Yıkanabilir, emzik biberon temizleyicisi varsa ben hep onunla yıkıyorum oyıncaklarını da.Arkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Bir de merak ettim burası bayağı aktif bi başlıktı nereye kayboldu herkes birşeyler mi kaçırdım ben?
Yalnız degılsın canım ben de senelerce bebek sahıbı olamadım sonra basarısız tup bebek tedavısı de olunca hep agladım yavrusuz gecen anneler gununde arabaların arkasındakı bebek var yazısını gorunce. Tanımadıgım ınsanların da coxuk sahıbı olması ıcın duadan baska bısey yok elımden gelenZor anne oldum ama şu anneler gününü nedense kutlayamıyorum sosyal medyada. Bi bana mı garip geliyor? Herşey şov gibi, annelik böyle bişey değil bence ya.
Not: elbeeeette kutlayanlarada saygım var. Sadece kendi doğrumu paylaştım.
Bende bayramda büyüklerin ye bişey olmaz çocuk vitamin alsın sütün yaramaz yoksa laflarıyla daraldım. Eskiler mi haklı biz yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı valla hemen geçsin alerjileri bebeklerin çok zor yaKızlar merhaba, on gündür buraya bakamadım hiç. Kızın 3 ay kontrolünde doktor alerjisi için artık yavaş yavaş fırınlanmış ürünler deneyebilirsin dedi. Mesela sütsüz yumurtasız peynirli poğaça, ya da tamamen fırında ısıtılmış sütle fırında mayalanmış yoğurt gibi. Fırın proteinlerini kırıyormuş. Ama kimi çocuklarda bu kırılmış protein alerji yapmazken kimisinde yapabiliyormuş. Denemen lazım dedi. O gün bir de rota aşısını yaptı. O günden beri yavaş yavaş deniyorum fırında poğaça falan ama çocuk çok huzursuz yine emmeyi reddetti birkaç gün. Rotadan mı denediklerimden mi anlam veremiyorum. Zor zamanlar. İnşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun. İsteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.
Sormayın bizim de yok bu kadardan bir şey olmaz yok böyle yaşanmaz diyip durdu büyükler. Biz zaten stresliyiz bu alerji işine. Daha da zora sokuyorlar maalesefBende bayramda büyüklerin ye bişey olmaz çocuk vitamin alsın sütün yaramaz yoksa laflarıyla daraldım. Eskiler mi haklı biz yanlış mı yapıyoruz kafam karıştı valla hemen geçsin alerjileri bebeklerin çok zor ya
Bebek çamaşırlarıyla atıyorum ben her seferinde çok toz topluyorlar ve ağızlarına alıyorlar hep, sonra da kurutmaya atıyorum çünkü diğer çamaşırların tozu geçiyor orda daArkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Bir de merak ettim burası bayağı aktif bi başlıktı nereye kayboldu herkes birşeyler mi kaçırdım ben?
Makine de 30 derecede yıkadım bir şey olmuyorArkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Kurutmaya atmadım hiç ben, öyle yapayım bundan sonraBebek çamaşırlarıyla atıyorum ben her seferinde çok toz topluyorlar ve ağızlarına alıyorlar hep, sonra da kurutmaya atıyorum çünkü diğer çamaşırların tozu geçiyor orda dahiç hışırtısı gitmedi
3000 kilo doğdu. 1.000-1.000-900-700 gr aldı. 4 aylık olduk bizde. 3. Aydan sonra azalırmış kilo alımı. Doktor kilosunu iyi bulduKızlar bebeğiniz her ay aynı miktarda mı kilo aldı şimdiye kadar? Ay ay yazabilir misiniz? Sanırım benimkinin azalmaya başladı ya kilo alımı. İlk aylarda çok iyiydi başta yarayan süt sonradan yaramayabilir mi acaba ya?
Arkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
Katılıyorum aynen can acıtıcı olabiliyor hassas davranmak gerek.Zor anne oldum ama şu anneler gününü nedense kutlayamıyorum sosyal medyada. Bi bana mı garip geliyor? Herşey şov gibi, annelik böyle bişey değil bence ya.
Hiçbir şey olmuyor yıkayabilirsinArkadaşlar hışırtılı kitap aldım kızıma yıkarsam hışırtısı gider mi nasıl temizlicem?
4. Ay aşılarında şu güne kdr yıkama diye bişey var mı??
Ben de zor anne oldm hep icimde yaradir ustelik annesini kaybedenler de var hep dusunurdm bu sene de anne olmayi isteyen cocugunu kaybetmis ya da annesini kaybetmis kisiler icin diye bisey koydm her seneki gibiZor anne oldum ama şu anneler gününü nedense kutlayamıyorum sosyal medyada. Bi bana mı garip geliyor? Herşey şov gibi, annelik böyle bişey değil bence ya.
Güzel fikirmiş. Elde mi yıkanması gerekiyor o zaman?Yıkanabilir, emzik biberon temizleyicisi varsa ben hep onunla yıkıyorum oyıncaklarını da.
Rota ile aynı gün itibariyle diyeti açmaya çalışmanıza çok şaşırdım. Doktorun bunu biliyor mu yoksa herhangi bir zamanda mı demişti?Kızlar merhaba, on gündür buraya bakamadım hiç. Kızın 3 ay kontrolünde doktor alerjisi için artık yavaş yavaş fırınlanmış ürünler deneyebilirsin dedi. Mesela sütsüz yumurtasız peynirli poğaça, ya da tamamen fırında ısıtılmış sütle fırında mayalanmış yoğurt gibi. Fırın proteinlerini kırıyormuş. Ama kimi çocuklarda bu kırılmış protein alerji yapmazken kimisinde yapabiliyormuş. Denemen lazım dedi. O gün bir de rota aşısını yaptı. O günden beri yavaş yavaş deniyorum fırında poğaça falan ama çocuk çok huzursuz yine emmeyi reddetti birkaç gün. Rotadan mı denediklerimden mi anlam veremiyorum. Zor zamanlar. İnşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun. İsteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.
Aynen elde yıkıyorum. Peluş tarzı oyuncakları makinede yıkarım.Güzel fikirmiş. Elde mi yıkanması gerekiyor o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?