- 19 Eylül 2024
- 596
- 488
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.881
Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa maşallah benim doktorun hastanede suda doğum planı var sanırım ama daha yok sanırım hastanede o uygulamaBen doktorumun suda doğum videolarını izliyorum.Acı ağrı olacaktır tabi yapcak bişi yok artık O anı dört gözle bekliyorum inşallah sorunsuz harika yaşarız ya. Şuan o kadar iyi geçiceğine odaklandımki lohusa tacı falan yaptırıyorum inşallah sonraki gün poz vercek halim olur yamulmam
Ben de çok açım 2 hafta önce 60tım bugün doktorda 62 çıktı inanamadım. 57-58le başlamıştım bakalım 70e kadar yolu var.Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs
Korkun olmaması çok iyi canım keşke benimde olmasaBende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs
Daha haftanız küçükmüş, belki zamanla çıkar yukarıBen de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?
Ben sürekli bakıyorum bunlara, Instagram’da sayfaları takip ediyorum. Şu tarz özellikle çok hoşuma gidiyorBen de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?
Benimkide plsenta previa canım ama benimki rahimi tam kapatmış seninkide mi öyle acaba? Ve doktorum bundan sonra çıkmaz dedi doğum beni korkutuyor buyüzden, sizde de korku varmı acaba? Dekor olarak biz kendimiz kapı süsü balon vs aldık kendimiz yaparız diye düşünüyorumBen de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?
Bende de ara sıra böyle oluyor da acaba fitil mi yoksa mantar falan mı diye düşündümBazen o şekildede olabiliyor bende canım bazende tamamen sıvı akıntı oluyor