• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ballikko Ballikko doktora sordum terliyor normal mi diye. Aşırı terliyorsa tiroid bezlerine baktırmak gerekiyormuş. Aile de tiroid hastalığı var mı diye sordu bizde yok. Anne baba bebekliğinde çok terliyorsa da aynısı çocuğunda olabilirmiş.
Bizde aşırı terleme olmadığı için normal dedi. 6 aylık olduktan sonra anormal bir terleme varsa mutlaka baktırmak gerekirmiş
Çok teşekkürler unutmadığın için🙏🏻 Biz de baktıracağız tahlillerine . Serin ortamda terlemiyot Allahtan

Oy teyzeler oyy oğlusum sunnet oldu😭 aman ne zormus ınsallah cabuk duzelır
Düzelir inşallah:) biz 19 günlükken yaptırmıştık. Covid olmasaydık 2. Günü düşünüyorduk. Yine 19 da da hiçbir şey anlamadı.
Kuzucuk da daha küçük. En güzeli olmuş. Büyüyünce psikolojisi zor olurdu.
Biz bol bol teramisin sürüyorduk. Çok hızlı iyileştirdi

Düzelir inşallah:) biz 19 günlükken yaptırmıştık. Covid olmasaydık 2. Günü düşünüyorduk. Yine 19 da da hiçbir şey anlamadı.
Kuzucuk da daha küçük. En güzeli olmuş. Büyüyünce psikolojisi zor olurdu.
Biz bol bol teramisin sürüyorduk. Çok hızlı iyileştirdi
En ıyısını yaptırmıssınız bızbde yaptıracaktık ama sarılık ve kılo alamaması yuzunden dr onermedı.
Bıze sadecr bepantol pışık kremı verdıler . Daha pansuman duruyor kendı duser dedıler yazık çiş yaptıkca aglıyor 😢

Çilek yemiştim farklı olarak, ondan olabilir mi?
Bence olabilir ben de cilek yemiyom.maleesef. cok mu yedin. Ben 4 5 tane yemistm hemen yuzunde dokuntuler oldu
Bu arada sende gaz devam ediyodu gecti mi? Benimki 2 gecedir yine agla agla bi hal oldu uykusunda ciglik surekli napcam sasirdm sut urunleri diyetine fln basladim. Bi yandan acaba ben gaz saniyorm dis m dye de dusundm ama gun icinde hicbi huzursuzlugi da yoktu

Bence olabilir ben de cilek yemiyom.maleesef. cok mu yedin. Ben 4 5 tane yemistm hemen yuzunde dokuntuler oldu
Bu arada sende gaz devam ediyodu gecti mi? Benimki 2 gecedir yine agla agla bi hal oldu uykusunda ciglik surekli napcam sasirdm sut urunleri diyetine fln basladim. Bi yandan acaba ben gaz saniyorm dis m dye de dusundm ama gun icinde hicbi huzursuzlugi da yoktu
Gaz bitmiyo bi ara artmıştı iki gündür daha güzel uyuyo geceleri ben de anlamadım azalır gibi oluyor sonra artıyor tekrar azalıyor falan bilmiyorum. 🤔
Benimki dişe benzemiyo kabarma falan yok hiç daha, ya gaz ya ataktan, alerji de olabilir kakası mukuslu ama kilosu güzel. Ah bi çözebilsem derdini 😣
Eğer çilekten olduysa demek ki bünyesi alerjik, bu durumda diğer alerjenlere de tepkisi olabilir gaz gibi off çok zor diyet yapmak istemiyorum ben doktora göstericem haftaya kadar kaybolmazsa bakalım ne diyecek.

Gaz bitmiyo bi ara artmıştı iki gündür daha güzel uyuyo geceleri ben de anlamadım azalır gibi oluyor sonra artıyor tekrar azalıyor falan bilmiyorum. 🤔
Benimki dişe benzemiyo kabarma falan yok hiç daha, ya gaz ya ataktan, alerji de olabilir kakası mukuslu ama kilosu güzel. Ah bi çözebilsem derdini 😣
Eğer çilekten olduysa demek ki bünyesi alerjik, bu durumda diğer alerjenlere de tepkisi olabilir gaz gibi off çok zor diyet yapmak istemiyorum ben doktora göstericem haftaya kadar kaybolmazsa bakalım ne diyecek.
Eger alerjikse bndan gazlaniyosa bu durum kacinci ayda geciyo sen kizindan bilirsin

Eger alerjikse bndan gazlaniyosa bu durum kacinci ayda geciyo sen kizindan bilirsin
Benim kızımda gaz yoktu ki hiç, mukuslu kanlı kakası vardı sadece, gaz ya da vücudunda egzama yoktu, her bünyenin alerjenlere tepkisi farklı oluyor sanırım. Kimisi vücut tepkili kimisi bağırsak tepkili ha bir de 5.ayına kadar kusuyordu ve kilo alımı çok azdı. Bütün belirtileri de ek gıdaya geçtiğimizde zamanla azaldı.

Back