- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Aç karnına mı veriyorsun?
Aç karna veriyorum ama emzirme akabinde oluyor beklemiyorum hic icinde c vit oldugu icin rahatim doktorda uyarmadi emzirme konusunda ama ac karna durmaz ki o kadar saat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç karnına mı veriyorsun?
Bende oyüzden emin olamadım sağlık ocağı dedi süt ürünleri demir emilimini azaltır damladan sonra yarım saat oyala emzirme diyeAç karna veriyorum ama emzirme akabinde oluyor beklemiyorum hic icinde c vit oldugu icin rahatim doktorda uyarmadi emzirme konusunda ama ac karna durmaz ki o kadar saat
Sor bakalım ne diyecek seninkiBende soracağım doktora
Bu uyku sorunları bir süredir birçoğumuzda var sanırım uyku gerilemesi diyorlarDemır ılacı sidefer verdı dr. Meme ıle bogysuyor agzına alıp cıkarıyor aglıyor oyuncak ettı memeyı uyusa da kısa uyuyor . Sünnet olalalı 4 gun oldu ama gecede uyumadı sankı kotu ruya goruyor gozu kapalı aglıyor sureklı basını saga sola sallıyor
Canim ben taaa 2023 ocak annelerinden geliyorum dun kese gördük 4+6 da 4mm di bana küçük geldi ama senin 2.7ymis. Bebegini sağlıkla aldin mi kucağına canimEn son 27 nisanda beta tahlili yaptırmıştım 1074 dü 30 nisanda da kese göründü 2.7 mm
Sağlık ocağındaki 1 saat sonra ver,hemen emzirme dedi.durmaz mi 2 saatBizimde doktor bestiron verdi. Sabah- akşam 6-6 damla. Bilmiyordum emzirme işini aç karnına mı verilecekmiş aç karnına verirsem yarım saat tutamam ki kızı çok ağlar
Emzirdikten 1 saat sonra mı? Öyle oyalarımSağlık ocağındaki 1 saat sonra ver,hemen emzirme dedi.durmaz mi 2 saat
Aynı durumdayız, uykuya dalamıyor. Daldığında da max. 20 dkda açıyor gözünü. Sürekli ağlıyor. 4'ten beri hiç uyumadı meselaKızlar bu uyku gerilemesi olayını nasıl atlattınız yok ya asla uyumak istemiyo esniyo esniyo ama uyumucam diye direniyo sonra ağlaya ağlaya uyuyo napcaz ya
Fırın proteinleri kırdığından sıkıntı yaratmayabiliyormuş bazı bebeklerde canım denemediysen fırında köfte dene istersen.Maalesef et yedikten sonra kan geliyo kakadan ama yakında denicem tekrardan kuzu eti kokuyo onu yiyodm hep bu aralar bi köfte yapıcam bakalım nolcak azar azar yiyim
Benim de saçlarımın yarısı döküldü resmen. Demirim hamilelikte de azdı ama üç demir ilacı değiştirdim hepsi kabızlık yaptı, o da bebekte de bende de gaza neden oluyor diye her başladığımda bıraktım. Kabız yapmayan demir ilacı var mı bildiğiniz?Bende aynı konudan sıkıntılıyım kel kalıcam sonunda.
Test verdim benimde düşük çıktı sağlık ocağından almadım sonucu belki doktor demir ilacı yazar.
Evde de hamilelikten kalma demir ilacı vitaminler var olmazsa onları kullanıcam.
Emzirdikten 1 saat sonra verip. İlacı verince de 1 saat emmeyecek toplam 2 saatEmzirdikten 1 saat sonra mı? Öyle oyalarım
Onun sunnetle cok alakasi yok sanki cunku benimki de uzun zamandir oyleDemır ılacı sidefer verdı dr. Meme ıle bogysuyor agzına alıp cıkarıyor aglıyor oyuncak ettı memeyı uyusa da kısa uyuyor . Sünnet olalalı 4 gun oldu ama gecede uyumadı sankı kotu ruya goruyor gozu kapalı aglıyor sureklı basını saga sola sallıyor
Bana dr 2 emzirme arasi dedi 2bck 3 saatte 1 fln emziriyorm dedm ozaman emdikten 1bck saat snr dediSağlık ocağındaki 1 saat sonra ver,hemen emzirme dedi.durmaz mi 2 saat
Ben sade sağlık ocağına götürdüm doğumdan sonra ilk sarılık için götürdük sonra sade kalça testine gittik ama bu ay genel kontrol için götürmeyi düşünüyorumHer ay kontrole götürüyor musunuz bebişleri? Sağlık ocağı aradı aylık boy kilo ölçümü için oraya götürdük 3. Ay kontrolü için tekrar dra gitmem gerekir mi acaba? bir şikayetimiz yok şükür
Osman gonulal diye bi dr var youtubeda takip ediyorm bunla ilgili video bile yapmis adamYa ben onu doktora sordum yok öyle bişey dedi
Her ay kontrole götürüyor musunuz bebişleri? Sağlık ocağı aradı aylık boy kilo ölçümü için oraya götürdük 3. Ay kontrolü için tekrar dra gitmem gerekir mi acaba? bir şikayetimiz yok şükür
Benim 2 çocukla feleğim şaştı valla.. Bide küçüğünde acayip bi uyku gerilemesi var gece sürekli uyanır oldu 2 saatte bir 3 satte bazen saat başı kalkıyor.Valla bende aynısını dusundum bayram telasesı dedım ama yok eskı yogunluk... Sen de yoktun bayadır?etıketledımm hatta seni
Saç dökülmesi normal canım her bebekte az yafa çok olur.. Bide annenin saçının dokulmesiyle bebeğin saçının bağlantısı yoktur bi arkadaş yazmıştı da diyim dedimBnm oğlumun da saçlar sokuluyordu konağı da geçmedi bir türlü diye saçları kazidik biz hergun nemlendirici sürüyorum konak yerlerine az bişey vardı ama geçmek üzere kıl toplamaktan da kurtuldum ,
Benimki de bu hafta hep huysuz kulağı agrio gibi yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor