• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim hep ayaklar aşağıdaydı bugüne kadar kuvvetli tekmeleri vardı acaba döndümü diyorum bende🙈tekmeler yok sadece yavaş yavaş hareketler yapıyor sanki
Benim sabit bir pozisyonu yok, her sekle giriyor sanirim. Hem normal doktorum hem de detayli ultrasona bakan doktor cok hareketli dediler. Yattigim anda genelde parti basliyor. Bir de artik yatarken ben elimle biraz pit pit yaparsam bana tekmeyle cevap veriyor :) Ama nasil anliyor bilmiyorum, esime asla yapmiyor :))

Benim sabit bir pozisyonu yok, her sekle giriyor sanirim. Hem normal doktorum hem de detayli ultrasona bakan doktor cok hareketli dediler. Yattigim anda genelde parti basliyor. Bir de artik yatarken ben elimle biraz pit pit yaparsam bana tekmeyle cevap veriyor :) Ama nasil anliyor bilmiyorum, esime asla yapmiyor :))
Benimki hiç dönmedi bugüne kadar🙈 evet babalara biraz nazlılar bizdede öle🙈

Merhaba canım çok şükür 2. Doz güzel geçti umarım ağrımaz ve senin içinde öle olur.dün ağrımadı sağıma yattım ama üzerine yatmadım baktım sabaha karşı ağrımıyor üzerinede yattımm bir sıkıntı yaşamadım🙏🏻
Bana yaptıkları 3 lü aşıymış acaba ondan mı ağrıyor ya, bugün yaptırdım yine çok yandı. Seninki de 3 lü aşı mı ?

Kızlar merhaba bebek hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyormu?az değil aslında ama daha naif hissediyorum.Hergün hissediyorum ama çoğu gün kuvvetli tekmeler hissediyorum.2 gündür tekme sadece 1 2 kezz ve hafif hareketler hissediyorum normalmi?
Her gün aynı olmuyor dediğin gibi canım bazen şiddetinden beni sarsıyor bazende dokunur gibi oluyor pozisyonu nasıl bilmiyorum bir orda bir burda

Bana yaptıkları 3 lü aşıymış acaba ondan mı ağrıyor ya, bugün yaptırdım yine çok yandı. Seninki de 3 lü aşı mı ?
Yok benimki tetanoz direk 3 lü aşıyıda araştırmıştım onda tek doz yeterliydi sanki yanlış hatırlamıyorsam doktorun daha iyi bilir tabi☺️

Kızlar gündemde olan topuk kanı vs. Hakkında ne düşünüyorsunuz. Herkes bişey söylüyor ve ben neye inanacağımı bilmiyorum

Kızlar bugün yenidoğan kıyafet aldım ama çok minik geldi gözüme yani bebiş 4-4.5 kilo doğmuş olsa bunlara sığacağını düşünmüyorum ben, direk 3-6 aylık mı alsam karar veremedim

@mm
Kızlar bugün yenidoğan kıyafet aldım ama çok minik geldi gözüme yani bebiş 4-4.5 kilo doğmuş olsa bunlara sığacağını düşünmüyorum ben, direk 3-6 aylık mı alsam karar veremedim
2,5-4 kilo arası doğabilir ben genelde 0-3 aldım bazılarını da 1-3 aldım henüz 3-6 almadım yaz sezonuna denk geldiği için ama bana kalıpları iyi geldi markadan markaya değişiyor tabi. Örneğin h&m kalıpları çok küçük çok az giyebilir yenidoğan ama lcw vs normal.

Bütün doktorlar topuk kanı alma taraftarı ve bu devirde artık onlara bile zor inanır olduk 😕 Rabbim sonumuzu hayır eylesin
Iyi de insan sagligini ilgilendiren bu konuyu tip dokturundan daha iyi kim bilebilir?
Ben kisisel olarak benim de karsima zaman zaman sosyal medyada cikan bu tarz tartismalara cok kiziyorum, asi karsitlari mi dersiniz, k vitamini ignesi karsitlari mi... En son haberlerde denk gelmissinizdir belki, yine malesef cocuklarina bir sey olunca hastaneye kosuyorlar (kosmalilar zaten, elestirdigim nokta ilk basta doktoru dinlemedikleri icin durumun cok daha vahim olmasi ve hic bir sucu gunahi olmayan bebeklerin cekmesi).

@mm
2,5-4 kilo arası doğabilir ben genelde 0-3 aldım bazılarını da 1-3 aldım henüz 3-6 almadım yaz sezonuna denk geldiği için ama bana kalıpları iyi geldi markadan markaya değişiyor tabi. Örneğin h&m kalıpları çok küçük çok az giyebilir yenidoğan ama lcw vs normal.
Ben genelde 0-3 ay aldim. Yeni dogan almadim burada sizlerin yorumlari uzerine (cok cok kisa sure giyildigi soylenmisti), onlari artik arkadaslarimizin verdikleri kadari yeter diye dusunuyorum.

Ben genelde 0-3 ay aldim. Yeni dogan almadim burada sizlerin yorumlari uzerine (cok cok kisa sure giyildigi soylenmisti), onlari artik arkadaslarimizin verdikleri kadari yeter diye dusunuyorum.
Evet bende yenidoğan çok az aldım çünkü gerçekten çok minnak🥹😄 bazen çıkarıp bakıyorum bu kadar minik mi olacaklar diye 🥹

Iyi de insan sagligini ilgilendiren bu konuyu tip dokturundan daha iyi kim bilebilir?
Ben kisisel olarak benim de karsima zaman zaman sosyal medyada cikan bu tarz tartismalara cok kiziyorum, asi karsitlari mi dersiniz, k vitamini ignesi karsitlari mi... En son haberlerde denk gelmissinizdir belki, yine malesef cocuklarina bir sey olunca hastaneye kosuyorlar (kosmalilar zaten, elestirdigim nokta ilk basta doktoru dinlemedikleri icin durumun cok daha vahim olmasi ve hic bir sucu gunahi olmayan bebeklerin cekmesi).
Haklısın canım orası öyle tabiki ama anne olarak herşeyden şüphe ediyoruz işte en iyisi olsun istiyoruz yanlış yapmamak için ama bazen bilmeden de olsa yapabiliyoruz,olduğum şehirde iyi Bi çocuk doktoru bulup onunla ilerleyecez artık yapacak başka bişeyimiz yok malesef

Back
X