2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tatbiki gelişimin bi parçası sadece bizi 2.5 aylıkken yakaladı 4. Ayda olur diye bekliyordum o yüzden tereddütlerim var gelişimin parçası mı yemeği reddetme mi bilemedim inşallah düzelir arkadaş yazınca benim duruma benzettim öncesinde aklıma gelmemişti bu durum

Gaz bizimde arttı ya bazen zorlanıyo çıkarırken
Gaz bu aralar sanki bizdd de var. Bir de gece kaç saar bez değiltirmiyosunuz ? Gece uyurken değiştirmiyodum da bu sabah çok olmuş bundan sonra değiştiricem sanırım uyku arasında da.

Bi de kızlar benim oğlum gece çok az çiş yapıyor bez dolmuyor bile hatta sabah uyanınca bezini değiştirmem bile gerekmiyor, kakasını yapıncaya kadar bekliyorum normal mi, 2 defa emziriyorumdur gece, diğer uyanmalarında pışpışla geri uyutuyorum.

Bende 8-12 arası uyuduğunda kontrol ediyorum çok az yapmış oluyor sabah 6 gibi uyanınca değiştiriyorum dolu oluyor ama işte mama meme farkı olabilir

Ya bana saçma geldi ama doktor çişini tutuyordur dedi. Ne güzel tuvalete kolay alıştıracaksın demek dedi.

Benimki rotadan sonra arttı gazı.

Kiz cok oldu asi olali bu kadar uzun etki olur mu acep
Ay evet bende süt az galiba diyorumkaka miktari azalir demisti doktor of kafaya takiyorum su süt mevzusunu herseyi ona bagladim

İnşallah düzelir cnm geçici bir surectir

Gaz bu aralar sanki bizdd de var. Bir de gece kaç saar bez değiltirmiyosunuz ? Gece uyurken değiştirmiyodum da bu sabah çok olmuş bundan sonra değiştiricem sanırım uyku arasında da.
Bende gece hiç bez degistirmiyorum kaka yoksa genelde de kaka yapmıyor geceleri bazen dolu oluyor bazen az normal degilmi bazen gece bir kere kalkıp emio bazen iki bnmki o yüzden bana normal geliyor belki tutuyordum çişini

Gece bnmki çok kötü oldu kızlar hiç böyle olmamıştı bir saatten fazla çığlıklarla ağladı masaj fayda etmedi yapmama da izin vermedi gaz ilacı verdim popoyu uyardım karnını ovdum yok olmadı en son ütü ısıtıp karnına koydum bayağı rahatlattı gazını çıkardı da uyudu hala cikartiyordu gaz kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım sanmıştım ki oğlan da böyle olacak çok zormuş kız sıcağı sevmezdi çorapsız usttunde örtüsüz uyurdu bir kere bile hasta olmadı bunu da aynı şekil buyutucem alışsın dedim ama olmuyor ayağında çorap yok çoraplı patik gündüz giydiriorum gece çorapsız yatırıyorum üstü ince hep kalın değil artık bana bundan dolayı gibi geliyor ilk üç ay sıkıntı yoktu üç ay sonra mı başladı ben rota da yaptırmadım birde off çok zor analik

Gece yatarken ayaklı olanlardan giydir penye pattaniyeyle ört üstünü. Gündüz çorabını çıkartınca kızımda hemen kusuyor. Her çocuk aynı değil, üşütüyorsa gazlanır ayaklarına dikkat et

Ya bana saçma geldi ama doktor çişini tutuyordur dedi. Ne güzel tuvalete kolay alıştıracaksın demek dedi.
Olabilir uyurken yapmıyolardır belki
Kiz cok oldu asi olali bu kadar uzun etki olur mu acep

Ay evet bende süt az galiba diyorumkaka miktari azalir demisti doktor of kafaya takiyorum su süt mevzusunu herseyi ona bagladim
Gündüz normal yapıyor mu çişini, gündüz sarı çizgi maviye dönüyor ama öyle aman aman dolmuyor bezleri anlamadım ben de sütüm de azalmadı bence.

Gündüz normal yapıyor mu çişini, gündüz sarı çizgi maviye dönüyor ama öyle aman aman dolmuyor bezleri anlamadım ben de sütüm de azalmadı bence.
2 saatte bir alıyorum altından. Pipisi pişiyo salıyor kendini. Uykuda yapmamış olabilir. Aç olsa uyumaz. Uyanıyor aç olunca. Dün emmeden yattı uyandı gece

Evet bazı çocuk uyurken çok yapmaz tutar. 40 günlükten tuvalet eğitimi vereni gördü bu gözler.

2 saatte bir alıyorum altından. Pipisi pişiyo salıyor kendini. Uykuda yapmamış olabilir. Aç olsa uyumaz. Uyanıyor aç olunca. Dün emmeden yattı uyandı gece
2 saatte bir bez yetişir mi pişik kremi sürmüyo musun?
Evet bazı çocuk uyurken çok yapmaz tutar. 40 günlükten tuvalet eğitimi vereni gördü bu gözler.
Eskiden de erkenden tutarlarmış tuvalete annem de diyo biz bir yaşında öğrenmişiz tuvaleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…