanıyorsunuz

Bize de bestiron verdi dr .Memnunuz kakayi boyamadi kabizlikta yapmadi icinde c vit var emilimini arttiriyor sadece kakanın kokusu degisti biraz

Bizimde doktor bestiron verdi. Sabah- akşam 6-6 damla. Bilmiyordum emzirme işini aç karnına mı verilecekmiş aç karnına verirsem yarım saat tutamam ki kızı çok ağlar

Kızlar bu uyku gerilemesi olayını nasıl atlattınız yok ya asla uyumak istemiyo esniyo esniyo ama uyumucam diye direniyo sonra ağlaya ağlaya uyuyo napcaz ya
Ada doğduğundan beri çok yaptı böyle bizde hep var sanırım en son ben kazanıyorum bir şekilde uykuya düşüyor. Ama o ağlama kısmı çok stresli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…