• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    131
Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs 🥹

Ben de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. 😅 Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?

Ben doktorumun suda doğum videolarını izliyorum.Acı ağrı olacaktır tabi yapcak bişi yok artık🙈 O anı dört gözle bekliyorum inşallah sorunsuz harika yaşarız ya. Şuan o kadar iyi geçiceğine odaklandımki lohusa tacı falan yaptırıyorum😬 inşallah sonraki gün poz vercek halim olur yamulmam😂
Yaa maşallah 😅 benim doktorun hastanede suda doğum planı var sanırım ama daha yok sanırım hastanede o uygulama 😅
Bence acı özellikle normal doğumda o anlık olur yani sonraki güne kendinize gelmiş olursunuz🥰
Ay inşallah çok kolay ,acısız doğumumuz olur ,bir avazda 😅

Bende sezeryan dusunuyorum allahtan dogumla ilgili korkm yok ben smdiden zoelanmaya baslasm hareket ettikce icim bulaniyor midem yaniyor cok acim asla doymuyirum vs vs 🥹
Ben de çok açım 2 hafta önce 60tım bugün doktorda 62 çıktı inanamadım. 57-58le başlamıştım bakalım 70e kadar yolu var.

Ben de bugün detaylı ultrason ve muayene için gittim kızlar. Bende de plasenta previa varmış yani rahim ağzında ama 25 haftaya kadar çıkabilir dedi. Bebiş 400 gr olmuş. Erkek kesinleşti ama idrar yolları genişmiş erkeklerde olabiliyor dediler. 4 boyutluda da baktık herkes eşime benzetti. 😅 Bakalım nasıl olacak oda süsletme ve fotoğraf için de anlaşmayı düşünüyorum bir 10bin’i bulacak onlarda sanırım. Siz nasıl bir dekor yaptıracaksınız?
Daha haftanız küçükmüş, belki zamanla çıkar yukarı
Siz 20.haftada gitmişsiniz
Bende hiç bilmiyorum nasıl dekor, hastanede oda süslemesi var ,seçenek sunuyorlar mi acaba ,yoksa direkt yapıyorlar mı bilmiyorum 😊 sizin var mı aklınızda bi fikir 😊

Ben sürekli bakıyorum bunlara, Instagram’da sayfaları takip ediyorum. Şu tarz özellikle çok hoşuma gidiyor 🥹

Eklentiler

• IMG_2040.png
    IMG_2040.png
    535,7 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2041.png
    IMG_2041.png
    579,4 KB · Görüntüleme: 6
Benimkide plsenta previa canım ama benimki rahimi tam kapatmış seninkide mi öyle acaba? Ve doktorum bundan sonra çıkmaz dedi 😕 doğum beni korkutuyor buyüzden, sizde de korku varmı acaba? Dekor olarak biz kendimiz kapı süsü balon vs aldık kendimiz yaparız diye düşünüyorum

İyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş makat duruşta doktor bazıları donüyor bazıları dönmüyor dedi bakalım dönecek mi 🥲

Back