İnşaAllah alerji değildir canım ben 3 hafta oldum başlayalı diyete böyle yaşamak çok zor ya çoook mutsuzum resmen. Dün diyet açmayı denedim herşey başa sardı asla emmiyor uyanıkken gündüz 0 uykuyla akşamı ettik az önce hiç vermek istemediğim emziği verdim tuttu çünkü aç koridora kurduğumuz çingene salıncağına yatırdım zorla uyudu dalsın alıp emzircem başka çarem yok malesef. Çocuk bile anlıyor içtiği sütün ona dokunduğunu ve içmek istemiyor büyük kızımda bu kadar zorlanmış mıydım anımsayamıyorum çok çaresiz hissediyorum şuanGaz bitmiyo bi ara artmıştı iki gündür daha güzel uyuyo geceleri ben de anlamadım azalır gibi oluyor sonra artıyor tekrar azalıyor falan bilmiyorum.
Benimki dişe benzemiyo kabarma falan yok hiç daha, ya gaz ya ataktan, alerji de olabilir kakası mukuslu ama kilosu güzel. Ah bi çözebilsem derdini
Eğer çilekten olduysa demek ki bünyesi alerjik, bu durumda diğer alerjenlere de tepkisi olabilir gaz gibi off çok zor diyet yapmak istemiyorum ben doktora göstericem haftaya kadar kaybolmazsa bakalım ne diyecek.