• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Demır ılacı sidefer verdı dr. Meme ıle bogysuyor agzına alıp cıkarıyor aglıyor oyuncak ettı memeyı uyusa da kısa uyuyor . Sünnet olalalı 4 gun oldu ama gecede uyumadı sankı kotu ruya goruyor gozu kapalı aglıyor sureklı basını saga sola sallıyor 🤦

Demır ılacı sidefer verdı dr. Meme ıle bogysuyor agzına alıp cıkarıyor aglıyor oyuncak ettı memeyı uyusa da kısa uyuyor . Sünnet olalalı 4 gun oldu ama gecede uyumadı sankı kotu ruya goruyor gozu kapalı aglıyor sureklı basını saga sola sallıyor 🤦
Bu uyku sorunları bir süredir birçoğumuzda var sanırım 😢 uyku gerilemesi diyorlar

Kızlar bu uyku gerilemesi olayını nasıl atlattınız yok ya asla uyumak istemiyo esniyo esniyo ama uyumucam diye direniyo sonra ağlaya ağlaya uyuyo napcaz ya 🤦🏻‍♀️
Aynı durumdayız, uykuya dalamıyor. Daldığında da max. 20 dkda açıyor gözünü. Sürekli ağlıyor. 4'ten beri hiç uyumadı mesela :(

Maalesef et yedikten sonra kan geliyo kakadan ama yakında denicem tekrardan kuzu eti kokuyo onu yiyodm hep bu aralar bi köfte yapıcam bakalım nolcak azar azar yiyim
Fırın proteinleri kırdığından sıkıntı yaratmayabiliyormuş bazı bebeklerde canım denemediysen fırında köfte dene istersen.

Bende aynı konudan sıkıntılıyım kel kalıcam sonunda.
Test verdim benimde düşük çıktı sağlık ocağından almadım sonucu belki doktor demir ilacı yazar.
Evde de hamilelikten kalma demir ilacı vitaminler var olmazsa onları kullanıcam.
Benim de saçlarımın yarısı döküldü resmen. Demirim hamilelikte de azdı ama üç demir ilacı değiştirdim hepsi kabızlık yaptı, o da bebekte de bende de gaza neden oluyor diye her başladığımda bıraktım. Kabız yapmayan demir ilacı var mı bildiğiniz?
Saç için de canıma tak edince bu hafta tatlı badem yağı, bemix, yılan yağı, hint yağı, argan yağı alıp karıştırdım saçlarıma boca ettim. Dökülmeyi azaltmasa da kalanları parlattı ve daha sağlıklı bir görünüm sağladı en azından biraz moral oldu.

Her ay kontrole götürüyor musunuz bebişleri? Sağlık ocağı aradı aylık boy kilo ölçümü için oraya götürdük 3. Ay kontrolü için tekrar dra gitmem gerekir mi acaba? bir şikayetimiz yok şükür

Onun sunnetle cok alakasi yok sanki cunku benimki de uzun zamandir oyle

Her ay kontrole götürüyor musunuz bebişleri? Sağlık ocağı aradı aylık boy kilo ölçümü için oraya götürdük 3. Ay kontrolü için tekrar dra gitmem gerekir mi acaba? bir şikayetimiz yok şükür
Ben sade sağlık ocağına götürdüm doğumdan sonra ilk sarılık için götürdük sonra sade kalça testine gittik ama bu ay genel kontrol için götürmeyi düşünüyorum

Bende her ay düzenli götürüyorum asm takibini yapamıyor doğru düzgün.Kızımında sikayeti yoktu ama az kilo almasından kaynaklı doktor tahlil istedi ve bakteri çıktı sonucunda ha ilac kullanacak değerde değil emzirme devam ama gözden kaçabilirdi yine de

Valla bende aynısını dusundum bayram telasesı dedım ama yok eskı yogunluk... Sen de yoktun bayadır?etıketledımm hatta seni 🤭
Benim 2 çocukla feleğim şaştı valla.. Bide küçüğünde acayip bi uyku gerilemesi var gece sürekli uyanır oldu 2 saatte bir 3 satte bazen saat başı kalkıyor.
4 ay aşılarını olduk oda birqz geceden huysuz etti kilosu boyu iyi.
Şimdilik dönmesi yok ama yüz üstü koyduğumda bi eğimde varsa sırtusti donebiliyor onun dışında sirt üstü durduğu yerde duruyo😊
Yuzustu birakmaua başladım artık haraketlensin diye
Hergun uyuduğum uyku 5 saat kızlar ötesi yok..
Eskiden yine 6 7 felan oluyodu. Artık 5 e düştüm
Ev işleri bitmiyor çamaşır bitmiyor cocular ilgi oyun istiyo küçük hep kucak istiyo ağzından gazı o kadar zor çıkiyor ki
Halim böyle işte ağlıyorum nerdeyse hergun yoruldum.. Uyanıyorum yine aynı hersey
Büyük küçüğe vuruyor onu korumaya çalışıyorum bide.
Büyügunde psikolojisi bozuldu fırsat bulsam bi psikoliga götürecem hatta kendimde gidecem

Bnm oğlumun da saçlar sokuluyordu konağı da geçmedi bir türlü diye saçları kazidik biz hergun nemlendirici sürüyorum konak yerlerine az bişey vardı ama geçmek üzere kıl toplamaktan da kurtuldum ,😄
Benimki de bu hafta hep huysuz kulağı agrio gibi yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor
Saç dökülmesi normal canım her bebekte az yafa çok olur.. Bide annenin saçının dokulmesiyle bebeğin saçının bağlantısı yoktur bi arkadaş yazmıştı da diyim dedim😬
Kendi saçınız dökülüyorsada normal çünkü artık vucudumuzdan hormonlar çekilmeye başlıyor..belki şu göbekteki siyaharimiznda gider🤣 destek almayi ihmal etmeyin ama ben imom latte kullaniyodum ilkinde bunda saldım herseyi icmiyorum
Konak bizimkinde de var tarakla çok çok azaldi.. At kılı plan değilde diğeri varya.. Saçı kuruyken tara canım dökülüyor baya bi

Back