• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne zamandır diyettesin bi de nasıl anlıcaz ya neyin dokunduğunu offf
Canım katı diyer yapıyosun 3 haftada normale döndü sonra teker teker deniyosun mesela et yedim tekrar kan geldi eti kestim sonra tekrar normalde dönünce süt merdivenine göre diyeti açtım onlar dokunmadı mesela

Hayırlı bayramlar güzel anneler allah çocuklarımızı korusun kollasın hep birlikte uzun yıllar geçirelim inş

Eklentiler

• A49E3D89-D471-4401-981C-5B4CE4BC4DBF.jpeg
    A49E3D89-D471-4401-981C-5B4CE4BC4DBF.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın tatlı anneler!!! :KK9:

Hepimizin bayramı mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda.:KK31:
Yavrularla ilk bayramımız! Ne kadar şanslıyız, şükürler olsun, Rabbim hep şükredenlerden eylesin inşallah.:KK37:
Ramazan çok tatlıydı.:anneadayı:
Bu sene 3 gün kaybım var, bayram sonrası hemen telafi edeceğim inşallah.:cool:
Hep sağlık ve mutlulukla eşlerimizle, yavrularımızla nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.:KK74:
Allah’ıma emanet olun inşallah.:KK60:
Ne gzl cnm allah kabul etsn benim tam 30 gun kaybim:) insallah telafi etmeyi nasip etsn allah
Hayirli bayramlar

Canım katı diyer yapıyosun 3 haftada normale döndü sonra teker teker deniyosun mesela et yedim tekrar kan geldi eti kestim sonra tekrar normalde dönünce süt merdivenine göre diyeti açtım onlar dokunmadı mesela
Katı diyet derken neler serbestti cnm bende de kilo alamama ve mukuslu günlük 5 kaka sorunu var

içinde süt olan her şeyi kesiyosun bisküviden paketli ekmeğe kadar her şeyi kes yumurta ve yumurta içerenleri de kesiyosun ayrıca tavuk eti ve dana etini de kesiyolar ama ben tavuğu kesmedm bana dokunmadı o yoksa çok besinsiz kalcaktm tavuk da yemezsem şizofrene bağlıyosun bir şey yerken kırk kere düşünüyosun zaten kahvaltıyı kestm ya zeytn ye ye nereye kadar peynir yok tereyağ yok yumurta yok başlarım dedim ekmek arası zeytn koyup yiyodum balık dokunmuyo ton balığı yedm sürekli 3.haftada belirtiler azalınca yavaş yavaş açmaya başladım ama zor bir süreç ve her şeyi kesmezsen anlamıyosun ben çoklu besin alerjisi olabilir diye fıstık susam gibi şeyleri de kestim mesela ama kan yoksa hiç diyete başlatmayan doktor bile var

içinde süt olan her şeyi kesiyosun bisküviden paketli ekmeğe kadar her şeyi kes yumurta ve yumurta içerenleri de kesiyosun ayrıca tavuk eti ve dana etini de kesiyolar ama ben tavuğu kesmedm bana dokunmadı o yoksa çok besinsiz kalcaktm tavuk da yemezsem şizofrene bağlıyosun bir şey yerken kırk kere düşünüyosun zaten kahvaltıyı kestm ya zeytn ye ye nereye kadar peynir yok tereyağ yok yumurta yok başlarım dedim ekmek arası zeytn koyup yiyodum balık dokunmuyo ton balığı yedm sürekli 3.haftada belirtiler azalınca yavaş yavaş açmaya başladım ama zor bir süreç ve her şeyi kesmezsen anlamıyosun ben çoklu besin alerjisi olabilir diye fıstık susam gibi şeyleri de kestim mesela ama kan yoksa hiç diyete başlatmayan doktor bile var
Katı diyet derken neler serbestti cnm bende de kilo alamama ve mukuslu günlük 5 kaka sorunu var

Rotadan olabilir, bizimki de rotadan beri karnı gurul gurul özellikle emerken çok ses geliyo karnından ve gazı da arttı.
Hangi probiyotik?
Burda daha önce probiyotik kullandıktan sonra daha kötü olduğunu yazanlar olmuştu.
Gazın aşıyla bir ilgisi yok sanırım.. Çünkü biz henüz aşı vurdurmadık ama inanılmaz bir gaz sancısı çekiyor.. Emerken iki üç kez kaldırıp gaz çıkarttığım bile oldu..🙄 Karnından gürül gürül sesler.. Yani büyüme sancılarından biri de bu olay oluyor demek..

Hayırlı bayramlar kızlar miniklerimizle nice bayramlarımız olsun inşaAllah 🥰
Kızlarıma bakıyorum kendi çocukluğum geliyor aklıma o heyecanı şimdi kendi kızım tadıyor yerinde duramıyor babası her geldiğinde elini öpüyor ve tekrar harçlık istiyor çok gülüyoruz 😆 çok şükür

F7C3AC1D-BF59-4FB7-9400-DC08A9E9C741.jpeg

Kızlar bebeğimin parmağı böyle olmuş hafif de kızarıklık var elledim ağlamadı acımıyo heralde ama daha da kötü olur mu acaba ya çok üzüldüm içim gidiyo ya canı yanarsa diye

Back