2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yıkanabilir, emzik biberon temizleyicisi varsa ben hep onunla yıkıyorum oyıncaklarını da.

Yalnız degılsın canım ben de senelerce bebek sahıbı olamadım sonra basarısız tup bebek tedavısı de olunca hep agladım yavrusuz gecen anneler gununde arabaların arkasındakı bebek var yazısını gorunce. Tanımadıgım ınsanların da coxuk sahıbı olması ıcın duadan baska bısey yok elımden gelen

Kızlar merhaba, on gündür buraya bakamadım hiç. Kızın 3 ay kontrolünde doktor alerjisi için artık yavaş yavaş fırınlanmış ürünler deneyebilirsin dedi. Mesela sütsüz yumurtasız peynirli poğaça, ya da tamamen fırında ısıtılmış sütle fırında mayalanmış yoğurt gibi. Fırın proteinlerini kırıyormuş. Ama kimi çocuklarda bu kırılmış protein alerji yapmazken kimisinde yapabiliyormuş. Denemen lazım dedi. O gün bir de rota aşısını yaptı. O günden beri yavaş yavaş deniyorum fırında poğaça falan ama çocuk çok huzursuz yine emmeyi reddetti birkaç gün. Rotadan mı denediklerimden mi anlam veremiyorum. Zor zamanlar. İnşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.

Hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun. İsteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.

Bende bayramda büyüklerin ye bişey olmaz çocuk vitamin alsın sütün yaramaz yoksa laflarıyla daraldım. Eskiler mi haklı biz yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı valla hemen geçsin alerjileri bebeklerin çok zor ya

Sormayın bizim de yok bu kadardan bir şey olmaz yok böyle yaşanmaz diyip durdu büyükler. Biz zaten stresliyiz bu alerji işine. Daha da zora sokuyorlar maalesef

Bebek çamaşırlarıyla atıyorum ben her seferinde çok toz topluyorlar ve ağızlarına alıyorlar hep, sonra da kurutmaya atıyorum çünkü diğer çamaşırların tozu geçiyor orda da hiç hışırtısı gitmedi

Makine de 30 derecede yıkadım bir şey olmuyor

Kurutmaya atmadım hiç ben, öyle yapayım bundan sonra

Ballikko doktora sordum terliyor normal mi diye. Aşırı terliyorsa tiroid bezlerine baktırmak gerekiyormuş. Aile de tiroid hastalığı var mı diye sordu bizde yok. Anne baba bebekliğinde çok terliyorsa da aynısı çocuğunda olabilirmiş.
Bizde aşırı terleme olmadığı için normal dedi. 6 aylık olduktan sonra anormal bir terleme varsa mutlaka baktırmak gerekirmiş

3000 kilo doğdu. 1.000-1.000-900-700 gr aldı. 4 aylık olduk bizde. 3. Aydan sonra azalırmış kilo alımı. Doktor kilosunu iyi buldu

Hic bir sey olmaz bez ile ütü yapmişligim bile oldu
Katılıyorum aynen can acıtıcı olabiliyor hassas davranmak gerek.

Ben de zor anne oldm hep icimde yaradir ustelik annesini kaybedenler de var hep dusunurdm bu sene de anne olmayi isteyen cocugunu kaybetmis ya da annesini kaybetmis kisiler icin diye bisey koydm her seneki gibi

Rota ile aynı gün itibariyle diyeti açmaya çalışmanıza çok şaşırdım. Doktorun bunu biliyor mu yoksa herhangi bir zamanda mı demişti?
Zaten rota alerjiyi alevlendiriyor. Bir çok doktor yaptırmayın diyor ama yarar zarar hesabı ile yaptırdık. Benim oğlumun da huzursuzluğu uzun sürdü. İshal yaptı. Etkiledi rota.
Bir de rotadan 15 gün önce yumurtanın sarısına alerjisi deri testinde kabarmayıp kızardığı için, sadece onu fırında denedik. Maalesef çok huzursuzluk yaptı ve egzamasını hafif arttırdı.
Arada rota olduğu için hemen bıraktık. 4. Aya erteledik diyet açmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…